Gör om gör rätt!

Så där jag, Nu har jag fått tummen ur.


Saken är den att innan jag gjorde min blogg paus så blogga jag om mitt liv, Det stack för mycket i vissa ögon. Nu när jag återupptagit bloggen så kan jag inte blogg knappt något. Vet itne alls vad jag ska blogg om för det sticker för mycker i folks ögon. Hur jag lever och vilken standad jag lever i. Tråkigt nog är det ganska tragiskt att jag inte kan blogg för att folk blir avundsjuka om VAD jag skriver.


Jag vet inte vad jag kan blogg om alls. Folk stör sig ju bara på hur bra jag har det. SUCK!!!


Nu skter jag idet och bloggar vidare som jag alltid har gjort nu skiter jag i hur mycket det sticker i folks ögon hur jag har det.........

Kommentarer
Postat av: Camilla

Göttans.... har saknat din blogg.... Väntar me spänning....

2011-07-09 @ 16:24:23
Postat av: eedaaa

Givetvis ska du blogga om vad du själv känner :) jag vet att min blogg sticker folk i ögonen oxå, men det är frivillig läsning :) håller ju inte direkt fast dom och tvingar dom att läsa :)

Jag vet inte, men jag har nån hatkärlek till din blogg ;) Hur mycket jag än stör så kan jag inte låta bli att läsa =)

2011-07-09 @ 19:25:42
URL: http://eedaaa.blogg.se/
Postat av: Monica

Man kan ju formulera om det man skriver,så det inte låter som skryt..jag tycker inte du lever i världens lyx..du har väl lite bättre en en del..men jag avundas inte dig utan glad att ni har det bra..jag tänker inte på dyra saker nu sen jag var nära att dö.är glad att jag lever o finns för mina barn.har tak o kläder o mat..man blir inte lyckligare av dyra prylar och inte bättre människa..men tycker du ska blogga om vad du vill o ingen ska bry sig.men räkna med att du får mycket skit därefter..

2011-07-10 @ 13:30:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0