Fy Fan Va Jag Hatar Detta!

Hur ska jag säga detta på ett bra sätt, Saken är den att jag mår dåligt över detta super dåligt.

Om du möter en FET människa så får man inte säga -GUD VA FET DU ÄR, GÖR DU INGET ANNAT ÄN ATT ÄTA! Men till en smal människa så som till mig kan man säga -HJÄLP VA SMAL DU ÄR, ÄTER INTE DU NÅGOT. Det är så acceptabelt att säga det till mig, Jag hatar när folk påstår att jag är smal ja jag vet att jag är smal. Jag mår oerhört dåligt över det. Men jag ska vara tyst till alla feta. Det är mobbning att säga till alla fetton att de är fetta. Man ska säga mullig inte FET! hälst ska man inte säga nått alls om man är uppfostrad.

Jag har aldrig tyckt om kakor eller godis. Jo de senaste åren har jag börjat att äta ganska mycket choklad. Ska jag fika på stan tar jag oftast bara en kaffe inget till. Är man på någon tillställning och jag bara väljer kaffet och väljer bort kakan eller tårtbiten så tittar folk. Jag vet vad ni tänker. Nå tänker att jag BANTAR. Men det gör jag verkligen inte. Men om ett FETTO tar en kaka till kaffet är det så normalt. Man får inte som smal tycka något. Den feta måste ju få sitt socker. Å bli ännu fettare!

Alla som känner mig vet att jag alltid har varit smal. Vet ni hur mycket jag skäms över att vara smal? Jag övervägde många gånger att börja på babysimmet med Emma för det. Jag vill inte visa mig i bikini inför massa mammor.

Varje gång jag tittar på min kropp naken i spegelen mår jag så dåligt att jag går därifrån!

Vet ni vad jag tycker är diskriminering? Jo att det finns fettsugning för fetton men ingen metod för mig som är smal. Fetton kan banta lika väl som jag kan äta! Samma sak!

Något som stör mig! Kommer ni ihåg dilikates yogurten fanns i vanilj kola och jordgubb i små en persons förpackningar. De va den fetaste yorgurten som fanns men då tar vi bort de. Måste ju tänka på alla fetta fetton som inte kan äta dem å gå upp ännu mera. Men jag då?

Nästan alla livsmedel är light, deskriminering igen. Varför finns det inte tvärt om? Alltså EXTRA FETT?

Tänk va ni har det bra alla fetton. Ni har det super lätt och gå ner.Ni har ju alla chanser i världen. Ni kan köpa light prudukter och göra fettsugningar! Vad kan jag göra?

SPYR!!!

Ja nu ska jag kräkas lite!

Jag vill möblera om, MEN hur ska jag ha det? Jag vill måla om MEN VAR?

Jag vill byta kök det kostar fläsk och tar en jävla massa tid. Sådant orkar jag inte med.

Jag vill förändra men HUR!!

Satio

Sony Ericsson satio är det en bra mobil?

Varje gång jag ringer hanna så bryts samtalet för hennes jävla batteri håller typ en sekund. Hon måste ha laddan i när hon pratar i den. Men att skicka sms gå super bra. Så jag funderar på att köpa en ny mobil till henne för att jag orkar fan inte med det här mera.

Jag vill ha omdömmen om den! Är det en bra mobil??Tragiskt!

Igår fick jag veta något tragiskt. Jag blir så ledsen att man inte kan stå för en död av en nära familjemedlem. Någon man älskar och avgudar.

Hur kan man skämas av någon annas död?

Varför kan man inte berätta som det är? Varför ljuga?

Det finns någon som ljugit hur sin pappa DOG!

Mitt hjärta blöder!

Våran Resa Till Budapest!

Vi ska åka med Linda och Wille. Emma ska stanna oss Farmor och Farfar. Linda fyller *host* 30 så vi ska följa med för att fira henne.

Vi åker den 2dec och kommer hem den 6dec.

Hotelet heter Boutique Hotel Bristol och har **** sjärnor

Här kommer lite bilderDet enda jag riktigt ser framemot på hotelet är Hotelfrukosten. Ni som bott på hotel vet ju hur underbart gott det är.
När vi va i turkiet så va frukosten det bästa på hela resan :-)

Gud va jag längtar....

Lördags nöje

Hallå på er!

Vet ni alla ni som läser och följer min blogg, Ni är guld. Utan er är inte min blogg nått och jag hade inte orkar fortsätta blogga. Jag har kommit långt med min blogg. Längre än jag kan föreställa mig eller dig.

Den 15e Nov ska jag på ett möte om att få reklam till min blogg. Då ska det böra med tävligar. Ska bli så spännande, Företaget ska jag avslöja när jag jag vet mera.


Idag har vi handlat och varit på restaurang. Jag håller på att städa hemmet också. Gud va snusikt det är här nu när inte det finns någon städeska. Jag hatar att städa. Idag har jag grov städat köket. Alla skåp luckor golv sköljt ur diskmaskinen ugnen kylen och rubbet. Så skönt att ha gjort det.

I mitt nästa in lägg kommer bilder från hotelet som vi ska bo på!


Restaurang besök. Undra om emma kan bestäm...

dsc03283 (MMS)

Restaurang besök. Undra om emma kan bestämma sig någongång :)


Fredags Nöje!

Idag har vi varit och kikat på bilar. En polo och en nissan Micra. Vet inte vilket det blir ännu. Vi måste nog SPARA lite mera pengar för bilarna ligger på över hundra tusen båda två. Vi har de pengarna men man måste ha en buffet också. Om det händer något med huset. För er som inte vet vad en buffet är så är det pengar som bara finns där OM det händer något. Alla borde ha en buffert. Det behöver inte vara med pengar eller så. Min pappa säger alltid att buffeten ska räka till en tv:e om tv:en går sönder så är det jäkligt tråkigt om man inte har pengar till en.

Vi har även fått beställt resan till Budapest. Det ska bli grymt kul! Ser värkligen framemot detta. Bilder och film från hotelet vi ska vara på ska jag fixa med i morgon!

En sak till. Emma har flyttat in till sitt rum nu. Hon sover där nu första natten. Alldeles ensam. Vi har lagt Tajsons bäddar där och hoppas på att han är så snäll och sover där med henne. Så i natt sover jag och johan själva i vårat sovrum. Detta känns stort för mig. Att släppa så på Emma. Hon börjar bli stor nu. En sak till om Emma vad som är så sött. Hon fick äta makaroner och falukorv igår själv. Det va när jag va ute igår. Hon håller på och lära sig och tugga på saker. Så idag till middag fick hon Makaroner och köttbullar. Hon är så söt när hon tuggar. Hon fick även sitta och pilla i sig ärtor själv. Så sött. På mellanmålet i dag fick hon smörgås med skinkost på och nyponsoppa. Jag dela smörgåsen i bitar och hon pilla i sig det och tugga, Så sött.

Kan också medela att jag har varit lite låg idag. Alltså spriten gör sig hörd. Hatar att vara bakis!

Vilken härlig människa :-)

Jag har hittade för ett bra tag sen en blogg om en tjej som bor i Björketorp och heter Marica. Jag följde henne lite si så där, men sedan upptäckte hon nog mig mera och börja kommentera mina inlägg. Men jag va dålig och läsa hennes blogg.Men nu hänger jag med i hennes liv dagligen. Hon har många funderingar om typ massa spännade saker och roliga inlägg på massa konstiga saker. Hennes video inlägg är bäst. Jag är inpad av tjejen att hon "vågar" lägga upp video inlägg. Det skulle inte jag "våga" jag blir så nyfiken när hon lägger upp ett och måste kolla med en gång :-)

Det har varit ett "blogg-krig" mellan mig och en annan tjej. Det har pågått ganska länge. Hon säger att jag har förändrats och att hon inte förstår att man kan förändras så som människa bara för man hittar en kille med pengar. Hon är avundsjuk men hon kan inte erkänna det och det stör mig så jag får ont i tårna.

Att jag för ett bra tagsen skrev att jag ljuger mycket i min blogg va ganska korkat skrivit, jag hade väl förhoppningar om mera bloggläsare pga inlägget som jag länkade till på många ställen. Det funka inte. Dan efter såg jag att statistiken inte hade blivit högre så jag gick tillbaka till att inte ljuga. Allt i min blogg är 100% sanning. Fattar inte hur korkad jag va och göra det inläggdet då.

Men över till marica nu. Om jag förståt saken så har hon en ganska stor blogg. Så klart att jag vill tipsa er och läsa den bloggen.

Jag fick en så fin kommentar av Marica härom dan!

"Jag tycker som så, har man möjligheten på detta sätt som Helena faktiskt har så förstår jag inte varför man inte kan unna sig saker. Jag är klart avundsjuk då jag också gärna hade haft 12-14tusen istället för mina max 8000:-.. jag hade ärligt talat levt bättre o mått bättre då eftersom jag inte hade behövt oroa mig för räkningar m.m.
Men nu har jag det som jag har det och jag får helt enkelt vara nöjd över det, jag har åtminstone tak över huvudet :)
Jag är glad för Helenas skull, jag missunnar henne inte detta.

Om man har pengarna, varför kan man inte köpa nya skor om man tycker dom är omoderna? Har man inte pengarna får man kanske tänka om. Men i Helenas fall kan hon handla och då skall hon göra det.
8000 är nog inte enbart till mat, hon skriver ju att det är blöjor, välling, rengöringsprodukter, shampo medmera.. det kostar på och vill man ha bra märke på sakerna får man betala därefter.

Även om folk skriver att dom inte är avundsjuka är jag mer än säker på att en del kommentarer grynnar sig just i avundsjuka men man vågar inte erkänna det.
Klart som fan att jag också vill leva bra, jag är avundsjuk. Men man kan inte vara missunsam mot andra som har det bra, gläds åt dom istället."

Hon har ett varmt hjärta och älskar barn. Hon har/jobbar på dagis. Vet också att hon jobbat på något städbolag i varberg? eller va det Ullared?

Här kommer en länk till henne http://rodeback.blogg.se/

Läs och njut :-)

Bilen!

Ja som sagt igår va jag ute på partaj med mammorma från stan. Tänk va mycket roligare det blir med massa sprit och utan barn =)

Idag ska jag och Johan ut och kolla på en ny bil. Han skäms så när han åker omkring i den gröna bilen. Inte så manligt precis. Men innan vi har bestämt oss vad det blir så har det gått ett år.

Måste fixa en besikningstid till min bil med. Antingen är det sista dagen nu den 31:e eller nästa månads slut. Inte så smart att köra runt på en bil som INTE är besiktigad.


Festen fortsätter

dsc03280 (MMS)

Festen fortsätter


Nu går vi upp i klass. Coola brudar jag är...

dsc03279 (MMS)

Nu går vi upp i klass. Coola brudar jag är med


SMS-inlägg

dsc03278 (MMS)


Sitter på puch i vipen. Å njuter av dyrt v...

dsc03277 (MMS)

Sitter på puch i vipen. Å njuter av dyrt vin. Tur man är ute med rätt folk som har kontakter


Tröttsamt!

Hej allihopa!

Vilken skit dag det har varit idag, Regn-skit-dag!

Jag har inte fått fatt på något städbolag ännu tråkigt nog för nu börjar det dammit här. Måste nog ta och städa själv här ikväll. Fy så tråkigt!

Ni tycker 12-14tusen är mycket pengar som jag får av Johan men om man räknar lite på vad pengarna ska räka till så är det inte mycket.
Mat 7-8 tusen då ska det köpas blöjor välling renjörings medel hundmat toa papper shompo bindor och barn mats burkar
Kläder till både MIG EMMA OCH JOHAN
Apoteket
Bensin till min bil, tankar jag en full tank kostar det 850kr och jag brukar tanka två gånger per månad.
Det ska räka till mina nöjen, krogen bio besök MM
Sen om vi äter ute som på macdolnad´s eller på restaurang då betalar jag det med.
Vill jag köpa gardiner dukar eller blommor så ska det räka till det med, Alltså hemiredning.

Fick en kommentar om att jag "hittar på" i bloggen, Måste bara fråga vad menar du med det? Är du avis på något sätt? Eller vad grundar du kommentaren på? Jag berättar om mitt liv här. Ska jag bilddokumetera allt?

Sen en kommentar om att jag ville köpa nya vinter skor, Ja för de är omodena KANSKE! Sen va ett par obekväma trivdes inte i dem.

Hon sover!

God morgon eller ska jag kalla det godför middag? jag har varit uppe sen åtta.


Måste bara berätta om Emma. I en vecka och två dagar nu har hon sovit hela nätterna. Alltså ingen mat på natten nu inte. Bara nappen som ramlar ut ibland.
Jag känner mig utvilad när jag stiger upp om morgonen. Jag ser på Emma att hon också är piggare, hon sover inte alls lika mycket om dagen. Nu går vi åt ljusare tider. Så skönt.


Johan åkte precis till Jobbet. Han hade 38,1 igår kväll. Han fick två alvedon. Jag tyckte han såg piggare ut idag. Han sa att han skulle försöka jobba idag. Annas är det ju bara att gå hem om han inte orkar.

En bajs blöja väntar :-)

Seriöst!

Jag måste köpa nya vinter skor! jag har redan köpt tre par nya men av olika anledningar kan jag ALDRIG mera använda dem. Så nu ska jag yt och köpa nya!


Nu sover ÄNTLIGEN Emma och jag ska göra inpackning i håret och duscha sen ska jag gosa lite med Johan ;-) I morgon blir det Öppnaförskolan och backa plan!
På Torsdag ska jag ut och ha EGEN TID gud va skönt! Jag ska ut och dricka med ett par mammor från mamma gruppen från familjeliv.


.......

Jag avskyr avudsjuka och oärliga människor!

Hemma igen!

Jag kom precis hem.

Jag och Linda har varit i stan och shoppas loss, Jag fick tag på tre långärmade tröjor.


Å så ska jag berätta en annan sak som vi ska iväg på. Vi ska åka till budapest. Den 2 dec. Gud va roligt. Längtar skit mycket. Vi ska in och boka och bestala på Torsdag. Nu har vi bara lagt en premiärbokning.


Nu ska jag ta tempen på Johan och ge han alvedon. Min älskade sjuklig!!

Barn Ledig!

Om en halv timma ska jag dumpa av Emma i Surte och ängna eftermiddagen åt mig själv :-)

Jag fick hem en sjuklig idag, Johan ligger alldeles utslagen upp. Feber kan jag tänka mig att han har fått. Han har Jeans och tjock tröja på sig PLUS två täcken. Stackan. men han får klara sig själv idag för jag ska ha EGEN TID!


Ska hinna med ett besök på NK och shoppa måste ha långärmade tröjor. Jag har typ inga. Hoppas Linda följer med mig. Annas så tvingar jag henne till det.

Lönen kom vist igår. Tänk att jag aldig kommer ihåg sådan tur Johan betalar våra räkningar så vi inte glömmer det med. Jag vill inte bland mig med pengar i detta hemmet. Jag vill INTE ta ansvar när räkningarna ska betalas. Jag spenderar häldre pengarna och Johan får betala. Nä Gud va slapp jag blivit på att ha kontroll. Skulle ju få Lön av Johan nu. Undra vad jag får? Jag hoppas på 12-14 tusen. Så jag har råd att köpa upp mig långärmade tröjor.

Ups!

Idag är det Måndag och det betyder ju att städeskan kommer hit och ska ta golven. Lena heter hon och kommer från ISS. Ja vet ni vad som händer jo jag rycker i hop med henne. Jag frågade lite försiktigt varför hon inte handtorkar golven. Hon sucka och sa att det ingår inte i hennes arbetsuppgifter att handtorka golven?! Hmm vi betalar för att hon ska städa. Men varför gör hon inte då som man frågar? Emma är på golvet nu och ålar om kring lite och Tajson kommer uteifrån och in. Han tar med sig massa äkligasaker och grus.Jag vill inte att Emma ska få det på kläder och framför allt inte i munnen. Hon suger och äter ju på allt. Så nu blev Lena så sur att hon inte kommer hit mera och städar för oss! HUR FAN KAN DE GÖRA SÅ? Jag fråga ju bara! I morgon är det jag som ringer ett nytt bolag som ska städa här. När johan kom hem berätta jag och han blev lite irreterad på mig. Att jag aldrig kan håll käft och bara va tacksam för det jag får! Att jag alltid ska lägga mig i =)

I morgon efter baby simmet ska jag få barnvakt hela eftermiddagen. Ska bli så himla skönt! Jag ska åka till Krister och katrin. Efter det ska jag möta upp Linda och vi ska fixa en sak. Ska berätta om det mera en annan dag.

Paris resa!

Igår va vi oss June och daniel och hälsa de välkommna hem från Paris. De har varit där på en week and över helgen. De hade köpt grym mycket exlusiva kläder.
Grejen är så här, Junes Kusin är kläd desangner och han hade en fått chansen och få en egen uppvisning av sina kläder. Det va en kläd gala med massa fina kläder. massa kända märken. Så jag kan ju först june att hon inte kunde låta bli och köpa massa kläder till henne. Så det blev en liten visning av kläderna hon köpt och sen visa de kort från galan. Så coolt. Jag ville också åkt med dem dit ner *AVIS*

Jag vill ut och resa!

Å va jag vill lämna detta kalla regniga sverige för att bege mig till solen och värmen. Jag vill åka med en hög med kompisar. Jag vill inte ha med varken Emma eller Johan. Jag vill ha en vecka för mig själv. Enbart egentid i en hel vecka gud va härligt!

MEN

Jag lär få åka med både Johan och Emma om jag ska i väg. Ingen egentid. Men det vorre trevligt. Super nice :-)
Måste  ut till någon resebyrå och betälla en resa för jag är blekare än något annat.
En vecka utomlands bör vi ju kunna fixa!

Jag måste ändå komma iväg någonstans SJÄLV. Jag behöver det. Eller vänta som jag brukar säga till Johan JAG MÅSTE! Jag är så sjukt trött på bjas blöjor välligsflaskor och massa kladd. Jag vill vara fri från allt det där en helg. Jag prata med en kompis om att åka på en spa helg. men för mig spelar det inte så stor roll vad vi hittar på bara jag får komma hemifrån en helg. Jag skulle bara kunna sova över oss någon och inte göra ett piss en helg det hade varit grymt skönt.

Jag skulle vilja åka till Stockholm bo på hotell och gå på julmarknaden där som är i gammelstan. Det hade varit trevligt. Det hade varit en super helg för mig!

Vi får se hur detta slutar. Men något ska jag väl komma på!

SMS-inlägg

dsc03274 (MMS)


God morgon!

Emma gick å la sig nu igen för att sova lite förmiddag.

Nu är det inte många timmar kvar tills Johan kommer. Jag fick ett sms precis om att han landat i Amsterdam. Bara två timmar kvar tills jag ska vara på Landvetter.
June Daniel och Emmy kommer att besöka oss i helgen vet inte vilken dag ännu. Kanske redan i kväll eller i morgon. Vi får se. Jag ska iaf. Måste åka och handla lite mat och mjölk och så idag. Jag ska göra det sen när Johan sover, han lär ju vara ganska trött efter resan.

Längtar!

Nu va denna veckan till sin enda.

Jag har varit oss mamma hela vecka. Det har varit mysigt. Jag har tagit dagarna lite som de kommit och inte gjort så mycket. Inte varit oss någon speciell utan suttit här mest. Så skönt. Jag hade LOVAT att komma med kaffe dopp till Camilla men jag har inte varit där. Jätte dåligt av mig. Jag har inte hunnit eller orkat. Men Camilla Nästa gång JAG LOVAR!


I morgon ska jag vara på Landvetter klockan halv tolv och möta upp Johan. Jag har sagt till honom att har han inte köpt en dior väska får han inte åka med hem utan åka TAXI hem! Han har lovat och köpa en speciell som jag tittat ut JÄTTE länge. Så om han vill ha en glad Helena i morgon så är det bäst att han köpt den!

Nu ska jag krypa ner intill Emma och sova natti natti!

Termobyxorna som jag köpte härom dan.

dsc03272 (MMS)

Termobyxorna som jag köpte härom dan.


SMS-inlägg

dsc03270 (MMS)


Shopping

Igår va Jag och Hanna på shopping runda i Kinna. Det tog en och en halv timme sen va det klart. Finns ju inte så många affärer att gå i. Kom på i dag att det är den 20:e i dag och barn bidraget kommer ju. Kanske ska gå på en shopping runda till =)
Igår köpte jag dreggel dukar termobyxor mössa på Hans och Greta. Vi va inne på Lindex också men det fanns typ inget där.

Nu ska jag gå och sminka mig och sedan ska ajg och Emma åka till Jenny =)Tog slag i saken!!!

June ( Ja ni vet min vän som har en dotter som heter Emmy som är BÄSTIS med Emma) hon brukar göra typ all mat själv till Emmy, Hon är ju kock och det är ju Daniel också så det är inte kontstigt att de tycker det är roligt att hålla på med barnmat. Sen kan de ju så bra också. Iaf June och Daniel va ju här härom dan och fika med oss, Hon hade gjort äpplepuré själv med russin i. Tyckte det såg så gott ut att jag va och köpte äpplen idag och har nu gjort äpple puré jag med :-)

I morgon ska jag och Emma möta upp June och Emmy utanför klädkällan. ska bli spännade och shoppa med June och Emmy. Längtar!

Nu ska jag alldeles strax lägga mig. Ska bara vänta på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp det.


Natti Natti!

Saker ni inte viste om mig!


Nu ska jag berätta saker som ni inte vet om mig. Några kanske blir förvånade och några kanske redan vet det om mig!

Gotta er bäst ni kan! :-)

Jag gå inte utanför dörren utan att smika mig.
Jag har åderbråk på hela benen.
Jag ogillar djur.
Jag byter trosor två gånger om dan.
Jag är tänd på Boris, Ullareds VD.
Jag har ingen mens längre, Den har stannat upp för jag äter så dåligt.
Jag är lat.
Jag betalar inte mina räkningar själv.
Jag hatar chips.

Någon som säkert gottar sig i det hela :-)


Titta var vi är :)

dsc03268 (MMS)

Titta var vi är :)


Emmas höst kläder :)

dsc03267 (MMS)

Emmas höst kläder :)


Lördags snack!

Jävla kallt det är både ute och inne. Jag har tänt 16 värmeljus så nu börjar vi få upp värmen. Elementen har va på ca 22grader. Blir dyrt om vi ska höja de mera. Så nu snålar vi och tänder värmeljus. Spar tips :-)

Har precis varit på en lång promenad med Tajson och Emma. Vilket underbart värder det är idag! Fast det är ISKALLT!

Tajsons öga är mycket bättre. Det är inte lika mycket gegg i ögonen och "såret" i ögat har börjat och lägga sig. Vilken tur att det finns läkemedel.

I morgon åker Johan till Canada, Kommer att sakna han grymt mycket. Jag ska även på ett Me and I party imorgon. Jag har aldrig varit på ett sådant party. Spännade.

Idag händer det inte många knop. Mäst ingen ting. Kanske bli ett besök på någon restaurng sen så vi får ha en avskeds middag innan Johan åker. Vi prata om det igår. Vi får se. Just nu sover han. Som vanligt :-)
Kanske blir någon middag hemma, det kanske är mysigare.


Fredags myyyyys!

Jag känner mig super utvilad, jag fick sova till halv ett idag. Johan tog Emma i morse. Så himla skönt. Men nu är han trött och har lagt sig och sova. Han har sovit ett par timmar och jag ska låta han sova så länge han vill. Emma sover middag och jag har haft ett par timmar för mig själv här nu. Jag har duschat och gjort hårinpackning. Jag har klätt på mig, bara blåsa håret och smika mig sen är jag klar.

June Daniel och Emmy kommer och besöker oss ikväll. Vi ska äta äpplepaj. Jag ska snart åka till affären och storhandla inför helgen. Det går ju åt mera mat på kvällen. Massa god frukost och massa godsaker man går och mummsar på hela dagarna. Jag brukar alltid köpa och fylla upp godis skålarna och chipskålarna till helgen. Så mysigt.

Just de, jag har gjort iordning på ute platsen. Alltså trappan upp till dörren, med ljung och ljus. Super mysigt när det är mörkt ute.

Shopping dag med Linda

"Anita" verkar inte vara riktigt klok! Stackas hennes barn. Hur har hon uppfostrat dem? Undra hur elak hon är. Men nu tror jag att jag vet VEM "Anita" är. Men saken är den att hon har varit inne på en annan blogg och kommenterat massa elaka kommentarer också. Men hon känner inte denna bloggaren. Men mig känner hon si så där. Hon bor inte när varken mig eller den andra bloggaren. Men att hon går in på den andra bloggaren och är erlak fattar jag inte. Kanske ska hänga ut henne, VEM jag tror det är. Hon har skrivit MASSA erlaka saker till mig och sen har hon skrivit snälla saker till mig också. Alltså SAMMA IP Nummer. Kan ju säga så här hon är en +50 tant! Som jag trodde va en VÄN över nätet.


Jo det här med en ny barnvagn. Jag vill ha en sulki, en lätt och behändlig sulki som man kan ha Emma i om man tex ska till Affären och så. Men om man ska typ som till Lisseberg så tar jag den vagnen Emma har nu. Så hon kan sova gott. För Emmas vagn nu har fyllt liggläge det har inte en sulki. Den på bilden är lite väl för stor för det ända målet och på tok för dyr för att bara ha som andra vagn. Denna Emmaljunga ligger på 5400 och jag hade tänkt mig 1000-1500 nått.

Idag har jag och Emma varit och bytt Replay skona till ett par mokasiner som ser ut som ett par små stövlar med skin utanpå och ullgull inuti. Vi har även köpt en vinter jacka ÄNTLIGEN det blev en Didriksson jacka, en röd. En kompis (från babysimmet) hade köpt en Name it jacka till sin son en SKIT SNYGG grön blå, täckjacka. Tänk om den hade funnits typ som i rosa och rött eller nått då hade jag köpt en sådan. Men man kan inte få allt. Men nu fick jag ta i en super jacka ändå.

Vi träffa även Linda i på shopping turen och det blev både en fika och lite spring i andra affärer. Alltsluta med mat på en restaurang med Johan. Så trevligt.

Vad tycker ni? :)

dsc03264 (MMS)

Vad tycker ni? :)


Så lycklig!

Den senaste tiden har jag kännt mig så lycklig. Jag känner mig glad och lugn. Något jag inte kännt på oändligt länge.


Tajsons öga =(

Johan ringde hem från jobbet idag och ville att jag skulle ringa vetrinären, Det va för tre dagar sen ca som det börja komma en hel del var och gegg i Tajsons ena öga. Så nu måste vi ha hjälp. Allt sluta med att han fick pencelllin och tabl för att inte ha ont. 800 + 200 fattigare. Hon titta även på Tajsons tänder så nu har vi bokat tid för skrapning av dem. Det kostar ca 2200 och de går inte på någon försäkring Kuuuuuuuuuuuuuul!

I morse va vi oss June och Emmy en annan mamma va där med Jätte trevligt.


Nu har vi även bokat ett hundpantionat till Tajson. Han ska vara där under tiden som Johan och jag inte är hemma. Så slipper jag ta med honom till Skene. Skönt!


Kaffe oss lyx linda hör av mig sen puss

dsc03263 (MMS)

Kaffe oss lyx linda hör av mig sen puss


Canada!

Så där ja så är klockan på tok för mycket och här sitter jag och är skit trött. Jag måste tvätta ut håret en gång till för att det inte ska komma hårfärg i badet i morgon alltså babysimmet. Men jag orkar inte. Finns inga mera krafter idag meeeen jag måste, så det är väl bara att lyfta på rumpan och göra det.

Nu är resan bokad och klar för Johan det blir på Söndag till Söndag alltså en vecka bara, jag åker till mamma som vanligt. Hon ska också vara ensam så då gör vi varandra sällskap och umgås. Jag åker inte till mamma innan på Tisdag nästa vecka för jag vill inte missa babysimet. Så efter det åker vi. Undra vilka man ska hälsa på den här gången? Vem vill ha oss på besök? Kanske att  man kan ta en sväng till Borås och kika om kring lite, Någon som vill följa med och göra oss sällskap?
Eller har ni några andra förslag?

Shopping dag!

Dagen starta ganska segt. Super trött och orka typ nada. Satt och lekte med Emma hela för middagen. Med lite data paus. Jag tog en chaning om johans mamma och pappa ville passa Emma en stund. Å hon va så välkommen så. De skulle bara kräta i trädgården så hon kunde vara med dem ute. Så jag kläde på Emma och packa lite saker till henne och åkte dit och lämna av henne. Åkte sedan till klädkällaren och skulle få fatt på en Jacka och tossor till Emma. Hitta inget av det. Finns nästan bara overaler eller tunna jackor till henne. Jag vill ha en täkjacka en rejäl JACKA. Så det blev bara lite små pill. Åkte till Kungälv med för hopping om att hitta något på Lindex Nähä samma där. Tossorna de har som jag har tittat på innan fanns ju så klart bara i stl 0-6mån och jag vill ju ha 6-12mån. Typiskt.
Kom på att de har en butik på andra sidan gatan med massor av jackor och barn kläder. Sprang dit men inget där heller. De hade en sko affär intill och vet ni vad jag hitta där jo världens sötaste replay skor. Kunde inte motstå dem så jag köpt de. Meeeeeeeeeeeeen sen när jag ska prova dem på Emma så passar dem inte, hon har förstora vrister. Så jag måste byta dem.

Efter min shopping runda va det tid för färgning på city salongen, de som ligger på buss torget. Jag tog mörkbrun och jag är super nöjd.

Här sitter jag med en super vaken liten Emma. Hon la sig lite för tidigt i dag och vaknade vid halv tio och va klar vaken.Ändrade planer + helgen!

God kväll!

Det blev en fika oss june och Daniel nu i kväll. Så Emma och Emmy fick leka lite.


Ang lägenheten i mark, Så ska jag tacka nej till den, Johan fick rätt. Han vill köpa en lägenhet som vi kan hyra ut i andrahand. När vi inte är där. Han vet bäst och det är ju ändå han som ska betala. Så jag ger mig. Men det hade varit bäst att ta denna lägenheten för den ligger super nära mamma. Blir ju inte så långt och springa emellan om ni förstår.

Igår va vi på tre rättes middag med champangeproving oss Johans mamma och pappa. Johans syster med familj va där med och så va Johans systers killes föräldrar med också. Super trevlig och mysigt. Linda kom och hämta oss efter åt.
Champange provingen va la så där jag tycker inte om det så mycket men det va coolt att uppleva det. Vi fick smaka fyra sorter.

Annas i helgen har vi inte gjort ett piss varit och handlat lite och så.

Sen det bästa av allt, Vi har ingen krock kudde fram. Jag har alltid trott det, eller så har jag bara fått för mig det. Att det skulle vara en där. Men det finns inget märke eller inget inristat i "plasten". Så nu ska jag flytta fram Emma ÄNTLIGEN men jag kan ju inte det här med bilstolar så mycket. Det finns inga krokar framtill alltså under instrumentbrädan, Kan man spänna fast remarna under passaskerarsättet? Eller hur gör man? Eller går det inte att ha stolen där bara för man inte har krokarna under instrumenbrädan? Snälla svara på min fråga är ni söta =)

God morgon!

Det blev en sov morgon för mig idag. Johan har tagit Emma i natt så himla skönt att få SOVA. Jag fick sova ända till halv tio =) Sen gick Johan och la sig och han sover ännu.

Idag ska vi på kalas 66år kalas Johans pappa fyller år. De ska ha champane proving hemma oss dem. Jag har aldrig varit på sådant. Ska bli spännande.

I veckan som varit har vi varit oss mamma och jag har missat massa tv:e pogram som jag ska titta på nu. Bergflyttar in och välkommen åter. Emma sover middag nu så det är bäst att passa på nu.

Fint värder är det ute också, kanske blir en promenix ute sen =)

Hemma igen!

Jahapps då va det hem ljuva hem. Känns skönt att få duscha i sin egna duscha och sedan få sova i sin egna säng. Mumma!

Nu ska jag berätta vad min egentliga ärende va i mark. Jag har hyrt en lägenhet på snickan. Den lägenheten ska vi bo i när vi är på besök. Det är så krångligt och bökigt att sova oss mamma. Vi tog en trea, kändes bäst så. Rymligt och bra. Nu är kontraktet på skrivet. Johan ville köpt en lägenhet som en investering. Men jag ville hyra så och så fick det bli


Tack alla andra som jag fick komma på besök oss.

Tack Camilla att du tog dig tid till oss fast du ville sova :-)

Fika oss jenny.

dsc03260 (MMS)

Fika oss jenny.


God natt

Jag är helt slut och ska försöka sova nu.

Emma sover här brevid så gott.

Imorgon ska jag gå till kryddan det är en dagverksamhet där ska jag möta upp mina gamla arbetskamrater sen jag jobba på ljuspunkten. Ska bli sååå himla roligt att träffa dem plus att få visa upp Emma så klart.
Jag ska ringa Camilla i morgon och se om hon är hemma och vill ha mig och Emma på besök :-) Hoppas på att hon är sugen på att vi kommer i morgon.

Jag och mamma ska till Erikshjälpen jag är så emot det men jag är snäll och ska köra henne dit. Erikshjälpen är en secundhänd butik som finns här i skene. Jag vill väl inte gå där. det luktar illa och finns massa skabbiga saker. URK!

Jävla Människa

Nu är Anita igång igen.

Nu tog jag och godkände en del kommentarer som jag har fått. Ni kan ju kika in på de hon skrivit. Så får ni ett hum om vad hon brukar skriva till mig!


Kvälls inlägg

Go kväll!

Nu har jag packat nästan lagt fram kläder och gjort i ordning för simmingen i morgon innan jag ska åka. Planering gott folk innan man kan åka någonstans.

Vi har även hunnit med ett besök oss Kristina och Janne. Gott kaffe har hon. Hon gjorde en ost paj som va super god. Kul med personer som gör mat från en kokbok. Blir ju så impad. Jag är ganska duktig i köket men vem orkar hålla på!! jag gjorde tacos till middag super gott och enkelt.  Jag tycker om färdig mat. halvfabrikat och burk mat till Emma man ska göra det så behändigt som möjligt för sig. Varför krångla till det när man inte behöver det. Så Emma får bara burk mat. Det är super smidigt.

Jag väntar på att Johan ska komma ner så vi får spela lite kort och umgås lite nu när jag ska åka ikväll.Eftermiddags trafik

dsc03259 (MMS)

Eftermiddags trafik på bohus bron. Tröttsamt kan jag medela. Hatar köer. I mark får man panik så fort det är tre bilar framför, men köer på flera km, finns inget värre!


BVCI morse va vi på BVC och vägde och mätte, 9400 och 74 lång. Jag trodde Emma hade tagit 10kgs streket. Men nej då. Efter det åkte vi hem igen och Emma somnade så gott.

Jag håller på och packar för fullt nu när vi ska åka till mamma i morgon. Tycker det är svårt att veta vad man ska ha med sig och så. Jag tar alltid med för mycket saker. Bättre det än att sakna något.
Jag tar med datan så klart, med Telias mobila bredband som ligger här och bara dräller. Så räkna med bloggar fast jag är borta.

Nu ska jag åka och handla lite.


Våran kommande vecka

I morgon börjar en ny vecka.

I morgon bli det ett besök på BVC för vägning. Så spännade och se om Emma blivit nå tungare :-)
På Tisdag ska vi åka till mamma, Jag Emma och ev Tajson ska också följa med oss. Johan ska vara hemma och tjäna pengar som jag ska shopa upp sen. Jag behöver verkligen komma ifrån lite. Johan och jag behöver komma ifrån varandra. Inte för att vi bråkar. Men vi går på varandra här. Jag behöver komma hemifrån. Jag kvävs. Så jag tar med Emma och Tajson för att få lite space från allt. Vi återkommer på Fredag igen. Ska bli trevligt att träffa en del kompisar. Så ni som bor hemma vänta er BESÖK :-) Ska bli så himla roligt att träffa många.

Nu ska jag slänga mig i sängen intill Emma som har sloknat sen många timmar tillbaka.


En liten ska till, jag har lagt upp lite mera länkar till bloggar. Hoppas det va okej för er som jag har länkat till. Länkarna hittar ni dääääääär ----------------->

Händelse rik helg :-)

Glömde berätta att denna helgen är stor för oss.

Idag fyller rumpan 8månader. Tänk va tiden går fort. Va inte längesen jag va gravid och va skit rädd för förlossingen.


Och


I morgon har vi bott i huset i ett år. Nu har vi klarat vårt första år. Nu ska vi bara klara 30år till =)

Städing och nya stövlar

Aldrig mera att jag kommer att skura golven FÖR HAND. Naglarna och händerna blir så fula efter vattnet och skurmedlet. Naglarna blir mjuka och ser så fattigt ut! Hur ska jag kunna visa mig för folk, vad ska folk tycka lixom?

Hur än jag röjer och städar upp så går det 5min så är det 100 saker till och plocka med, yrk!


Igår hitta jag ett par nya vinter stövlar, blev bara så kär i dessa underbara rosa björn borg stövlar.Kunde inte låta bli att inte köpa dem, Johan skaka på huvudet när de kostade 1500 och jag står med mina tindrade ögon så jag fick dem =)
Funderar på att få fatt i en ny vinter jacka också. Jag har haft min jacka nu i två vintrar dax att skaffa sig en ny. Men VAD ska man ha för jacka? Jag vill inte ha någon billig skit, man ska ju inte frysa. Måste ut en dag och kolla lite.Funkar inte så bra

Jag försökte mms:a in en bild igår men det funka inte. Idag när jag skulle kolla lite bloggar kom jag inte ens in på visa men visa gick bra. Tror att blogg.se har lite problem. Jag ska göra ett nytt försök och mms:a in min bild igen.

RSS 2.0