BVC

Idag på morgon kvisten va vi på BCV väg mäta och prata. Nu har Emma blivit en tung bäbis. 6830g och 68cm. Stor flicka. Enligt tabelerna på BVC kommer Emma att bli 170, En lång och stråtlig dam.

Vi är på BVC en gång i veckan, Jag känner mig mäst tryg i det. Hörde av en annan mamma att ho är där en gång i månaden. Det hade jag inte pallat med. Jag längtar och få gå till BVC jag älskar och sitta där. Å bara prata prata och prata. Sen blir det ju något att göra en gång iveckan också.
Ska jag vara ärlig så hatar ag det här med mammaledighet. Jag är så uttråkad och less på det här. Varje morgon när jag vakar mår jag dåligt. Funderar på hur ska jag ta mig igenom denna dagen? Jag vill ha vänner! jag har vänner här men de är alldeles för lite för min del å ska jag va med dem måste jag ha bil och det blir ett jävla projekt och komma iväg! NEJ TACK!
En bra sak är att jag har varit med i en tråd på FL, vi har övergått till FB och har en grupp där som heter "galenmammorna" För hoppningsvis ska vi ses varje Onsdag. Så himla skönt att se framemot något. Längtar tills man ska få träffa mammor med barn.
Sen har vi ÖF här i Bohus, jag tycker Emma är för liten, sist vi va där skrek hon vilket jag tycker är jätte jobbigt. Är så rädd att det ska hända igen. Jag ska börja gå på ÖF när Emma blir lite större så hon kan sita iaf.

Ja nu har jag spyt galla en stund, men så här lever jag =)

Gravid! :-)

Precis så som ni skriver så plusade jag! Det stämer inte riktigt med datumen. Men på Tisdagen gick jag till Apoteket och köpte två test. Kissa på det ena på eftermiddagen, det va ett svagt plus. Ringde Johan och sa det. Vi hade pratat om detta hela helgen innan. Vi va ute med June och Daniel på Lördagen och jag berättade att jag inte hade haft mens på ett låååångt tag, Daniel tyckte att jag skulle kolla mig men jag har alltid haft oregelbunen mens. Inget konstigt med det tyckte jag. Bla Bla Bla
Iallafall, Johan kom hem på kvällen och titta på testen och sedan kom han fram och kram om mig och sa "Nu måste jag ge dig en kram" men jag kände  mig inte gravid. Sa till Johan att jag ska göra det andra testet på morgonen där på. Alltså på Onsdagen. Johan hade brottom till Johan och viska i mitt öra ska du inte gå upp och kissa lite? Jag vill egentligen inte. Jag ville inte tro att det va sant, jag va inte redo och få veta resultatet. Men jag gick upp och tog en cigarett, Johan blev irreterad för det om jag nu va gravid. Det va den sista cigaretten. Jag gick och kissa och pluset va ännu starkare än det testet jag gjorde dan innan. Va då i vecka 3.

Mordag va på Söndagen och mamma ville att vi skulle komma på Lördagen och grilla en super pressent på mordag ju. Jag trodde inte att det va sant, jag va nervös att testet visade fel. På Torsdagen attjag tvungen att köpa två test till så jag va 100 på min sak. De visade plus de två med.

På lördagen åkte vi till Mamma Patrik (min bror) var där med Evalena jens och samuel. Mamma blev jätte glad. Hon kramade mig kommer jag ihåg. Efter det gick vi till Pappa och berätta, jag kommer ihåg att det va pinsamt och berätta för honom. :-)

På Söndagen mordag va vi oss Johan föräldrar och grilla. Berätta för dem med. Johans mamma gråter av glädje.


Det va en speciell vecka!sedan vänta jag till vecka 12 innan vi berätta för resten. Trodde jag va i vecka 12 iallafall. Va då bara i vecka 9. Blev ju flyttad 3veckor bakåt på UL.

Sen de närmaste kompisarna fick också veta ganska tidigt.Nu är Emma fyra månader på Onsdag Otroligt fort allt har gått.


Våran älskade Emma Linnéa Köpman! <3


Speciell Vecka

Denna veckan har varit speciell och en stor vecka. 


Det hände för ett år sen och va det största i vårat liv. Någon som kan räkna ut va det va?Åter kommer!

Sista Dagen

Idag är det sista dagen att bestämma sig om man vill komma på dopet. Vi skicka iväg en hel hög med kort och fått svar från alla utom ett par. Ska väl försöka få fatt på dem och kolla läget. Vet inte hur många det blev men det blev en ganska stor hög! Ca 35-40 med barn och allt.

Funderar mycket på hur jag vill duka, hur det ska se ut i församligshemmet vi fått hyra. VET INTE HUR JAG VILL HA DET!!! Hoppas Linda hjälper mig och inspereras!

Maten har vi anlitat en kock till.

1dag och 21timmar

Det va jätte längesen jag skrev ju.

Igår åkte vi till Pappa för han fylde år i Tisdag. Vi åt middag där och spela finans.
Vi kom hem ganska sent så det blev inget bloggande igår.

Min egen tid i form av en ledig natt Fredag till Lördag. Hur blev det JO  Johan valde och sätta sig på skype med en kompis. Han har hörlurar på sig och stängd dörr då hör han inte om hon vaknar så jag fickingen "fri" natt. Innan på kvällen städa jag data rummet. Så nu är det äntligen KLART!!!! Igår när vi kom hem dammsög jag och skura hela rummet. Gjorde i ordninga alla papper i pärmar.

Idag händet det inte så mycket, vi har varit på clas olssons och köpt batterier till nykelnen till bilen. Va också en sväng inne på bauhaus och titta på utemöbler och gasol grill. VI KAN BARA INTE BESTÄMMA OSS. Men vi tror att grillen vi vill ha finns på expert. Den va skt snygg och inte så dyr. Bara 2000:-


MORS DAG IDAG!!! har inte fått något ännu, jag har påmint Johan hela veckan om det, Jag tror han glömt det. Skit samma! Vad är en bal på slottet.........

Egentid!

Nu har Johan kommit hem från jobbet, jag skrev ett sms innan och bad han komma hem så vi kunde åka och handla. Ekar i kylen och jga hatar att det inte finns nått.
Men nu när han kom hem vill ha stanna hemma med Emma så jag kunde åka själv och handla.Det blir egen tid. Men jag anser inte att åka handla är egentid. Så jag smiter in till Linda en stund och dricker kaffe efter jag handlat.Där blir det EGEN TID!


Ha det gott så hörs vi om en stund =)

Fördelar och Nackdelar!

Fördelar med Blogg.se:

Man kan lösenodsskydda inläggen och där av välja vilka som ska läsa min blogg.


Nackdelar med blogg.se:

Krångligt att hitta vad man vill göra
Vet aldrig om man fått nya kommentarer (Eller är det bara jag som är trög?) Man måste klicka sig i i menyn och kika efter.
Man ser inte hur många besökare man har, bara någon fåning mätare

Fördelar med metrobloggen.se:

Man ser i sifror hur många som varit inne och kikat i bloggen
Man ser l ätt och smidigt vilka kommentarer man godkännt ej godkännt och om man har några som inte är godkända!

Nackdelar med metrobloggen.se:

Sidan laddar trögt
Man kan inte lösenodsskydda
Så vad jag vill säga är att bara metrobloggen kunda lösenodskydda min blogg hade jag stannat kvar på metrobloggen, jag tycke det är så himla tråkigt detta.Jag har lagt ner så himla mycket tid och kraft på min blogg och nu måste jag börja om på en ny sida jag inte trivs med! Jag blir frustrerad! Blogg.se och jag klaffar inte ihop!
Jag vill inte vara här,men ska jag fortsätta och blogga vilket jag vill måste jag vara här!

Hoppas jag kommer att ändra mig någongång och älska denna sidan mera än metrobloggen!Regnig Fredag

Nu har äntligen Fredagen kommit som jag längtat efter i ca två veckor. Johan ska ta Emma i natt och vet ni JAG SKA FÅ SOVA.

Igår gjorde jag iordning i Emmas kommade rum. Jag fick så mycket inspiration så nu har jag börjat i data rummet med. Där va det värre än i Emmas rum. Sen är ju inte Emmas rum fördigt på långa vägar.Jag ska måla å så där inne med. Men nu går det att dammsuga utan att flytta runt på allt. Lätt som en plätt.Ska bli lika lätt i data rummet också. Om man säger så här. Vi flytta in här i Oktober. Alla viktiga papper räkningar och andra små saker som ska in i pärmar ni vet. Det har bara blivit liggades i en STOR hög. Nu har jag slängt alla papper i en flyttlåda. Jag köpte pärmar för flera hundra förra sommaren med register och allt. Men inget hände efter det. Men nu ska jag fxa till det där rummet. Just de i julklapp fick vi gaderober av Johan föräldrar i den ena är det bara inkastat massa data kablar å massa andra kablar. det får vara så där inne. Men den andra gaderobn ska jag in med alla pärmarna och andra små saker.


Det regnar ut, så tråkigt. Tiden går lååångsamt. Försöker få fatt på Linda så det kan gå en timme eller två och babbla med henne. Men hon verkar inte svara! Dumma henne!


God Natt

Nu är det sängen som väntar!Jag har röjt upp i hela Emmas blivade rum, känner mig jätte nöjd lver resultatet. Blev kanon bra. Rent oh upp plockat!God natt

Allvarligt

Såg precis en dokumenträr på fyran om fettma! Jag kanske är kall men jag tycker INTE synd om dem. Hur kan man bli sådan? Varför tänker man aldrig att nu får det vara bra! Istället äter de igäll sig!

Så skönt att vi har så bra sjukvård idag att de klarar av att först banta dem och sedan göra operationen baypast (stavingen?)

Den ena hade inte duschat på fyra år! Jag satt och åt en pan pizza när det zooma in med kameran på huden *urk*Min kompis

Nu har jag pratat med Linda i telefonen. Gud va hon pratar! HaHaHa få stop på henne det finns inte. Det bästa med hennes telefonsamtal är att Tiden går så fort. Nu har vi pratat i 45min och när vi la på va det som vi inte fick sagt något tillvarandra. Jag har kännt Linda sen jag börja på coop alltså sen 08 i sep. Men man känner som om vi känt varanda hela livet. Vi har så mycket gemensamt, vi är sjukt kul tillsammans. Hon är min lilla nany till Emma när vi är tillsammans. Hon vill bära byta blöja mata och leka. Så skönt att få lite avlastning när hon kommer.
Saken är den att jag och Linda har möts en annan gång för 100år sen. Men det hade vi ingen aning om när vi träffades på coop. Se visa det sig att Linda va kompis med Robrts bror, Ni som kommer ihåg Robert när jag va tillsammans med honom. Han bodde i Ytterby och flytta hem till mig i Skene. Då mötes vi en gång när vi va i Ytterby. Vi stod och prata en längre stund.Men jag kommer ändå inte ihåg henne. Skumt......

Ärlighet vara längst

Nu ska vi se.

Jag ska vara mig själv här och ingen bitch som tycker en himla massa strunt!


Jag ska ändra min attetyd.....LOVAR!!!

Mamma träff! :-)

Idag har jag och Emma varit i den stora staden och hälsat på i högsbo. Det är mammor och bäbisar från familjeliv vi har träffat. Jätte roligt.
Jag va så nervös över att Emma skulle gallskrika och jag skulle få panik och ångest över detta. Men det gick super bra. Vi kom dit och Emma va på ett strålade humör. Jag gav henne mat INNAN hon sa till om det. Sedan somnade honSedan vaknade hon efter ett tag och bara va på ett strålande humör.Vi tog även bilder på alla barnen Från vänster älst och från höger minstSå himla sött


Tillbaka

Ja då kunde jag hålla mig i sådär en sekund och inte blogga :-)

Jag tycker ju ändå att det är kul och blogga, Det ger mig massor.

Jag kommer nog vara lite trög i starten känner jag, jag är inne på en helt ny sida och fattar typ NADA. Jag kommer inte att säga till någon ännu (tror jag inte) att jag bloggar här utan ska vänta och känna efter vad jag tycker. Det bästa med denna sidan är att jag kan lösenods skydda inläggen och därav väljer vilka jag vill ska läsa.


Johan ville inte att jag skulle blogga så offentligt som jag gjorde och vi kom överrens om att lösenorsskydda så blir det inte massa tjafs på alla bloggläsare.
Jag bloggar för min egen skull och inte för att någon ska tala om för mig att "så ska du INTE göra med Emma" eller "Hur kan du göra så" eller " när är du en ideot för du TYCKER så" jag hoppas med detta att jag kan blogga om precis vad jag vill och att INGEN springer till grannen och skvallrar om vad jag skriver här!
Ska ni läsa MIN blogg så är det mina ord mina tankar mina åsikter.RSS 2.0