Det sitter i ännu!!

Har ni som är föräldar tänk på en sak.

När man är gravid särskillt mot slutet så skiter man i sig själv ganska mycket. Man tar på mysbyxor och en kortärmat trölja någon kafta eller så. Man känner sig bara uppstopad ofräch och tjock. Man vill bara ha bort magen och allt ska vara över. Allt är bara jobbigt och ansträngade.

Sedan när bäbisen har kommit ut och man glädjs åt något man haft i magen så länge.Något man älskar ofantligt mycket obeskivligt mycket.....

När man sedan inte få den tiden man vill till sig själv klär man sig precis som man gjort ända sig man va stor och tjock. Smink i ansiktet ja det har man prioriterat bort för längesen. Den enda vännerna man har är duschen och deon.

Jag har ALDRIG förstått mig på mammor som inte klär sig odäntligt. Alltså går ut i mysbyxor och en stor T-tröja som dessutom är ut tvättat för si så där 50 tvättar sen. Foppatoflorna är så leriga och keggiga så man kan tro de har precis kommit från potatislandet. Vidrigt. Men kom på mig här för ett tagsen att jag är precis lika dan!

Jag har alltid varit mån om vad har har tagit på mig vilka skor jag har vad jag har för smink och ALLTID duschat varje dag. Men nu, jag tar på mig det lättaste sminkar mig ytterst lite. Jag ska vara glad om jag duschar varannan dag. Alltid haft högklackat (ja iaf för några år sen)

Teorin jag tror det är att när jag va gravid det sista så sket jag i ganska mycket. Jag tror det sitter kvar i mig själv fortfarande.


Så nu ska jag ta tag i mig själv och allt ska bli som innan. Måste bara köpa grymt mycket mera nya kläder allt jag har är söndertvättat eller trasigt.

I morgon ska jag få fatt på en klipp tid. Håret är så slitet och så matt nu så jag blir rädd. Emma drar sönder mitt hår :-(

Jag vill hitta mig själv igen, jag känner inte mig själv längre.Många som påpekar detta. Var har Helena tagit vägen?

Jag vet en affär i kungälv som säljer mitt favo märke only ska ditt i morgon MÅSTE åka dit!

Shoping runda

Idag har vi varit på en shoping runt jag Emma och Linda. Emma är så nöjd och glad när vi går runt i affärerna. Så tacksamt och ha med henne.
Men gud va mycket jag fick köpt. Allt till dukningen är äntligen klart. Nu är det bara dricka och efterrätt sen är det klart och det ska jag fxa ikväll när johan kommer hem så ha kan ha emma så länge.


Massa kläder till Emma och skor till henne med så hon blir extra fin till dopet. Sen kläder till mig plus en annan kläning till mig.Jag hitta även skor till mig. Toppen!

Emma har för övring fått sina första jeans idag! stora tjejen nu!

Blabbel

Egentiden finns för sällan och när man väl får den så springer tiden iväg. Jag hade tänkt och ta tag i den rena tvätten men det får vänta tills i morgon.
Skiter man i och städa eller snarare och röja upp EN dag ser det ut som en misärlägenhet här. de vill säga skiter jag i disk tvätt eller uppplåckning EN dag får jag dubbelt upp nästa dag. Vilket jag inte pallar. Jag MÅSTE ha det kliniskt rent i köket när jag lägger mig.Mår inte bra dan efter annas det är som att vakna bakis :-)

Jag får krup om jag inte har KOKAT de nappflaskor som är smutisiga. Ännu mera krup om jag inte bytter i sängen en gång i veckan SÅ vidrigt annas.
En nära vän har i flera år sagt att jag kommer att släppa på allt när jag väl får barn HA det gjorde jag inte. Lite kladd på barnstolen vid bordet kan jag väl ha men annas är jag rätt löljig. Emma dregglar ganska mycket och jag klarar inte att inte bytta tröja sjuto gånger på en dag, om jag inte har dreggelduken då förstås.

Bla Bla Bla det va inte detta jag ville säga. Det jag ville skriva om va hur tiden går så jäkla fort på kvällen efter att Emma har somnat. Förra veckan bestämmde jag mig för att jag skulle lägga mig FÖRRE tolv VARJE dag för att orka med på kvällen. Men jag kommer sällan i säng innan TVÅ!

Nu ska jag iaf lägga mig "ska bara" dricka vatten sen bums i säng.

GOD NATT

Varm varm varm och Skönt!

Jag är nog den enda personen i hela världen som älskar värme. Det är det bästa som finns. Man behöver inte palta på sig en massa jackor tröjor och annan skit för att gå ut. Nu kan man bara slänga upp dörren och gå ut precis som man är.
Sitta ute och dricka kaffe, gud va underbart!

Klart jag också blir varm och svettas. Det är ju bara att springa in i duschen en sväng så är man avkyld igen. Varför inte ta med en piknick korg till sjön/havet?

Jag älskar denna tiden på året mer än många andra. Jag hatar när det är så där halv varm och man inte riktigt vet om man ska ta på sig en tröja eller inte. Bättre som idag när det är het het het!!!Präst besök!

Nu snart här ska jag och Emma åka och träffa prällen inför dopet på Lördag. Ska planera lite och så.

Annas så händer det inte mycket idag. Håller på att tvätta lite, har mera ren tvätt och vika än jag har att tvätta. Orka!!!

Emma är utslagen i värmen och sover, jag tycker det är svårt vad hon ska ha på sig så hon inte blir för varm. Nu har hon bara blöja och tunna byxor.

Har inget mera att tillägga precis just nu

Vårat hem!

Nu kommer bilderna på vårat hus och inne hos oss. Jag har inte plockat upp eller städat. Men det bjuder jag på :-)


Ute platsenUteplatsen åt andra hålletVälkommna inHallenSkjut gaderober i hallen

Lilla toan precis in till HallenTvättstuga med skötbord till EmmaKöketÅt andra hållet


KöketBaksidan från köketVardagsrummetEmmas lekhörnaAndra hållet
En annan vinkelTrappan upp för övervådningenJohans data rum!Delar av Emmas rum.Emmas rumMitt gamla dockskåpHallen uppeVårat sovrum. Emma sover ännu i våran säng och i sin säng i vårat sovrum


En annan vinkelSkjut gaderober


Badrummet uppeDuschenSmarta förarings hyllor i badrummetTvättstället
Sådär ja nu har ni sett hur vi bor.
Radruset är 110kvadratmeter. sovrummen uppe är små och pracktiska inte mycket att städa.

De negativa sakerna är vi har inget badkar trädgård med gräs till Tajsom ett garage.

Annas så trivs vi bra.


Smått och Gott!

Sådär jag så va jag tillbaka.

I morgon börjar vardagen igen och Johan ska jobba några dagar sen går han på semester/pappaledigt och jag ska börja Jobba. Jag börjar jobba nästa Måndag men fick en dag nu redan i veckan, på Onsdag ska jag jobba lite. Johan ska vara ledig då. Han gå ju inte på ldighet innan på Torsdag.

Ikväll ska jag ladda upp lite bilder på vårat hus. Jag ska visa hur det ser ut här. Spännande va?


Nu när som helst ska vi åka och hämta Tajson han har varit med Krister och Catrin sen i Torsdag, Han har varit med dom på landet i en stuga.


Förberedelser

Nu har vi förberet allt i för morgondagen. Gud va fullt det är i kylen nu.


Vi va på Maxi i kungälv och i va inte själva där om man säger. Fanns inga kundvagnar kvar när vi kom dit. Men Vi tog en pizza först sen fanns det gott om kundvagnar och det va inte så farligt med folk i butiken heller eller kö i kassan ut,Jätte skönt.
Gud va skönt att få Lön redan idag. Blev så förvånad när jag titta Johans konto. Välförkänta pengar just nu. Mycket oförbesedda räkningar denna månaden. Vi fick betala en extra avgift till våran gemensamma lekplats här i föreningen. Alla hushåll ska lägga ihop vad det kostade. SVINDYRT!!!
Ni kan ju  tänka er vad en lekplats med gungor och klätersälling kostar,Men jag ser det bara som en fördel för Emma. Hon ska ju ändå använda den.

Midsommar!

Nu har vi planerat till midsoomar. June och Daniel kommer hit och vi ska fira hela dagen tillsammans.


ska bli trevligt!

Natten!

God morgon!

Var tog solen vägen? Bara massa jäkla kalla moln. Jag tar vinter jacka idag tror jag.


Emma vaknade vid kvart över ett och ville ha vällig men jag tänkte jag ger mig inte hon ska somna om. Jag ger nappen och försöker oh få henne att somna om. OMÖJLIGT hon hade bestämt sig för att hon ska ha välligen. Gick upp och gjorde iordning det. Kl sex vaknade hon igen. Jag ville inte gå upp då. Nu ska hon somna om bara. Jag ger mig inte! Det verkade inte Emma gör heller, hon gallskrek till slut. Jag somnade om en stund och nu är jag uppe igen.

Emma sover ännu när hon vaknar sen blir det gröt!

Löseordet

Jag har tagit bort löseordet blir det massa strul tänker jag sätta tillbaka det.....

Emmas mat vannor

Jag har som jag har berättat innan börjat och ge gröt på morgonen till Emma. Visa dagar vill hon ha vissa dagar kladdar hon bara om kring och vissa dagar öppnar hon inte ens munnen. Det går lite framåt iallafall. Det kommer att lösa sig med tiden.

En annan sak jag börjat med. Vällig in för natten. Jag har köpt "go natt" välling 6mån som jag blandar med hennes mjölk. 50/50 det får hon på kvällen efter att hon ätit mild havregröt. Började med detta igår kväll och hoppas på att Emma ska sova bättre och INTE vakna varannan timme för att få sin mjölk. Natten som va nu fick hon vällig och gröten kl 20 och sov fram till 1 tänkte att jag ska ta bort det målet klockan 1 så jag provade med nappen men hon stor tjöt tillslut så jag fick gå upp och göra blandningen igen. 50/50 och då sov hon till vid 5 och jag gav då nappen och hon somnade om och vaknade vid 8. Tycker det va en helt okej natt. Nu i kväll så har jag gjort samma sak fast hon fick gröten och välligen vid 9. Ska se hur länge hon sover nu.
Min kropp orkar inte att springa upp varje natt varnnan timme och mata henne. Så jag resunerade med mig själv att ho blir inte mätt på mjölken. Därför köpte vi "go natt" vällingen. Så får vi se om hon blir mättare på detta.

Kännde i förgår att jag TROR en tand är på g. Om man känner på tandköttet där nere på insidan är det något på g där. Men det märker vi snart.


Planering

Ja äntligen har prällen ringt, vi ska ses i kyrkan och planera för dopet.

igår ringde kocken och nu har vi pratat igenom all mat. Kocken är Johans bror Krister och Johans pappa.


Nu ska jag och Linda bara åka till en affär till inför dukningen.

Klänningen har kommit och är klar.

Har jag glömt något??

Listan

dagens låt: Tv:e ljud
dagens frisyr: Uppsatt
dagens smink: Mascara ögonbynspenna puder
dagens klädsel: Jeans och en tröja
dagens roliga händelse: Att vi fick hundvakt på Fredag
dagens planer: Åka till en mamma i kortedala
dagens vill ha: En lugn kväll
dagens saknad: En miljon
dagens drog: Kaffe och en cigarett
dagens tråkigaste: Att johan åker och spelar fotboll i kväll och jag måste ta Emma hela dagen själv
dagens sötaste: Emma och Johan
dagens kram: Johan
dagens humör: För trött för att tänka
dagens mående: Som vanligt, trött!
dagens borde: göra mig klar för att åka
dagens parfym: Någon billigskit från klädkällaren
dagens bästa: Solen
dagens sämsta: Att jag måste tanka, jag ORKAR INTE
dagens sysselsättning: Åka till Kortedala
dagens längtan: Johan
dagens fundering: Emmas tå
dagens middag: Makaroner, men vet inte med vad.
dagens kärlek: Emma
dagens skratt: När Emma smakar någon dricka innan, hon får sådana miner
dagens tanke: Emmas tå
dagens irritationsobjekt: Att någon härmar någon så jävla mycker hela tiden!!!
dagens smycke: Ring och halsband
dagens just nu: Emma sover och jag ska gå och göra mig klar så vi kommer i väg någongång
dagens önskan: Lugnt i kväll!!!

Tom kiss blöja

Igår när vi bada Emma gjorde vi rent hennes tår, ni vet ludd från sockarna, det va en hel hög. Plus att Emma hade fått en hela hög med mitt hå mellan tårna, Johan satt länge och väl och försökte få bort det. Till sist drog han i håret oh upp täkte att de sitter ju fast. Då hade en hel hög at hår snot sig runt hennes stortå och gort att tån hade svulnat upp. Nu har hon en röd ring av skav. Inte konstigt att hon varit grining det sista. Det måste ju ha gjort jätta ont... Stackas Emma. Vi a på BVC i morse och visa upp tån. Hon log.Så nu va det nog inte så farligt som jag trodde.


I morse när jag skulle ta kissblöjan från natten va den TOM på kiss?!? gick upp till sängen igen och märkte att hon kissat i hela sängen istället =)
Hon har varit så varm om nätterna så vi valde igår att hon skulle sova med bara blöja.


Känner just nu att man inte hinner ORKAR blogga. Jag åter kommer när jag hinner!!!

Vadslagning

Vad tror ni, kom Johan hem tidigare?

Nej senare än vanligt kom han. Han brukar vara hemma vid halv sju kvart i sju nått. Men i dag kom han kl SJU!! och han som skulle hem tidigare.


När jag möte upp Linda på macdonald´s så jag till henne om Johan kommer förre sex ska jag lägga ut min bröstvårta i bloggen! Satt med spänning innan sex för att inte behöva göra detta. två minuter i sex får jag ett sms om att det är mycket trafik och att han tar en runda med Tajson i backa innan han åker hem. Då kunde jag pusta ut och slippa lägga ut bilden =)

Men öppna munnen!!

Igår på morgonen åt Emma sin gröt.Hon åt som att hon aldrig har ätit förr. Samma på eftermiddagen. Så roligt att mata och angasera sig när hon äter. Man blir glad och varm i hela kroppen.

I morse skulle det göras den nya rutinen och vi stiger upp vid 9 för att ge gröten. UNGEN öppnar inte ens munnen. Man känner sig så misslyckad. Jag gav henne 180ml ersättning. Lite senar idag prova jag igen, öppna inte munnen då heller. När Johan kom hem och det va middag prova vi igen och två ynka skedar åt hon sen va det bra. Vi tar nya tag imorgon!!

Våra Grannar!

Vi har ett grann par som bor snett framför oss. De är trevliga när man paratar och så MEN jävlar va konstiga saker de har för sig. Skratta igäll mig nu i vintras när gubben skotta taket på carputen varje gång det hade kommit lite snö. Fast ag förstår varför han gjorde det när det kom 10m men sen när det kommer nån cm så va han igång igen. Även taket på huset skotta han av så fint. Det började bli plus grader och gubben soppar bort vattnet i carputen (man går igenom carputen för att komma in i huset) va och varannan timme. Men dropen av skratt kom när det verkligen töade. Då står gubben med en ös (en sådan man har till båtar ni vet) och öser precis utanför deras på gatan. Han hade en 10L span med sig som han öste upp vattnet i.

Härom dan tror det va i går eller för gå. Då står damen och borstar på huset med en borste. HaHaHa, va tvungen och skicka ett sms till Johan och skvallra. Jo det va i förgår för igår fatta jag ju varför hon gjorde så. De skulle måla ny färg på huset.

Jag vill inte vet hur pedanta de är inne.Jag ville bara dela med mig hur roligt och underhållande detta är......

Maxi + Macdolnad´s

Ska ner till Kungälv och möta upp Linda. Måste få handlat lite. Vi tar en kaffe på Macdolnad´s.Dagen med stort D

Fredag ja, många kan tycka att den är det bästa dagen på hela den långa veckan, jag hatar helg. Det händer INGET. Ja det blir vad man gör det till. Johan lovade att han skulle komma hem innan kl sex, jag tror på honom när jag ser det. Vet hur det brukar bli. Det blir som vanligt att han dimper in vid kvart i sju.

Det va mamma träff i slottskogen idag men jag somnade på soffan och missa allt. Dumt. Så jag åkte till kläddkällan istället. Kom precis hem TOMHÄNT! jag kom dit och tog en kundvagn och börja plocka till mig en del till Emma och lite saker till mig. Kommer till kassan och ställer mig i kön. UPS PLÅNBOKEN. Jag glömde den hemma. Blir rätt så när man har Emma med sig packar jag ner allt i skötväskan och när jag åker någonstans själv tar jag oh packar ner allt i min väska och jag va på maxi och handla igår själv med min väska. Hade lagt plånboken så fint på byrån i hallen och glömde den där. Så det va bara att plocka tillbaka allt och gå där ifrån och åka hem igen.

Jag ska ta det sista av tvätten nu när ändå Emma sover.

Jag saknar dig!

Camilla, jag gick igenom kort från nyår. Gud vilken nyår! HaHaHa!


Börjar och tänka på hur du och jag kom varandra så nära, Vilken varm person du är. Tänk vad jag och du gick igenom TILLSAMMANS! Hur mycket kaffe har inte jag och du hinkat under alla de nätterna vi bara prata och prata. Trutarna gick varma på oss båda.

Tråkigt att vi int kan sitta om nätterna längre. Det är något som jag hade velat ha som möjlighet. Gud va jag saknar det.

Jag saknar allt vi hade, jag hoppas att någon gång att vi kan få tillbaka den tiden. <3Svart sjuk? -Nej Tack!

När man går in i ett förhållande tycker jag det är viktigt att vara tydig om sex och relationer med motsattakönet.

När jag och J träffades va vi det. Jag berätta för honom om alla mina killkompisar, vilka jag puss när jag ser dem. vilka jag kramade. Han berätta för mig om samma sak.
Otrohet är så långt ifrån oss. Vi har pratar jätte mycket om detta. Varför man är otrogen varför man vill svika någon. Varför man gör det. Vi är overrens om åsikterna.
Vi har även pratat jätte mycket om det skulle hända. Vad vi ska göra, hur man skulle känna. OSV.

Vi är öppna för varandra, om vi ser en snygg söt gullig tjej eller kille på stan. Säger vi det. Vi vet ju ända att vi älskar varnadra. Ärlighet varar längst.

När jag jobba på Coop så fanns det en kille som brukade luncha hos oss. En sådan puddig. OJOJOJ. Jag sa till J när jag kom hem att det finns en sådan söt kille som kommer och äter hos oss. Klart han blev svart sjuk, men vi kan takla det. Jag vill väl inte ha han ändå. Men se utan att röra.

Går jag ut på krogen, påpekar han alltid jaha ska du vara otrogen nu igen med ett leende. När jag kommer hem berättar jag vad som hänt vem jag pratat med vilka jag dansat med osv. Inget som stör honom. Jag kom hem till honom.

Går han ut på krogen, jag känner mig så lugn så lugn. Jag har aldrig i hela mitt liv känt mig så lugn när min pojkvän ska ut.

Jag och johan är inte svartsjuka vilket jag tycker är så skönt.Vi är öppna istället. Jag tror många förhållanden skulle vara så öppna mot varandra så skulle det kvitta massa bråk om svartsjukan.

Ni tänker säkert att vi är stabila har bra självförtroenden och bra självkänsla. Om jag bar talar om mig själv så har jag inget av det. Så jag tror inte svartsjukan beror på det. Utan att man är öppna och ärlig mot varandra.

Jag hittar oändligt många trådar på FL om "min kille kollar porr, vad ska jag göra" Mitt svar brukar vara OCH?? Alla killar kollar porr. Det är inget vi kan stopa. Varför kan man inte titta tillsammans?

sex och våra fantasier tänker jag inte lägga ut här. Men ett råd, Va öppna säg till varandra vad ni tycker om. Prata mycket med varandra. Det löser MÅNGA problem!

Ny Rutin

Igår här på mamma-träffen. Blev jag så inspererad av att deras äbisar åt så duktigt. Så jag ska tänkte att jag skulle göra ett försök igen med Emma och ge henne gröt. När vi börade med smakisar spota hon mest ut eller så öppna hon inte munnen. Så igår när Johan kom hem och middagen va serverad, Fick Emma äta gröt. Å hjälp va hon åt. Men då va hon hungrig också. Hon bara gluppla i sig som bara den. Börja gråta av glädje. Av den dl man gör gröten på va det inte mycket kvar. Så jag bestämmde mig för en ny rutin. Istället för mjölken på morgonen vid 8-9 ska hon få gröt. I morse va hon super hungrig oh satt så fint i sin stol och bara gapa och svalde. Så roligt att se.
Detta får man väl hålla på med ett tag innan man börjar och ge lunch och osv.

Alltså:
8-9 Gröt
och
18-19 Gröt eller ska jag byta ut det mot potatis och morot. Bara det att hon har ju spotat ut det med. Jag provar i kväll så får vi se.

Så tänkte jag.

Unga Mödrar

Vilket jävla plågsamt pogram!
Jag har tittat på ett nu på 5:an. Allt handlar om rökning och barn. Jag skakar av skräk! Är det så i vårat kära grandlaand Danmark? Röker man inne utan att BVC reagerar?
Å den ena som skulle sluta och röka i 5:e månanden och resonerar som en lukstolp att inte fostret får i sig något, hon tror BM bara vill skräma henne och tyckte hon skulle sluta. PUCKO!!!

En annan tjej skulle få leva själv i en egen lägenhet och inte på ungdomshemmet. Det första PUCKOT gör har fest med BARNVAKT! STABILT!!!

Nä jag blir rädd, jag grät mig igenom pogramet, jag skakar!!!

Over and out!

Nu har mammor och bäbisar åkt till stora staden igen. Vi fick en trevlig stund men kaffe och bullar.

Nu ska jag och Emma bara va, Emma sover och jag ska krypa ner i soffan nu och titta lite på tv:en.Underbart väder idag!

Mamma Träff

Här nu snart ska jag har en liten mamma och bäbis träff. Jätte kul att några mammor angagera sig och åkte hela vägen till Bohus från Göteborg. Det blir bara två mammor och två bäsisar som kommer men lika kul för det. Dagen rullar på fortare när man hittar på något. Än att bara sitta hemma och dega.


Annas idag händer NADA!! När Johan kommer hem sen ska han väl titta på den förbannade fotbollen. Ointeresant nu när inte Sverige är med......Kunga Bröllopet!

Jag har aldrig brytt mig om kungen och deras saker de gör och hur mycket pengar den där familjen kostar för skattebelarna.

MEN nu när det vanskas bröllop och stå hej. Jag har aldrig varit mera interesserad. Daniel verkade vara en torr boll, fattade inte vad Viktoria såg i honom. MEN nu har jag tittat på hela dokumentären som gått på Torsdagar på 4:an. Sitter som ett klister märke och bara njuter. Vilken underbar familj det är.

Idag när Emma sov middag eller tja sov eftermiddag hitta jag ett pogram på 1:an. Det handlade om Daniel. Oj va charmig han verkar vara. Vilken varm och ljuvlig person.

Viktoria och Daniel passar ju super bra tillsammans. Så vackra och fina ihop.

Jag har inget emot att sverige betalar deras bröllop!Hemligt eller inte.....

Jag har funderat länge på det har med lösen på min blogg. Nu när de som hoppa på mig inte vet var jag bloggar. Varför ska jag då h lösen på bloggen? Johan skiter nog i vilket. Vi får se hur jag ska göra. Jag har kar bloggen på metrobloggen. Kanske ska återvända dit. Ärch vi får se

Solens glada dagar

Se där ja, nu har äntligen solen hittat fram.


Kommer upp nu på morgonen och sätter i vanlig ordnig på tv:en och efter några minute funkar inte kanalerna det blir ingen sänning. Det betyder att internetet funkar inte heller. Så jag fick koppla in det mobila internetet från telia. Sätte på tv:en igen och då funka tv:en igen men jag kan inte få någon internet uppkopplig på internetet utan att ha telia. Jag va i internet inställningerna för att få igång det mobila och nu kan jag inte få tillbaka det på det "normala". Oteknisk som jag är, så jag får vänta tills Johan kommer hem och köra på det mobila så länge.

Tävligar

I dag kan man ha tvävligar i sina bloggar för att fånga mera besökare. Man brukar oftast få ladda upp någon bild som "Länk" i sin blogg till bloggen man tävlar i. Lätt och smidigt.

Men jag vill inte vara med i några tävligar jag tycker det är att raffsa åt sig, vill jag något får jag antigen köpa det själv eller sp får jag bar dröma om det.

Jag vet en blogg tänker inte länka till den, denna människa kan ladda upp fem sex "länkar" "jag tävlar oss bla bla bla om en napp" Tex. Ja menar hur mycket kostar en napp? Tycker det är norpigt.

Men är det någon tvävlig om något större så som en barn vagn skötväska babygym eller nåt dyrare. Då är väl det värt att vara med. 

Ja så tycker jag iallafall.


För övrigt är jag konsult och säljer hud prudukter och smik för ....... Nä tänker inte gör reklam.  Jag har funderat på och ha en tävlig om att vinna något där ifrån. Men måste ju kolla så det är okej för företaget. Men ORKA!! Vi får se hur det bli med det. Jag tog upp dt med min arbetsledare men hon sa att jag skulle prata med kontoret.


Ikea och Mamma-Träff

Hade det jätte trevligt på IKEA me mammor och bäbisar. Emma blev lite gnällig när vi fikade med hon va väl bara trött. När vi åkkte hem mötes jag av KÖ på E6:an va det inte så farligt det flöt på i ca 50 och Emma skriker där bak, Hon vill bara ha nappen men det går lixom inte att stanna på väg grenen för det. Jag ser jordfallsbron (Mycket vägarbeten just nu omkring 45:an och de har bara ett körfällt öppet på bron) Det är super KÖ och STOP. jag stannar till i eriksdal och ger Emma nappen hon somnar in och jag konsentrerar mig på KÖN. Tar väl si så där 15min på en sträcka av 500m ni förstår ju frustrerande detta är. Hatar detta med 45:an och all om byggnad där. Väl hemma va Emma vaknae till ganska så snart vi kommit in. Men Ikea trippen gick förvånasvärt bra SKÖNT!!!

Sanningen.

Sanningen om att vara mamma!!

Dina kläder:
*Första barnet: Du börjar ha mammakläder så fort din gynekolog berättar att du är gravid.
*Andra barnet: Du har dina vanliga kläder så länge som möjligt.
*Tredje barnet: Dina vanliga kläder ÄR dina mammakläder.

Barnets namn:
*Första barnet: Du lusläser alla namnböcker som finns och övar på uttal och olika stavningskombinationer på alla dina favoritnamn.
*Andra barnet: Någon måste väl döpa sitt barn efter faster Agda, eller hur? Det kan lika gärna vara du.
*Tredje barnet: Du slår upp en bok, blundar och pekar och tittar efter vad fingret pekar på. Carl-Rutger? Det får duga...

Förberedelser inför förlossningen:
*Första barnet: Du övar på andningen regelbundet.
*Andra barnet: Du orkar inte öva eftersom du kommer ihåg att förra gången så gjorde det absolut ingen skillnad alls med den där andningen.
*Tredje barnet: Du ber om bedövning i åttonde månaden.

Barnets kläder:

*Första barnet: Du förtvättar din nyföddes kläder, ordnar dem systematiskt efter färgerna och viker dem fint i babyns egna lilla byrå.
*Andra barnet: Du kollar kläderna för att se om de är rena, men slänger bara de med de mörkaste, mest synliga fläckarna.
*Tredje barnet: Varför skulle inte pojkar också kunna ha rosa kläder?!

Saker att oroa sig för:

*Första barnet: Vid minsta lilla tecken på att allt inte är som det ska - ett kort skrik eller vad som helst - så plockar du upp babyn.
*Andra barnet: Du plockar upp babyn först när dess skrikande blir så högljutt att det kan väcka din förstfödda.
*Tredje barnet: Du lär din treåring hur man vrider upp mekaniska leksaker.

Aktiviteter:
*Första barnet: Du tar med din baby till babygymnastik, babysim och sagoläsning för babyn.
*Andra barnet: Du tar med din baby till babygymnastik.
*Tredje barnet: Du tar med din baby till affären och kemtvätten.

Att gå ut:
*Första barnet: Första gången lämnar barnet hemma med barnvakt så ringer du hem fem gånger.
*Andra barnet: Precis innan du går ut genom dörren så kommer du på att du kanske skulle lämna ett telefonnummer där du kan nås.
*Tredje barnet: Du säger till barnvakten att bara ringa om hon ser blod.

Hemmet:

*Första barnet: Du tillbringar större delen av dagen med att bara titta på babyn.
*Andra barnet: Du tillbringar en del av dagen med att se till så att ditt äldre barn inte kväver, knuffar eller slår     babyn.
*Tredje barnet: Du tillbringar en liten del av varje dag med att gömma dig från barnen.

Äntligen!!

Emma låg i bbygymet innan medans jag och Johan satt vid datan. Emma börja skrika som bara den och jag gick för tt titta efter. Jahaps då hade våran älskade prinssesa vänt sig från rygg till mage. Hon hatar för övrigt att ligga på magen. Inte konstigt att hon galskrek.


BVC Besök

Jag älskar det spontana. Mamma gruppen på fajan skrev och frågade om någon va sugen på IKEA så nu är vi en hel hög som skall dit =)


Vi va oss BVC innan, Emma är 4½mån och väger 7220g Stora tjejen! Blir så glad att hon växer så bra! Förra veckan vägde hon 7020g tror jag det va över 7kg iallafall.

Emma har börjat med en ny söt sak. Hon gossar med det hon får tag i tex täcket kudden eller snutten. Så mysigt. Så nu när man lägger henne måste filten vara med. Det är så mysigt.
Hon har också börjat suga mycket mera på nappen. Innan kunde hon suga någongång då och då och istället köra in tummen. Så jag har försökt styra detta så hon inte ska bli något tum barn. Nu kan hon suga på nappen prencip när som. Men jag försöker hålla på att hon ska ha nappen i sängen endast i sängen. Det funkar än så länge.

För vist ser det illa ut när barn som är så där 2år och uppåt sitter ute i tex sandlådan och leker sedan ha en fet jävla napp i munen. eller när de springer runt hemma med nappen i munnen och leker. Tycker det ser så illa ut.


Emma sover

Måste också berätta, gud va Emma har börjat och sova bra om natten. Vi lägger henne vid 8-9 och hon sover fram till jag kommer in i sovrummet, när jag ska lägga mig. Det brukar vara 1 2 3 nått. Har då en välling flaska med mig till henne. Jag lägger över henne i våran säng och matar henne. Sen somnar hon igen och kan sova ända fram till 5 6 7 nått. Vi då ha en flaska till och sedan somnar hon igen och sover fram till halv tio då vi stiger upp. Yttest sällan vill hon gå upp vid åtta men det händer.
På dan sover hon bara så där 20-30 min i taget kanske 4gånger.

Så skönt att få rutin på detta....

Ett posetivt besked

En ljus punkt i närvarom är att de har ringt om jobb nu i sommar, jag ska jobba hela sommaren vilket jag tycker är SUPER.
Det negativa med det blev att sol semesten vi hade pratat om att åka på blir nog inställd. Vi får ta det senare i höst.
Johan ska ta ut pappa dagar ch semester medans jag jobbar. Ska bli spännande och se hur har löser detta med att vara hemma. Han säger att jag har semester nu och skulle bara veta hur jobbigt det är och jobba. ÖÖÖÖ jag tar hand om Emma och ALLT hushållsarbete i hemmet. Så det är väl ganska lika eller?
Nu när han ska vara hemma ska vi se hur det ser ut hemma. Jag diskar och röjer VARJE dag! Alltid på kvällen är diskbänken upplåkad och ren. Det känns roligare och komma upp till dan efter.
Det ska bli så kul och få komma ut och jobba. Komma hemifrån lite.
Nästa vecka ska de höra a sig igen och vi sk göra upp hur jag kan jobba och hur mycket jag ska jobba. Det är alltså Coop kök och café jag ska vara på, samma jobb som jag jobba på innan jag gick på föräldraledighet.


Räk-Mackan

Helgen är över och jag har inte haft ork att blogg alls, känner ingen inpiration. Jag vill inte jag kan inte. Min hjärn< är tom.......


Som många tror lever jag ett bra och lyckat liv, men det är inte baksidan. Baksidan är mörk och kall.Åter kommer!

God Kväll!

Sitter nu i gäst rummet oss mamma och har nattat Emma. Hon har sovit i någon timme. Kul att det gick så bra att söva henne idag fast hon inte sover hemma. Jag ska glo på tv:en snart här så jag hinner inte blogg nu.

Åter kommer i morgon!

nu snart åker vi

Nu åker vi till Skene snart, hörde något om att Studerna ska ut idag. Lagom med trafik men å andra sidan är väl det vardagsmat för mig som bor här i trafik  kaoset Göteborg och då menar jag VARJE dag!


Skulle in och läsa på Kissies blogg och vet ni DET FINNS INTE MERA försökte hela dagen igår och då funka den inte och nu kommer det bara upp en vit skärm. :-)

HöHöHö

Så där jag så har jag "Miissat"och bloggat idag.

Eller jag har inte missat, jag har skitit i det. Jag orka inte har ingen insperation! Jag vet inte vad jag ska skriva om.


Jag och Emma har iaf varit oss Siri och Max idag. Va en liten mamma träff där. Det va jag siri och en annan mamma där. Det va super trevligt. På vägen hem somnade emma kom knapt ut till vagen innan hon slockna.

I morgon drar jag till Mark! Ska till Jenny och sedan till Mamma och ev sova över där. På Fredag ska jag till bolaget och måste handla mat. Lördag ska vi till Liseberg och sedan grilla här me Linda och Willam.


Kommer snart igen!

Lägg-dax

Jahapps vi kom till Ikea och hitta lite vad vi skulle ha men inte allt, ska ta en sväng till ÖB också. Har hittat färgskalan vi ska gå efter iallafall


Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag och Emma till Siri på en Mamma träff. Efter det bli det att städa (om jag orkar)Ikea + Dop

Jag Emma och Linda ska till Ikea och handla inför dukningen till dopet. Gud va svårt detta är när det väl gäller. Jag avslöjar inte hur jag tänker eller hur jag vill ha det. Det ska ni få se när allt är klart och dopet är över.

Igår beställde jag en dop klänning, vi har ingen som går i arv utan nu börjar jag med ett nytt led av klänning. jag ville beställt en skräddar sydd till Emma men känner att om man gör den nu så kommer säker den va för liten när det väl gäller sen OM vi skulle få mea barn kanske den innan passa till dem. Så jag köper en och om den inte passar till ev syskon sen så kan man köpa en till. Vi får se hur det blir. Nu finns det en iaf.

Mycket planering nu till dopet, jag känner att jag hinner inte med. Jag har inge kraft och ork till detta. Därför anlitar man folk som hjälper en med lite saker. Underlättar jätte mycket.Torsdagar bli toppen!

Jag och Jenny har kommit överrens om att på Torsdagar ska vi ses och hitta på saker med barnen. Detta ska bli himmla kul.

På Onsdagar är det ganska öppet men vi försöker få ihop en mamma träff då med gänget från galenmammorna på facebook. Vi träffades i tråden "BF Jan i GBG".

Jätte kul att ha två säkra saker på veckan.

Sen har jag BVC en gång i veckan me det brukar vara på Måndagar eller Tisdagar. Det kan man ju styra ganska mycket själv.

Sen har jag två saker till jag besöker varnnan vecka den ena saken är en barnpsykolog som ska hjälpa mig och komma vidare, nu när jag inte fick va kvar på öppenpsyk i Skene. Hon har hjälp mig att komma in på Öppenpsyk i Älvängen. Jag har fått en tid där 4Aug. Så himmla skönt!
Den andra saken vill jag inte prata om här. Kanske någon annan gång!

Seeeeeeegt

En seg dag idag. Har inget speciellt att göra, jag har tvättat lite och plockat ihop en maskin disk. Emma har inte sovit så bra inatt så hon är seeeeeg idag vill jag lova. Hon sover sover och sover. Himla skönt för Johan ska iväg på fotboll i kväll och hade jag haft en jobbig dag med henne hade det blivit jätte jobbit för ja skulle ta henne i kväll med. Nu kommer detta bli super bra för hon är så lugn och snäll idag.

varför har hon inte sovit bra i natt då? jo hon blir så täppt i näsan om nätterna och en napp och inte kan andas i näsan då är det inte lätt och somna. Gnällig och trött hela natten. Jag fick sova ca 3timmar i natt så jag tycker bara det är skönt att ha det lugnt idag.

Ringde Linda innan idag vid tolv och fråga om jag och Emma fick komma bort, men hon skulle BARA åka till kareby och kika på en bil och sedan höra av sig. Hmm klockan är snart SEX och ingen Linda har hört av sig :-( 


Vi va aldrig på klädkällan igår vi tog en underbar promenad i gamla kungälv istället. Jätte skönt i det sköna vädert som va igår.

Piss väder idag. Nu ska det regna hela veckan hörde jag men det är väl detta som är den svenska sommaren så det är bara att gilla läget. För mig spelar det ingen roll om det regnar eller är solig, jag tycker livet är lika ändå.

Sommar bilder

Idag blåser det som bara den, det blir nog inga sommar bilder idag. Jag vill åka och köpa ett par jeans både till mig och till Johan men jag tror inte Johan är så sugen på det. Man kanske skulle åka till klädkällaren undra om det är öppet idag? måste kolla det. *vänta*  på hemsidan verkar det vara öppet. Blir nog en sväng dit och kika lite. Får se om Johan följer med. Om han inte gör det kanske han kunde ha Emma hemma, det underlättar och inte ha med henne.

Vägen UPP

Nu ska jag gå upp oh lägga mig. Ögonen går i kors MEN det finns ett hinnde att jag inte rser mig.Datan ligger i mitt knä och vill inte flytta sig (bärbar) MEN HELENA LYFT PÅ DATAN!!!!

Kanske ska ta några sköna sommar bilder i morgon på Emmis? Vi får se.


Jag kommer alltid på mig själv när jag säger Emmis till Emma att det kanske inte är så bra, hon ska ju ändå lyssna till EMMA!! Men Emmis blir ett bra smeknamn tycker jag!

Mina Mobil Bilder


Här ligger jag på sjukhuset Näl. När jag fick blodförgiftning samband med en urin inflamation. Är i vecka 26


Här är Emma mini liten en bild från BB

Lilla Söta Emma


Emma i de snygga sjukhuskläderna =)


Skulle Skicka ett MMS till Eva-Lena om hur snygg hon blev i kläderna jag fick av Patrik och Eva-Lena


Emma nya solhatt...


Så där jag nu fick ni lite bilder!
Kommer snart mera. Loooooovar!

Bild bomb

Här har ni bilder från två veckor tillbaka!Emma äter gröt.


Emma leker i baby gymet. Hon har en förmåga att snurra in sig ialltJohan får sin första spy fläck å måste dokumntera detta =)
Vi va i surte härom dan oss Emmas farmor och Farfar, de hade köpt en gunga Emma äklskar den så vi köpte en lika dan igår fast våran är röd, får se när den kommer upp. Här är iaf i surte i början av veckan

Jag ska toma min mobil på bilder med. Jag har aldrig tömt den på bilder så det finns en hel del där. Jag laddar upp dem snart ska bara lägga in dem i datan.

Vi kör en repris

Vi åkte till city gross innan för att inhandla mera grillkött så vi kan grilla ikväll igen. Så himla gott. Vi köpte även färskpotatis. MUMMA!!

Funderar på om man skulle åka till Surte och hämta e flaska vin också. Det hade gjort kvällen komplett.Vi drack upp allt vin igår vi hade så nu är det ganska tomt.

Vi brukar åka till systemet lite då och då för att handla på oss lite. Vi har inte varit där på läääänge nu.Inte kontigt att man inte har något hemma då.

Jag ska fixa en Bild bomb nu! Vänta någon timme och kika tillbaka så har jag laddat upp bilder

Årets första grillning

Eller egentligen är det första grillningn med Johan och hemma hos oss. Vi bodde med ballkong innan så det gick ju inte att grilla där.
Vi hade bestämt oss för grillen på expert med den a slutsåld (inte så konstigt i dessa tider) Så vi ska ev köpa den till nästa helg när de får in nya i veckan. Så vi köpte en provisorisk kål grill på coop. 299 i sjön.

Nu snart kommer June och Daniel och lilla Emmy och ska grilla med oss.

Fy fan va dåligt.

Jag kan inte föklara hur dåligt detta har gått till va snälla och rösta fram Elmer till stockholm.

Gå in på http://beckahbitch.blogg.se/   för att få all info

Passa även på att skriv under namninsamligen

http://www.namnlista.se/lat-elmer-aka-till-stockholm

tack för hjälpen!

Väntas tider :-)

Nu sitter jag i soffan och väntar på Jenny och hennes barn som skall komma och besöka oss. Längesen hon va här nu. Tror det är en eller två månadsen. Sen kommer Pappa med. Han är i kållered nu och skulle kika runt lite där och sen åka hit.

Nu grinar Emma ska kolla vad hon vill.

Besök hos Linda

Det blev en snabbis oss Linda nu ikväll, Johan drog och spela fotboll och jag ville svälja några timmar oss Linda. Trevligt.


Nu när jag kom hem bytte jag i sängarna och bytte tandborste, det är min lyx på veckan. Så underart och lägga sig nu.

Lugnt och stillsamt

Idag blev det en lugn dag, precis som det brukar. Men tiden har gått fort idag. Jag va upp kvart i åtta och drog upp hela familjen för vi skulle på ett möte. Sen va vi hemma igen vid 10.


Allt tvätt är klar, börja tvätta några maskiner igår och nu har det torkat och jag bärt upp det i gaderoberna. ska byta i alla sängarna ikväll, underbart och få lägga sig i det.

Kort som jag lovade er ja hur gick det? HaHaHa jag är för LAT!!

Fika i solskenet

Nu åker vi till Surte och ska dricka kaffe oss Johans mamma och Pappa. Det är så himmla mysigt på deras ute plats. De har en inglasad altan men jätte sköna stolar, lite soff stolar aktigt. Man längtar efter att få sitta där och bara mysa.

Kanske är dax och ladda upp kort så som jag gjorde innan. Saken är bara det att man ska ha med kameran va än man går. Å det är INTE min starka sida.  Å så ska man ladda upp dem lägga dem i datan, ja ni vet. det blir många monent. Men jag ska försöka få in lite nya kort snart igen.


En annan spännande sak som hände igår, Emma tog sitt första sim-märka *Krabban* Duktig tjej!

Tappat massa besökare

Det irreterar mig fortfarande att jag va tvungen att avsluta den andra bloggen, så mycket jobb man lagt ner på den och så många besökare jag har tappat jag ska inte säga hur många men jag ser på statistiken när jag gämför. Kan säga att det är mer än 50%. urch och fy!


Men va inte metrobloggen mer interesan än att lägga mördan på att vara taskig mot mig så unnar jag inte de läsarna att läsa här.

Det tog mig ett och ett halvt år och få ihop alla dessa läsare och nu är allt jobb förstört.


SPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYR!!!!

Fyra månader!

Idag fyller Emma Fyra månader, Just nu ligger jag på förlossingen för fyra månader sen och ONT! vid tjugo i fyra får jag ryggmärksbedövingen och det gjorde susen till kl va runt sju för då börja det göra ONT igen och vid åtta kom kryst värkarna.

Grattis lilla Emma!


Med sina först 62 kläder


<3

Kvälls göra

Nu ska jag gå och kissa sen åker jag till kungälv och köper cigaretter hem igen duscha och kvällen avslutas med Finans!Godnatt!

Tom

Jag är trött utmatad ledsen stressad tom hjälplös

Jag kan inte förklara hur trött jag är, hur besiken jag är på hela livet. Varför blev mitt liv så här. Vad ville det att jag skulle gjort annelunda så det inte blev så här. Varför känner jag bara lycka när jag är med Johan och Emma. Varför ser jag inte lyckan någon annan stans. Varför känner jag mig så ensam fast jag har ALLT! Eller vänta jag vänder på det.

Jag har ett underbart liv, jag har hus två bilar hund bra ekonomi en underbar dotter och en fantaktik pappa till henne ÄNDÅ ÄR JAG INTE NÖJD. Det händer ofantligt mycket i mitt liv just nu ändå kan jag inte njuta av det och vara nöjd. VARRFÖR!

V har ett nyrenoverat hus ÄNDÅ är jag inte nöjd, jag vill göra om allt, bygga ut badrumet så vi får in ett badkar. Alltså ta bort vägarna till klädgadroben och öppna upp till badrummet. Sen kan vi slänga in ett bubbelbadkar där. Johan ville det med och vi börja räkna på vad det skulle kosta HÖ HÖ HÖ 150,000 då gör en firma ALLT. Bara det att badrummet är nygjort precis.

Sen har vi alla tapeter, jag vill måla om i hela huset.

Köket vill jag ta bort vägen in till v-rummet så det blir en öppen planlösning.

Sen vill jag göra iordning lilla toan, den är den enda som inte är renuverat här.

Sen finns det säkert tiotusen saker till jag vill göra.

Men jag blir säkert inte nöjd för det, jag vill bara ha mer mer mer!!!

Jag har kommit in i en depp perjod igen, det blir jobbigt för hela familjen att jag inte mår bra. Tänker inte gå in på det mera.Ska tillägga att jag fick en morsdag present av johan igår. En bärsele från baby björn =)


RSS 2.0