SMS-inlägg

dsc03223 (MMS)


varför!

varför får jag ALDRIG som jag vill...... *super arg*!

Härliga Måndag

Idag kommer städeskan hit och ska vi ska prata om hur vi ska göra framöver.


Emma har sover så himla bra om nätterna. Vi la henne vid 8igår hon sover och vill ha en flaka vid ett sov ända till sju. Men då orkar man inte gå upp. Hon får en flaska i sängen till och sedan sover hon till halv tio :-) Vist har jag det bra.


Snart är det lunch och Johan har inte kommit upp ännu. Jag har hört hans väkaklocka flera gånger och han stänger bara av. Undra när han hade tänkt gå till jobbet?Bajs Brun!

Jag har inte solat på hela denna sommaren då förstår ni hur blek jag är. På med solgasögonen.

Så nu ska jag ner i solariet och det är en sak som är säker. Tänkte börja med två gånger i veckan och sedan minska till en gång i veckan. Eller kanske pressa som fan i början alltså tre gånger i veckan och sedan efter några veckor börja med två gånger. Vad tycker ni? Vi får väl se hur mycket jag hinner också. Måste ju göra detta på kvällen när Johan kommit hem så han kan ha Emma. Sen är ju det stora problemet. VAR ska man gå? Måste prata med Linda om detta. Måste ju ha något som man kan sola på på kvällen som är kvällsöppet. JOBBIGT ju.


Bröllops fotografen

Igår hade jag lite egentid, helt ensam. Jag passa på och titta på "bröllops foto grafen" som gick på 4:an gud va den va bra.

Ni vet det fina exlusiva livet han kom in i. Så som han "agerade" i sitvationer (Alltså Robin i filmen) exakt sådan va jag med när jag kom in i den kretsen. Men skillnaden va att jag inte satt å läste på hur man skulle vara jag flöt in ganska bra. Men exaskt så som björn i filmen beskriver hur man ska vara och hur man ska prata å tänka så är det.

En helt klart sevärd film!!!

Blandning av allt

Som ni såg så va det raj raj igår. Gud va kul vi hade det. Saken va den att allt blev bestämmt på två minuter, jag ville värkligen inte banga för det spontana blir bäst. Å det blev det. Vi hade det grymt kul.

På dagen igår blev det ett besök på Ikea. Jag köpte barnsäkerhets saker, typ allt det hade. utan grindar för det ska jag ha på babyproffsen. tror jag eller en baby affär iallafall


Nu är mamma och co på väg så jag fortsätter här med en härlig middag.SMS-inlägg

dsc03216 (MMS)


Hanna jag vet att du hatar mig :) nu är de...

dsc03212 (MMS)

Hanna jag vet att du hatar mig :) nu är det fest


Peelingtips

Igår kväll efter att jag duschat gjorde jag peeling. Jag läste i en annan blogg om ett tips om hur man får bort alla finnar plitor och får en super len hy. Ta och smeta in ansiktet i Honung. Så det gjorde jag i går. Gud vilken hälso kur. Efter det tag jag vanlig natt kräm och idag. Vilken skillnad bara på en dag. Huden är som en babyrumpa!


Testa det :-)

Kvälls inlägg!

Jag har bestämt mig över att ändra på mitt liv och mina vannor. Kroppen funkar inte att bara sova ett få timmar varje natt. Jag lägger mig på tok försent och går upp i ottan. Hjärnan säger stop. Jag dricker för mycket kaffe och röker alldeles för mycket, äter gör jag också oändligt dåligt.

Jag ska lägga mig SENAST klockan 12 varje kväll annas funkar inte detta. Jag lagar middag varje dag tills johan kommer hem och jag ska spara av den maten tills dan efter som jag kan äta med emma på lunch. Äter vi ute så har jag köpt fys mat ja färdig mat som bara tar ett par min i micron sen är det klart. Jag laddar alltid kaffekokaren om kvällen en full kanna som jag sätter på när jag vaknar på morgonen. jag dricker upp allt det kaffet innan klockan är fyra och måste göra en kanna kaffe till kvällen också. När jag dricker kaffe röker jag oerhört mycket han jag någon på tråden också så är det kört jag kan röka ett halvt packet på en timme och dricka fyra koppar på den timmen SJUKT. jag måste börja dra in på kaffet så röker jag inte så mycket. Jag ska gå ner till en kanna om dan och det ska räcka. Finns det inte mera kaffe på kvällen så kan jag dricka vatten, är kaffet slut i termosen på kvällen brukar jag göra snabbkaffe. som jag just dricker nu. Har drukigt redan två kannor kaffe, ja johan har tagit en kopp i kväll med. Men det är ändå på tok för mycket kaffe.

Detta är en bra början till ett bättre liv, snart knackar magkatar eller magsår på dörren så bäst att agera innan de är här.........


Snart ska jag lägga mig som sagt, ska bara duscha och plocka in i diskmaskien först!

Emma leker! Jätte bra med en spegel framfö...

dsc03205 (MMS)

Emma leker! Jätte bra med en spegel framför henne så hon ser sig själv


En kaffe med linda :)

dsc03204 (MMS)

En kaffe med linda :)


Städeska :-)

Igår kväll gick den inte att komma in på blogg.se. Iallafall inte jag kunde komma in. Kanske min data som inte vill öppna sidan eller så va det fel på riktigt men jag såg en hel hög som hade bloggat idag på blogg.se.


Jag måste ju bestätta jag va så ivrig redan igår om att berätta vad johan har beställt. En städeska. Fattar ni jag ska få en städeska. Hon kommer att vara här Mån ons och fre och typ STÄDA :-) Det enda jag har sagt att hon inte får städa är vårat sovrum. Lite för privat tycker jag. Hon kommer på Måndag för första gången. En annan sak hon inte kommer att göra är att plocka upp saker. Hon kommer inte heller sköta disken eller tvätten. Men hon ska städa badrummet toan dammsuga hela huset torkagolven damma. Ja så är bestämmt till att börja med. Detta ska bli så skönt!!!


28år :-)

Nu är denna helgen slut.

En underbar helg igår Lördag hade jag som sagt önskat mig en Helena-Dag och det fick jag. Som jag berätta igår fick jag frukost på sängen med packet och hela baletten. Sedan åkte vi till Maxi och handla och avsluta det med en hamburgare på macdonald´s. Vi åkte sedan och lämnade av Emma i Surte oss Farmor och Farfar. Tog bussen till stan ja jag vet att det är ganska mycket B och åka buss när vi gick till hållplatsen fick johan äta upp att han inte beställde en taxi till oss. Väl framme i stan åkte vi till Linnégatan och åt. Super mysigt. Bara jag och Johan. Vi tog även en tripp till Cosmopol. Sämsta med det är att vi spela upp för mycket pengar det blev fyrsifriga pengar vi spela upp. vann inte ett piss. Fick ett Sms av Linda som också va i stan för Wille sprang midnattsloppet. Så vi åkte med dem hem. Jag och Johan myste sen när vi kom hem med Vin och massa massa prat om massa massa saker :-)

Vaknade i morse och fick ännu mera packet av Johan. En gucci väska ÄNTLIGEN fick jag en som jag har tjatat om det super snygg. Fick även ett Headset äntligen kan jag prata i mobilen utan att behöva hålla luren hela tiden. Fick också presenkort på HM och Lindex. Är super nöjd Tack snälla Johan.
Klockan tre va det kalas. Av Pappa fick jag yttligare ett spel och en parfym. Av Linda och Wille fick jag en blomma godis och en JÄVLA massa kondomer. PINSAMT att öppna det packet inför alla :-) hämden är juv....... June Emmy och Daniel kom också förbi.

Emma kom hem vid tre också gud va glad hon blev. Detta va första gången som hon varit i från oss så länge. En hel natt utan oss I Surte. Hon hade varit så snäll som vanligt. Sovit jätte bra. Jag blir så glad.


Detta va den bästa födelsedagen jag varit med om!!!!


Min dag!

Imorgon fyller jag år! :-)

Det jag önskade mig va en Helena dag. Vi ska bara göra saker som jag vill och Johan MÅSTE följa med.

Jag önskade mig frukost på sängen med packet. Hundvakt äta ute och barnvakt en natt.

I morse när jag vaknade kom Johan med en brika och "jag må a leva". Jag fick en hel hög med packet han fick gå flera gånger för att komma upp med allt. jag fick
*Pussel
*en hel hög med spel
*en hög med underkläder och massa BH:ar
*doft ljus
*Massor av gott vin
*Sen fick jag ju barnvakt och hundvakt
*Ja så ska vi ju ut och äta i kväll

Han hade tom varit på Maxi i kungälv och köpt färska bugetter. Gulligt att han åkt iväg så tidigt och köpt det.

Nu ska jag duscha och sedan prova alla underkläderna. Sen ska vi åka till Maxi och handla lite inför kalaset imorgon. De har något speciellt på maxi idag de ska dela ut massa gratis saker till alla barn och vuxna. Vi får se vad det är för skit, jag gillar inte gratis saker. Brukar bara varit massa skit men jag måste dit och handla så vi får väl se om jag tar några saker.

Åter kommer!

Nya framsteg

Nu börjar man förstå att Emma känner igen personer i hennes omgivning. Jätte skönt.
De jag vet att hon känner igen är FarMor och FarFar Linda och Wille MorFar. De personerna träffar hon ofta. Vi va ju i Kinna i Lördag oss MorMor och Åke. MorMor fyllde år. Emma kom i MorMors knä och GALLSKREK. Samma med MorBror Patrik GALLSKRIK. Men det gör hon inte i de personerna som hon träffar regelbundet. Jätte roligt att något nytt har hänt i utvekligen med Emma.

Idag har jag varit på ett möte kl två och sedan klockan fyra började jag och jobba. Så jag lämnade av Emma oss FarMor och FarFar som va så gulliga och va barnvakt ända tills Johan sluta jobbet. Men han stannade kvar där tills jag slutade så vi tog en kaffe när jag kom efter jobbet. Jag älskar deras inglasade alltan. Jag älskar att vara där. det är så mysigt.
Deras utealltan älskar jag med. För det är ALLTID sol där. Är det så där halv mullet hemma hos oss så är det ALLTID sol där. NÄ jag ljuger inte. Så sjukt konstigt. Men i dag regna det nästan när jag va ute och rökte där. Det är super mysigt hemma oss dem.
Dom bor i ett super stort hus. Deras vardagsrum är på säkert 70kvadratmeter. Med ved kamin. Ja det är så fint hemma oss dem.

En annan rolig sak om Emma. Folk har redan dömt mig med en sak om Emma, det handlar om det här med att jag sover med henne. Folk säger att jag kommer få problem med att hon alldrig kommer att kunna vänja sig vid sin egna säng sedan. Barnpsykologen BVC och kompisar tjatar om detta dagligen. Men saken är den att hon sover alltid i SIN säng på dagen somnar ALLTID själv där. När vi lägger henne om nätten så brukar jag lägga mig intill henne och sätta på tven och ligga där och glo på den tills hon har somnat medan Johan alltid lämnar henne i våran säng och sätter sig vid datan när han lägger henne och det brukar gå hur bra som hellst. Så att hon kan somna både själv i våran säng och i hennes säng. PUNK!!!
Igår på BVC tog hon upp det här med att vi ska flytta över henne till hennes rum, HALLÅ hon är inte ens 7mån. Nej tack sa jag bara.
Jag inbillar mig att Emma kommer att bli trygg av detta vilket jag nästan är SKIT SÄKER på.
Jag ska inte rop hej än, men just nu känner jag ett behov att göra så här och då unnar jag både henne och mig själv detta!

Jobb idag

dsc03200 (MMS)

Jobb idag


RESA

Nu är jag så res sugen att jag nästan spricker.

Så här är det.

Förra sommaren skulle vi åkt till Kreta med June och Daniel, de hade beställt sin resa på våren men vi skulle ta en sista minuten dit. Så blev det inte. Vi fick lägenhets visningen precis den veckan och va tvungna att vara hemma. För att ha koll på budgivingen och kontrakt skrivningen.
Denna sommaren skulle vi defenitivt åka och ha Emma med oss. Nä då ringer det från jobbet och jag tacka ja till det istället.
Nu åter går vi till Vardagen och det finns ingen tid till en resa. Men å andra sidan så har vi inte spenderat så mycket pengar på semesten nu och har ju sparat innan till en resa så pengar finns till resa. Men nu vill Johan att vi ska åka till Tai land i februari. Jag vill inte åka dit. Alla har varit där och det är så poppis att åka dit så NEJ TACK! jag vill åka till USA till Johans vän där. Så kan vi ta en tur till hollywood las vegas och san fransisko. Han bor när allt det där.

Eller varför inte åka till hawai eller new york för en shoping resa?

Linda (planerings människan alle bamma) ringde härom dan och vill att vi och ett super gäng ska åka skdor över nyår! Så det ska vi med på iaf. Men jag vill åka mera. Jag orkar fan inte med detta längre. Jag måste få åka någonstans NU!!!  Vill ingen följa med åker jag själv!!!

Johans överraskings resa blir inte av, jag har hittat en helt annan sak till honom =) *hemlis än så länge*

Vardag igen!

Idag börjar Johan och jobba och jag går tillbaka till mamma ledigheten igen. SKÖNT!

Nu när jag jobbat en hel sommar och Johan har varit hemma så har det inte blivit så mycket städande. Jag har väl försökt få bort disken och tvätten varje dag. Men allt annat har bara rasat typ tvätt upp plockning dammning osv.
Så då vet ni vad jag ska göra ett tag framöver. Ni kan ju tänka er hur har ser ut om INGEN har städat på två månader?

I nästa vecka börjar babysimmet igen. Jag har sagt till Johan att han inte behöver följa med mera och att jag kan gå dit själv. Men jag tror att han vill följa med ändå. Vi märker hur det blir.

Tänkte börja på öppnaförskolan också. Nu tycker jag att det är bättre för Emma. Hon har blivit lite större så nu får vi mera ut av det. Vi får även där se hur det blir.

Jag vill ha mera aktiviteter. Men vad? Några förslag?

Nu ska jag börja skura köket!

Åter kommer!

Titta vad jag har varit duktig :)

dsc03198 (MMS)

Titta vad jag har varit duktig :)


Kalas i Kinna

Ja nu är vi hemma från kalasandet.

Vi åkte först till Pappa drack kaffe och fixa med hans kort i datan. Jag hade köpt ett USB till honom som vi la alla hans bilder på.

Ja just ja. Igår när jag surfa omkring gick den bärbara datan sönder grafikkortet SÖNDER. tur vi har en bärbar till. Så nu har jag suttit och LETAT bloggar och gjort i ordning favoriter. Nu ska jag glo på lite bloggar sen blir det nog sängen, ska upp och jobba i morgon. Men jag vet hur det brukar bli. BARA LITE TILL!!

Johan och Emma sover redan.

Tror jag ska ladda en maskin disk innan jag lägger mig. Skönare att komma upp till i morgon.


Åter kommer

Fredags kväll!

Nu har jag och Johan spelat finans och sedan tittat lite på tv:en. Delade även en flaska vin. Jag dricker ju inte så fort som Johan gör så nu har vi korkat upp flaska nr två ;-)

I morgon bär det av till Skene eller rättade sagt Kinna. Mamma fyller år och vi ska dit och kalasa ska även till Pappa med det gör vi förre vi drar till mamma.

Nu tackar jag för mig för idag

Face book

Ni som läser som vill ha mig på facebook va inte blyga och sök upp mig

Sök på Helena Ekberg!!


Vi tog e tripp och åkte och stor handla. Det va välbehövligt.

Hur mycket ljuger DU i din blogg? Ni vet Kissies, Jag läste i någon tidning att hon hade sagt att det som står i hennes blogg är ca 25% sanning.
Undra hur mycket jag skriver som är sant. :-)

Men å andra sidan kan man ju tycka att man ska vara ärlig i bloggen folk vill ju följa just den personens liv därför de läser bloggen. Då ser man ju gärna att personen inte ljuger eller hur.

Jag erkänner att det jag skriver är nog 75% sanning *handen på hjärtat*

Vad tycker ni om det??
4År

Det är en tung dag idag. Orhört smärtsam dag.

Idag för 4årsen ville inte din kropp vara med längre. Din kropp valde ett annat liv någon annanstans. Allt mot din vilja!

Min älskade Putte, hoppas du förstår hur mycket jag saknar dig. Hur mycket jag vill vara med dig. Hur lycklig du gjorde mig. Ingen är som dig. Finns ingen som uppvaktade mig som du gjorde!


Nä fy fan va tugnt detta är!


Krrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrräk! :-(

Nu är vi på gbg kalaset med emmy june och ...

dsc03195 (MMS)

Nu är vi på gbg kalaset med emmy june och daniel. Just nu sitter vi på restaurang och väntar på våran mat :)


lugn och fin

Alla barnen är nattade bara jag och hunden som ska krypa ner. Men inte än på några timmar. Egentiden i kväll är på topp.  Johan somnade när han natta Emma. Så jag har haft en egen kväll utan honom. Så underbart lugnt och skönt.

Jag har snart pusslat klart mitt pussel om jag känner mig själv kommer det att vara klart innan jag går och lägger mig i kväll.

Jag har jobbat i dag som ni har sett. Nu skulle jag bara jobbat på Söndag också sen skulle jag gått tillbaka på mamma ledighet MEN de kan inte vara utan mig så jag fick en dag till än så länge. Så nästa Torsdag ska jag jobba med =)


Det här med dagis och Emma. Inte för det är aktuelt precis just nu men måste kanska bestämma oss hur vi ska göra när hon är ett. Jag funderar på att söka för 15 timmar i veckan, ni vet grattis tiden. men jag vill nog ha henne där lite mera. Så skönt om hon kanske kunde vara där mellan 9-14 kanske 3 dagar i veckan. det är ju 15timmar. skillnaden är ju att man får betala då. Måste ringa om detta. Men jag är ju mamma förförsta gång VAR RINGER MAN???

Här i gbg är det ca 4mån vänte tid innan man får plats. jag måste fixa detta! typ NU

På väg hem

dsc03194 (MMS)

På väg hem


Ja ni ser.

dsc03193 (MMS)

Ja ni ser.


Idag är det jobb som gäller. Jag ska visa ...

dsc03192 (MMS)

Idag är det jobb som gäller. Jag ska visa sedan vad jag håller på med idag. Jag är inte road om man säger så. Äsch jag visar sen


Då gör vi det igen!

I Fredags bestämde jag mig för att jag skulle börja ett nytt liv på Måndag med att gå lägga mig i TID så jag inte är så helvetes trött på morgoen. Ni ser hur det gick. Nu är klockan snart halv tre och jag ska snart upp igen. jag måste sluta och städa och röja på kvällar och nätter.

ska ta nya tag i morgon.


Åter kommer!

Knep och knop

Jag håller på med ett pussel. Jag älskar att pussla. 1000 bitar blev det denna gången. Det är väl mitt 15e pussel jag håller på med med 1000 bitar. 500 bitar är ju bara löjligt det lägger jag på en kväll. 1500 bitar har jag också lagt några stycken men de är inte så roliga det blir jätte svårt om halva pusslet är blå himmel.


Jag och Johan har kommit i i något också, vi spelar finans nästan varje dag. Det är jätte kul att spela. Jag äslar saker man får tänka och spela med någon strateski. Att man måste tänka lite.

Åter kommer!

Nu kör vi!

Jag fick en hel hög med vinbär så nu kokar jag lite saft på dem. Inte fö att vi drickr massa saft men det är kul att sylta och safta.
Jag ska ge bort det. Kanske sparar någon flaska själv om det kommer någon. Emma kanske tycker om det?

Jag åter går till spisen


Åter kommer!

Massa nytt om Emma!

Emma äter som en häst. Hon gapar efter allt.

På morgonen får hon mjölken fortfarande som frukost.
Vid tolv ett en HEL burk mat (köttfärsås och spagetti är favoriten)
någon frukt som mella mål
vid 4 5 får hon en HEL burk till
Vid 7 8 får hon havregryns gört blandat med en bagare av fruktpuré det äter hon upp ALLT. Kokar på en dl havregryn

Sen på kvällen äter hon en flaska 200 (klar) mjölk och något mål på natten blir det med.

Jag är så glad att maten går så bra och at hon tycker om att äta och att hon gapar efter allt.

När vi va på BVC sist så vägde hon 8500 och är nu 68,5

Hon är 6mån och 1 vecka.

Just ja på BVC sa hon också att jag kunde över gå till välling det är det enda hon INTE dricker. Hon vägrar. Så jag köpte och prova majsvälling. Men ike den gick hon inte på =)

Emma ha även gått två små söta tänder så vi har börjat borsta med tandkräm

En annan rolig sak hon sitter som en gud. Hon parerar jätte bra. Så roligt att det händer massa saker med Emma just nu.


Åter kommer snart igen.

Vi gör ett försök!

Hela sommaren och våren har varit ett mörkt hål för mig. Jag har tappat kontrollen på typ hela mig själv. jag känner inte mig själv längre. Jag beter mig inte som man ska. jag är elak både i mun och hur jag agerar. Jag säger saker jag inte menar och sedan får jag äta upp det. Jag vet inte vad som händer med mig. Känns som en mardröm jag lever i. Jag vill komma upp på fotter igen. Jag vill vara mig själv. Jag vill lära känna mig själv igen. Jag hatar mig själv när jag blir sådan här. Finns EN person som förstår detta. EN person som stöttar mig i detta. Denna personen kanske förstår för denna person har det samma. kanske denna person förstår bättre då. Men det är en annan historia. Så ligger det till iaf. jag mår otroligt psykist dåligt.


Vad vi har gjort hela långa sommaren då?

ja mäst dags resor. Vi tog en dag och besökte mig bror och hans familj i dalsrotok. Det va en super dag. Fast det spöregna hela dagen.
Vi har även hunnit med Liseberg tre gånger, vi har inte åkt något nästan bara varit där och strosat runt och haft det skönt.

Vi har även varit i kungshamn en dag oss Johans syster med familj som precis köpt en längenhet där.

A sen har jag ju jobbat nästan hela sommaren. Jag ska bara jobba två dagar till sen ska jag gå på mammaledighet igen.

Jag har varit ute och festat en del med.

Johans vän från USA har varit här hela sommaren, dem har umgåts en hel del. Han ska åka hem nu i morgon eller om det va på Tisdag. Det har varit trevligt.

Johan har en veckas pappaledighet kvar sen blir det vardag igen.

Vi skulle åkt på en veckas semster utomlands hade i tänkt nu i sommar men det fanns ingen tid till det. Så jag ska betala en resa nu i höst som en present till johan, jag kan skriva detta här för jag vet att han inte läser bloggen :-) och jag hoppas ni inte skvallarar.

Just ja vi har varit i danmark med över dagen. Gteborg fredrikshamn åkte vi.

A sen det bästa av allt, jag har bott i gbg snart i tre år och mitt första besök på cosmopol är avklarat.

Ska berätta om Emma med men får göra ett nytt in lägg så det kommer i rätt kategori =)

RSS 2.0