HEJDÅ!

Nu sätter jag PUNKT på bloggen för vår och sommar uppehåll!


Jag är så JÄVLA trött på att få en JÄVLA massa fula och avis kommentarer av IDA!! SPYR!! Inte alls roligt att blogga längre.


Tack och Hej leverpastej!!!

Kommentarer
Postat av: -eedaaaa-

Snälla, ge dig. Jag får massa sjuka kommentarer, bla av dig som stör dig på allting, men jag bloggar vidare för det.

man ska väl inte låta någon som har en åsikt ta över?

2012-03-28 @ 16:25:17
URL: http://eedaaa.blogg.se/
Postat av: -eedaaaa-

En sak till bara, du kommer aldrig tro mig, men jag är inte de minsta avundsjuk på dtt liv och vad du kan köpa. jag vet att du tror de, men varför skulle jag vara avundsjuk på det? Du lever som alla andra, bara att du säger de ltie merhögt att du köper grejer.

2012-03-28 @ 18:45:12
URL: http://eedaaa.blogg.se/
Postat av: Camilla

:(

2012-03-28 @ 19:16:03
Postat av: Syster

Jo elaka kommentarer, avundsjuka,

det är en sak att vara ärlig om när en person klagar hela tiden om sitt liv men skiter i att göra något, men att vara elak på någon som köper gucci, en person som har ett intresse och pengar till det, en som fixar jobb och som vi göra nått, DET ÄR INTE OKEY

2012-03-28 @ 23:02:15
Postat av: Mizca

Svar: Ohja, man märker på vissa bloggar att dem tjäna pengar på att just blogga. Jag skall inte sticka under stolen med att jag faktiskt också tjänat pengar på min blogg, men jag skryter då inte om det.

Inte heller när jag köper saker, då lägger jag ut det för att visa helt enkelt. Fast det är sällsynt.Jag bloggar för min och mina läsares skull. Provokation är att gå för långt, vill dem bara ha läsare kan man undra?

2012-04-06 @ 18:16:05
URL: http://www.mizca.se
Postat av: Anonym

fy faan vad du är patetisk Helena,du spyr galla hos Ida men tål inte kritik själv. Ta och väx upp nu din patetiska människa.tror inte någon är svartsjuk på vad du shoppar vi alla vet att du shoppar för du mår psykiskt dåligt ju för en normal människa shoppar inte för att må bra,tycker du borde tänka till lite vad du skriver om folk,,

2012-10-28 @ 19:39:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0