:-(

Nu har jag inte bloggat på EN vecka. Gud va tiden går fort.

Har massor att göra och det händer massor här. Massa jobbiga saker som jag "stöter" bort, vill inte ens tänka på det så jobbigt är det. Vi inte prata om det.

äta jobba sova!

:-)

Jag har inte glömt er, jag hinner inte med bloggen nu.


Jag njuter av livet och av Emma.Stängt!

Bloggen är stängd tills vidare!!


Händer för mycket just nu!

Kaffe oss linda

dsc03182 (MMS)

Kaffe oss linda


Städa och sedan slutar jag.

dsc03181 (MMS)

Städa och sedan slutar jag.


Gissa vad jag ska göra hela dagen på jobbe...

dsc03178 (MMS)

Gissa vad jag ska göra hela dagen på jobbet :)


En liten paus med en cigarett :)

dsc03176 (MMS)

En liten paus med en cigarett :)


God morgon eller vänta god förmiddag

Nu snart ska jag åka till jobbet.Jobbar till åtta idag. FYYY.

Natten har varit en hemsk natt. jag gick och la mig vid två och innan det kanske vid halv två gav jag Emma en flaska. Men sen ville hon ha en klockan fem också. Vid sex va det super mörkt här, jag hörde muller. Det slog i berget här vi bor. Men åskan kom inte hit. Emma vaknade sen vid nio och fik en flaska igen.
Nu fatta jag varför hon vaknade kl fem.Jag gav henne aldrig gröt igår innan hon la sig hon va gnällig för hon va så varm så jag slängde henne i ett bad sen blev det lite lek och yttligare ett bad till henne till. Så jag hoppa gröten igår.

Nä måste rusa nu!

Jag provar och mbil blogga i dag!

Jag testar att mobil blogga.

dsc03172 (MMS)

Jag testar att mobil blogga.


En bonus Bild

Emma tagen i förrgår!
Med sin nya body. Köpte den på rean på Lindex för 29:- Jätte billigt ju!

Lite bilder

Här kommer lite bilder sen midsommar
Emma med sina nya jordgubbs skor
När bild
Mera bilder från dopet kommer senare. Måste kolla med lite folk innan jag kan lägga ut något.
Emmas nya kläder hon fått av Johans vän som bor i USA
Hoppas ni nöjer er med detta så länge

Stora flickan

När vi va på BVC i onsdag förra veckan vägde Emma 7930g längd 68. Hon fick även sin fem månads spruta. Två stycken. Hon skrek bara lite efter sticken.

Hon har även börjat använda 74 kläder. Hon börjat bli stor nu.

Det här  med bilstol. Vi har ju kvar stolen man kan bära o kring henne i men vi tar aldrig ut den ur bil längre,Hon är så grymt tugn och bära om kring henne. Så nu använder vi vagnen och bärselen till henne.
Nu håller vi på och kollar om kring på en ny bilstol till henne. Men gud va dyrt det är. Vi vill ha en AKTA stol. Kostar runt 2500.


Å vet ni vad jag gör, jag laddar upp bilderna från kameran till datan ;-)

Lite info så folk förstår

Nu ska vi reda upp ett å annat här.

Jag har inte godkännt de kommerntarerna som blev lite stötande eller de kommentarerna som folk har fattat fel i.
Sånu ska jag reda upp lite saker.

För det första är Johan pappa ledig just nu.Han är hemma till mitten av augusti. Det va meningen vi skulle vara hemma ihop och även åka på en resa utomland men det blev aldrig så, Coop ringde och erbjöd mig en hel del jobb i sommar, vilket jag inte kunde tacka nej till. Man vill ju ha fötterna inne där fast jag är mammaledig. Så jag tacka jag till allt jobb. När han prata med mig i telefonen så verkade de som jag inte skull få så mycket jobb. Korta dagar si så där tre dagar i veckan. Det lät okej för min del tyckte jag. En tid senare så ringde han igen och hade gjort iording schemana för sommaren och då lagt mig på mer än hel tid långa dagar ska nu jobba två veckor och vara ledig två. Då mär jag ser detta när jag va där kunnde jag inte med något annat än att tacka ja. Det är ju för fan ett jobb, något som inte växer på träd idag. Nog om det.
Nu när Johan går hemma sköter han om Emma på BÄSTA sättet. Han är en jätte bra pappa. (någon som had frågor och kommentarer på det med) Han lagar mat tills jag kommer hem städar och allt det där ni vet. Men sen finns det ju ändå 2000 saker som jag brukar göra som inte johan gör och det gör jag.

Mitt inlägg om "vad händer med mig" Det fick jag en hel hög med konstiga kommentarer som jag inte riktigt förstår vad ni inte fattar. Jag har så klart inte godkännt dem. Jag känner att jag inte ORKAR jobba just nu. Inte för att inte johan gör något, han gör ju allt hemma. Det är JAG som inte mår bra. Det handlar om MIG och inte att jag ska sätta hårt mot hårt med Johan är så så duktig så.


Sen fick jag en hel hög med MASSA kommentarer på inlägget med att Emma ska sluta äta på natten. Ska örklara det med. Det jag menade va inte att Johan förbjuder mig på det sätter ni läste.
Det BVC sa va att man ska avvänja Emma igenom att försöka att lämna nappen till henne sjunga för henne, det ska ta tre nätter ungeför så vill honom inte ha mera mjölk om natten sen. Jag vill egentligen inte heller ge henne mat om nätterna, jag är så JÄVLA trött på att springa upp om natten för att mata. Så jag vill jätte gärna att hon ska avvänjas. Hon äter ju gröt och bannan kl nio och om hon vaknar vid sju åtta på morgoen och får sin mjälk tycker inte jag alls det är farligt. Många kommenatarer på detta med.

Märks att jag tagit bort lösen och bråkstakarna sen förra bloggen har hittat hit....

Vilken dag!

Gud vilken dag, va härlig värder. Jag älskar detta!! Jag lever i paradiset.

Har precis kommit hem från jobbet och nu väntar jag på att maten ska bli klar. Tacos idag lätt och gott.


Jag sa till Johan igår och i morse att han skulle byta i sängarna idag. På peka också att han måste tvätta Emmas kudde, det lukar surt efter att hon svettas så om nätterna.Nu när jag kommer hem hade han tagit alla lakan och skit PLUS att han missuppfattat mig och står och tvättar ALLA kuddar nu men inte Emmas kudde =)Hinner inte

Lovade ju kort, men jag hinner inte.Har tusen anra saker att göra.

Vilken dag det har varit ida konstig värme, jag älskar detta. Vi har varit en sväng oss Linda och hämtar bilen sen blev det en pizza, Gottit.

Emma har börjat allt mera äta fast föda på dagen. jag tycker det är jätta svårt och vet hur mycket hon behöver äta eller hur ofta.Just nu känns det som att hon äter hela tiden. Ja iaf varannat timme.


Mjölken får hon nu bara på kvällen och morgonen. Jag försöker avvänja henne att INTE äta på natten. Hon åt innan både kl ett och kl fem men ett målet behöver hon går inte att få henne och somna om innan hon får det.Men fem målet har hon inte velat ha på fyra nätter. Vore snällt att få råd och tips hur man ska "vänja av" henne ett målet. HUR GÖR MAN?!?


En fråga till hur mycket vägde erat barn när den va 5mån?

Mår som ?

Igår va det party oss Linda. Så himla kul. Massa egen tid igår.  När jag kom hem från jobbet kom Johan från hans föräldrar med mat till mig sen stack han ganska omgående tillbaka dit, Emma va ju där. Jag duschade och packa i ordningen mig och sen drog jag till Linda. En hel kväll blev det.

I morse fick jag sova till jag vakande, så himla skönt. Jag sov till halv ett. Kommer inte ens ihåg när jag sov så länge.

När jag vaknade så vaknade man som man för kännade. Kräk!!! Börja må lite bättre. Kaffe och pannkakor gör susen. Ska även ta en dusch snart. lagom klibbig här.

Tillochmed kaffet va klart när jag komm upp =)

Man är lixom int bortskämd med detta.

Lite bilder från igå kanske ävn berätta om dopet kanske.


I kväll LOVAR jag att jag ska få fart på bloggen igen.


Här är jag!!

Japp ja lever men har fortfarande ingen kraft att gör typ nått. Ingen fantasi och blogga ingen inspiration allt är bara BLÄÄÄÄ!


Jag har inte ens orkar ladda korten från dopet från min kamera till datan, jag har inte sett korten jag orkar inte. Hinner inte jag vill ha ett längre dygn.

Jag vill bara gå och sova för att sedan vakna upp  om några månder så trött är jag.


denna veckan har jag börjat jobba. i Tisdags och i går. Ska jobba i morgon med. Det lev en mjukstart. Nästa vecka är jag bara ledig en dag. Hur ska jag orka och hinna?!? Nä sova ett par månader hade varit toppen!!!

Jag har aldrig kännt denna känslan innan, vad händer med mig? Jag känner inte mig själv längre. Jag är bara arg och sur hla tiden.

Orolig i hela min kropp. Biter sönder mina naglar,


VAD HÄNDER MED MIG????

TOMT

Nu har jag fått såndär blogg torka igen.


Skulle kunna skriva och ladda upp en massa bilder men ORKAR inte.


Ska börja jobba i morgon ska se hur mycket man hinner blogga nu. När jag kommer hem är jag nog rätt död inte van att jobba längre. Sen ska jag ta hand om städingen Emma och allt där in till! Vi får se var det bär av....

Frågor?

Ska vi köra en fråge stund?

Har ni någo på hjärtat?


Vill ni inte fråga något så är jag inte ledsen över det......Jag godkänner inga kommentarer utan tar frågorna till in lägget sen jag svarar in.


Jag avslutar på Söndag kl 21:00 kanske längre beror på!


Nu va det dax!

I morgon är det den stoa dagen DOPET! Det är mitt fösta och jag är SKIT jävla nervös. Tänk om något gåt feeeeeel!!!


Allt är fixat och klart nu!!(Tror jag?)

Dopet

I morgon är dopet.Nu är allt klart inför det. Allt är in handlat.

Idag ska jag försöka hämta nykelen till församligshemet. Sen i kväll ska vi duka. Johans kläder har han inte provat ännu. Annas är allt Klart.

Måste köpa kaffe kom jag på nu!

5 Månader :-)

Idag är det den 2 Juli och ad betyder det?? Jo Emma fyller 5månader! Gud va det har gått fort en hel månad. På Onsdag nästa vecka ska Emma få 5månads sprutan.

RSS 2.0