Ni som frågat efter gucci väska, här är de...

dsc03257 (MMS)

Ni som frågat efter gucci väska, här är den. Min skötväska brann ju så nu har jag denna till emma :)


Trött och sjukt barn

Jag har kommit in i någon koma tid. Jag är så sjukt trött och det är inte så konstigt när man inte får sova någon lägre tid någongång.
Emma har blivit förkyld igen och kan knappt andas när hon sover. Hon sover inga längre stunder om natten. Igår börja hon med någon hosta också. Host host. När hon sover och hostar så hostar hon och så vaknar hon. Emma har fått sova på min mage om nätterna och då ligger vi mage mot mage och jag sover väl så där. Ganska mör i kroppen när man väl ska gå upp.
Jag va på Apoteket i måndags och köpte en sug som man ska suga ut snor ur näsan, sämsta jävla skiten jag varit med om. Funkar ju inte. Hörde från en annan mamma att man ska ha en näs frida istället att den är bäst, ska försöka få fatt på en sådan.

Annas så händer det inte så mycket. Igår va vi på ÖF och idag ska vi ev till Kristina, vi får se om hon hör av sig. Igår och i förrgår va jag med Linda på kvällen. Vi drack kaffe och så. Känns så skönt att komma ifrån lite. Men min största önskan är att få SOVA! Johan jobbar ju om dagarna och han har hjälpt till om nätterna ändå. Han är totalt helt slut han med.Han sover nu efter att han fick ta henne vid halv fyra i natt så fick jag sova till halv åtta och sedan stiga upp. Nu är han hemma i morgon och sedan hela helgen känns så skönt när vi delar på det. Jag har inte sovit riktigt i någon vecka nu och det tar på krafterna så jag har inte orkar att blogga.

Just de, efter babysimmet i Tisdag va vi mammor och fika efter åt precis som vanligt, vi åkte in till ett kafe i Kungälv och de hade värmeljus tända på borden och lite över allt i lokalen stor nytta när det va DAG! jag såg ljuset på bordet där jag stälde skötvästan men i all hast glömde jag det och där står den och brinner. Hela locket blev ett STORT hål. Så nu måste jag köpa en ny, inte för att det gör något jag hade ändå planerat att köpa en. Jag vill ha en med en dragkjedja. I min gamla hade jag många fack i väskan. innefack alltså. Man hitta ju aldrig något för man kommer ju inte ihåg var man la något, så jag vill inte ha så många innerfack i den nästa gång.


Jag har även framkallat kort på Emma. De kom igår så nu ska jag klippa och klistra ett album till henne. Jag ska köpa ett svart album med svarta sidor och skriva med silver penna. Snyggt va?

Jag ska även få in lite kort i hennes "första året bok"

Förvaring!

Jag måste få mera förvarig eller att NÅGON kommer hem till oss och hjälpeer till med detta. Jag blir tokig av all röra i skåpen och dess utom Emmas kläder som inte får plats längre i henne gaderob. Var ska jag göra av allt? Hon har så jäkla mycket kläder nu. Synd att man inte hinner att använda hälften av det.  Hon behöver en oändligt stor gaderob.
Igår tog jag fram alla vinter kläder ni jackor mössor vantar och halsdukar. Var ska jag göra av det? Nu står det två fula lådor i hallen och väntar på att de som ligger i ska komma på sin plats. Men VAR?

En sak som är säker jag måste ränsa bland våra skor jackor och all skit som redan finns i yttergaderoben, men jag vill inte slänga något jag vill ha kvar det. Jag använder ju typ allt som är där.

Tänk om jag hade fått ett STÖRE hus. Kan ju fan inte bo här, får inte plats.Jag bjuder på en glad emma idag

dsc03253 (MMS)

Jag bjuder på en glad emma idag


Livs tecken =)

Ja jag lever, Jag ville bara göra ett livs tecken.

Denna helgen har varit en super helg. Mycket som blivit gjort.

Berättar mera en annan dag.


Emma duschar :)

dsc03248 (MMS)

Emma duschar :)


Mellanmål!

Frukt är ju jätte viktigt för barn och även vuxna. Jag och Johan har alltid haft frukt hemma något vi tycker är gott. Brukar oftast ha päron äpple vindruvor melon och bananer. Lätta att bara ta en frukt och smaska på.
Så fruktfatet är nästan alltid komplett.

Jag ger Emma två frukter om dan. En på förmiddagen och en på eftermiddagen. Banan är favoriten för henne och det är väl nästan alla barns favorit. Banan går alltid hem oss barn. Hon får även alltid efterrätt både till lunchen och middagen. Det kan vara någon puré eller någon frukt. Emma äter jätte mycket frukt vilket jag tycker är jätte bra att vi fått in i system.
Jag har grymt mycket bär i frysen. Blåbär vinbär jordgubbar lingon och Hallon. Funderar på att göra efterrätter av det. Men hur gör man? det blir ju bara någon sylt att allt. Kan man inte göra något gott av det. Några förslag?

När jag träffa June på Backaplan förra veckan hade hon gjort Äpple med kanel i till Emmy. Det va så jag menade med bären. Snälla hjälp mig!!!

God Morgon!

Håller på att vakna till här, har varit upp ett par timmar nu. Kaffet va ovanligt gott idag.

Jag planerar in ett besök på öppnaförskolan idag som jag skrev igår. Men jag har inte lust att gå dit alls. Kan ingen komma med något annat förslag? Jag är grymt sugen på att gå en shopping runda. Jätte längesen nu ju. Å en sak till en stor kaffe latte i stan. Å va gott. 


Johans Canada resa är bestämd nu men inte bokad vilken dag han ska åka det blir antingen 10 eller 11okt. Jag drar till mamma under tiden. Mamma är också hemma själv Åke skulle åka någonstans. Jag har planerat in lite besök oss massa kompisar. Camilla Marie Hanna Jenny. Ja sådana som man inte träffar så ofta. Funderar också på att ta en dag och åka till Svenljunga till Mim :-) Vi får se hur det blir med det. Sen det viktigaste måste hälsa på på Ljuspunkten, kommer ni ihåg när jag jobba där? Många har slutat nu och börjat på kryddan så dit ska jag också. Ser framemot besöket den veckan. Längtar jätte mycket.


Ur glad

Det har varit en lång dag.

Tjugo i åtta börja dagen med en bajsblöja. Emma va fortfarande trött som hon fick gå och lägga sig igen medans jag gjorde morgonen själv. jag drack kaffe och fixa i köket packa väskan till simmet.

Vid halv tio vaknade hon igen och yttligare en bajsblöja. Hon fick en bannan och sedan åkte vi på babysimmet.


Emma har aldrig varit så angaskerad som hon va idag. Det va så roligt i dag. Varje gång hon "dök" kom hon upp i min famn och hon börja inte skrika som hon brukar. Fyra gånger "dök" hon två gånger från kanten och två gången grund "dyket"
Hon "simma" omkring och sparka på. Så roligt. Plaska och skratta.

När vi kom hem la jag henne och så sov hon yttligare 2½halv timme vilket hon behövde.


Nu ikväll har vi varit oss June Daniel och Emmy. Det va sängen dax för båda barnen när vi kom. Men Emma skrek och ville minsan inte sova. Vi åt äpple paj och kolla idol sen åkte vi hem nu sover hon. Jag höll henne vaken i bilen hem och när vi kom hem somna hon nästan på stört. SKÖNT!

I morgon ska vi till öppnaförskolan.

ANITA!!

Vem är Anita??

Någon som vet vem denna vidriga människa är?

Hon har skrivit ett sådant vidrigt jävla medelande. Hon har kommenterat innan några kommentarer som jag har valt att inte godkänna.

Hon skriver inget snällt så därför jag valt att inte godkänna dessa kommentarer. Jag tar inte åt mig vad han/hon skriver, Men förut idag kom ett något jag blev riktigt ledsen över!!!

Så Anita vem är du? Vill du mig något kan vi ta det öga mot öga!


I en av kommentaren har du länkat till en blogg som inte verkar vara din. Varför gör du så?

EMMA

Vet ni vad det är idag (som jag kom på precis nu) JO barnbidraget kom idag :-)


Vi sparar barnbidraget till Emma på ett farmtidskonto. Ett konto hon inte får röra innan hon är 18år. Då kan hon köpa en bil, köpa möbler till sitt hem eller om hon vill fortsätta spara så får hon det.
Räknade ut det att 200,000 tusen får man till var barn mellan 0-man är klar med skolan. Gud va pengar. Tänk då hur mycket barn det finns i sverige som får barnbidrag. Tänk vad det kostar för sverige.


Emma kommer att få sitt körkort av oss. Det är väl det minsta man kan hjälpa till med. Förutsatt att hon inte börjar att röka. Alkohol är en helt annan sak. Ansvar och frihet ska vi köra med i vår uppfostran.

Får hon bra betyg i skolan ska hon få pengar för varje G VG MVG det kommer att peppa henne att lyckas. Jag önskar över hela mitt hjärta att hon fixar skolan och bli något bra, något HON tycker är roligt. Bara hon inte blir som mig. Tur jag har kunskap med detta att jag peppa henne på mitt sätt. Johan längtar så efter att få angasera sig i skolan och hennes framtid!
Men just nu in riktar vi oss på en underbar liten fantaskik liten krabbat.

Har jag berättat att hon vet var lampan är? Frågar man "var är lampan" och hon tittar upp i taket. Håller på att lära henne var blomman är, det står på bordet men det går inte lika bra. Hon tittar upp i taket när man frågar "var är blomman" =)

Valet 2010

Nu har valet gått tills sitt slut.


Jag firade segen för den blå sidan som får sitta kvar. Med massa vin. Jag kände mig aldrig full igår men jag är desto mera bakis idag.


Det va en person härom dan som hade skrivit ett status om något med politik att göra (Ja du vet vem du är). Det blev lite debbat och sedan tog hon bort inlägget fatta aldrig varför. Hon svara inte på frågorna hon fick iaf inte den jag skrev. Hon tyckte det va konstigt att jag hade fått från röd/grön till blått. Bara för jag hade fått sällskap. Ja?

Svarar på det här.

Om man säger så här, När jag rösta sist 2006 va jag ENSAM, alltså jag bodde själv och hade aktivitetsbidrag och att jag rösta på rött då och tyckte sverige skulle vara kvar som ett "bigragsland", Jag va egoisk som man ska va när man röstar. Men då hade jag inget liv heller.

Nu idag har jag mål i livet jag ser mitt liv på ett helt annat sätt. Jag har fått barn och har en sambo. Då tänker man väl egoiskigt igen eller? Nu tar jag ett dåligt ex, jag kan ju lixom inte tänka på grannen om hon/han är rasist kan ju inte jag vara "snäll" och rösta på SD bara för det. hoppas ni fattar poängen.

Jag sa härom dan att OM alliansen får vara kvar ska jag öppna ett städbolag inom 5år. Blir det Röd grön regering ska jag sjukskriva mig. Så nu vet ni vad jag har och göra.  Tur att inte sverige blev röd grönt. För nu kan jag uppfylla min dröm! Att öppna något eget :-)

Nu vaknade emma får åter komma med detta


Trött

Jag är alldeles för trött för att blogga. Har varit uppe sen 7 som vanligt.

I morgon lovar jag att det kommer ett inlägg om valet :-)


God natt

D-Dagen!

Glöm inte att rösta idag och framför allt RÖSTA RÄTT!!!

Våran dag!

I dag har vi haft pappa på besök och vi åkte till en restaurang och åt lunch med honom.


Vi köpte igår en bag in box som jag har hållt på och sörpla på hela kvällen. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för sängen.

Ville bara göra ett livsteken

Bilstol.

Igår åkte jag och Emma iväg till Backaplan för att möta upp Johan så vi fick köpt en bilstol. Det blev en Akta Graco.Göteborgs trafik hata! Var eviga dag

dsc03243 (MMS)

Göteborgs trafik hata! Var eviga dag


Stöd och bilstol!

Blev en ganska lugn dag. Emma vaknade halv tio i morse och hade gjort nr 2. Men det gör hon ju varje morgon. Upp bytta och ge gröt. Hon somnade om vid tio. Nu sover hon efter middag. Jag håller på och grejar lite. I natt skura jag hela köket från topp till tå. Jag skulle bara ta och sätta in disken i maskinen och det sluta med att jag skura hela köket. Jag har nu skurat lilla toan här nere. Kakel ventliler rör och andra små ställen.

Om några timmar ska jag och Emma möta upp Johan på Backa plan. Vi ska köpa en bilstol. Jag tycker nästan det är svårare att köpa bilstol än det va att välja vagn. Vagnen väljer man ju lite på hur den ser ut i färger och så. Medans stolen väljer man efter säkerhet. Så känner jag. Jag har val märke,Akta graco blir det. Tycker den ser bäst ut utan att veta.Jippi!!!

Måste bara få skryta lite om en sak som har gjort mig så glad idag. nu har jag ca 220 nya läsare.

Jag vill välkommna er!

Hoppas ni kommer att vara kvar här och vilja läsa min blogg om mitt liv som mamma sambo och hemma fru!

friskolan

Jag försöker få ihop ett inlägg om friskola. Jag tittade på uppdrag granskning som händlade om skolan.

Johan har gått i friskola men bara när han börja på gymnasiet. Så gymnasiet har han gjort på friskola. Jag ska kolla upp detta och se om jag hittar privata dagis till Emma och vad det finns för friskolor till Emma, när hon börjar skolan. Verkar ju så mycket bättre och gå på friskola än kommunala skolor.

Jag vill verkligen att Emma ska lyckas i skolan. Hon ska inte bli som mig som inte är något. Jag ska stötta Emma till 10000 att hon ska bli något. Jag vet att Johan kommer att "bry" sig mera än vad jag kommer att göra. Han ville ju bli lärare. Han är grymt duktig på matte fysik och data. Han är smart och begåvad. Mer än vad jag är.
Jag gick ur 9:an men urkassa betyg. Jag har aldrig tagit skolan på allvar jag har haft jätte svårt att konsentrera mig på skolan. Det va roligare på rasterna och umgås med kompisar. Jag va så korkad att jag inte fatta att det man prestera i skolan skulle vara avgörande för hela ens framtid.
När jag skulle göra mitt val i 9:an vad jag skulle gå för linje va jag så inställd att bli kock. Hotell och restaurang ville jag gå. Men poängen att komma in va höga. Så nej det blev inget med det. Desto mindre poäng va det att komma in på omvårdnadslinjen. Men jag fick inte komma in där heller. Han ju inte fått godkännt i Engelska. Men jag gicken chans att gå där ändå och läsa Engelska vid sidan av. Så blev det. Två år gick jag där sen tröttna jag och hoppa av skolan.
Idag känner jag bara att jag har vait så värdelös. Så skolan är inte något för mig. Nä nu kommer vi in på känslor inget jag vill dela med mig här.

Så Emma ska lyckas mera än vad jag gjorde det är mitt mål!!
Våran dag!

God kväll!

Nu är jag på väg in i duschen men tog och fixa med disken innan så är det klart. Har grejat lite med tvätten också nu i kväll. Skönt att få det gjort också.


Idag börja dagen med babysim. Emma är så duktig. Tycker det är så roligt att hålla på med detta så jag har återanmällt Emma till nästa steg nu med. Hon ska bli fisk då. Nu blir hon kraba om jag inte minns fel. Förra kursen va groda. Ja ja nog om det. Efter simmet åkte jag hem direkt hoppa över fikat för Emma va hungrig och trött och jag skulle i väg till backaplan och möta upp June och Emmy. Stress stress och stress. Emma fick sin lunch här hemma och la henne för att hon ville sova. Sen kunde vi äntligen komma iväg.
Vi gick lite i affärer och så. Fick äntligen fatt på en gåstol. Kolla runt lite på overoler och jacka till Emma nu i vinter. Hitta ett sätt med termobyxor och Jacka för 1000 spänn FAN VA DYRT! Men det va snyggt. Didriksson eller va märket heter va det. Finna saker som håller. Vi får se vad det blir innan jag har bestämmt mig. Tycker Kaphal och Lindex har så futtiga saker. Om tex Emma ska åka pulka måste hon ha något varmt. Men sitter hon i vagnen med åkpåse så behöver hon bara en jacka. Så tänker jag.

Har jag berättat att vi fått en ny tv:e? Tror inte det iaf. En 42 tum. grå tv:e. Vi har inte fått upp den på vägen ännu. Blir ju våran egna lilla hjälpreda som får fixa det. Johan otroligt duktiga pappa ska hjälpa oss med det.
Så tv:en vi har här nere i vardags rummet ska upp i vårat sov rum och tjock te:en som står där får väl vi sätt i någon annan vrå.

Nä duschen va det, måste skrubba ansiktet raka benen och göra inpackning! Ni slarar väl inte med inpackning. Det är viktigt att håret får näring och sen stärker det ju håret! Jag skulle inte kunna leva utan inpackning!

God natt!

Svar på tal!

Då va denna dagen tillsinända och ja vad här hänt idag. Jag har varit som en zombi och inte gjort ett piss JO tvättat två maskiener tvätt.
Jag är så trött, Känns så sjukt. Kan inte beskriva min trötthet. När Johan kom hem från jobbet idag skulle jag förklara men hitta inga ord hur trött jag är. Skulle jag lägga mig i sängen och försöka sova så kan jag inte slappna av. Jag måste bli så trött att jag inte kan stå innan jag kan sova! SJUKT!

Jag har fått en del frågor lite på kommentarer och lite på min mail som jag tänkte svara på. Jag skriver inte FRÅGA och sedan SVAR utan jag berättar, roligare och skriva så.

Johan jobbar som programerare och är utbildad i Uppsala som data ingenjör (ingenting gör),Var han jobbar spelar inte så storroll tycker inte jag. Han har fördelen att få massa förmåner där han jobbar. Så som STÄDHJÄLP RESOR och JÄTTE bra förmåner när det gäller PAPPADAGAR. Därför han får resa runt och jobba. Därför vi får STÄDHJÄLP och därför han tar ut Fredag Lördag och Söndag i pappadagar.

Hur vi klarar oss ekomomiskt ja den som spar han har. Vi lever ett ganska Svensson liv. Vi unnar oss inte mycket LYX. Vi köper saker när SPARAT ihop saker. Det vi lägger oändligt mycket pengar på är MAT. Vi unnar oss många gånger och gå ut och äta. Det är trevligt och så slipper man disk och matlagning så får vi oss en stund tillsammans. Annas så lyxar inte vi så mycket.

Johan betalar allt. Det enda jag betalar är mina nöjen och cigaretter. Annas betalar han huset bilarna räkningar mat mina och Emmas kläder och mat. Vi kan ha det så här för Johan tjänar bra. Jag är glad för att jag får chansen att va hemma med Emma och att vi har råd med det.

Efter mammaledigheten vet jag inte alls vad jag ska göra. Jag funderar på att studerar klart gymnasiet och sedan gå någon form av frisör utbilding. Vi får se vad det bär av. Skolan är inte min starka sida. Men jag känner själv att en gymasie utbildning skulle man inte dö av att ha om ni förstår vad jag menar. Om det inte blir skolan så vet jag inte alls vad jag ska göra. Kanske bli hemma fru ;-)

Emma heter Linnéa i andranamn. Ni har även  frågat efter en förlossingsberättelse och jag har påbörjat en. Men den är inte klar ännu. Tycker det är så svårt att få ihop något.
Varför jag döper Emma till Johans efternamn Köpman? Ja för att enligt mig är det en självklarhet att hon ska heta Johans efternamn. Gifter vi oss är det redan klart. Jag fick heta Ekberg för min pappa heter det. Medan mamma heter Rodén i efternamn. Mamma valde och ge mig pappas efternamn och jag känner lika dant med Emma.

Nej vi har inga direkta aktiviteter till Tajson, jag har funderar många gånger på att börja i agilit med honom men tid och ork sätter stop. Vi tränar och leker med honom när vi är ute på promenader. Vi leker även här hemma mycket med honom.Familjen Köpmans helg

Jahapps då va denna helgen till ända och i morgon åter går det till vardag igen.

Johan hade sin första pappa dag i Fredags, alltså han ska ta ut pappa dagar Fredag Lördag och Söndag och de pengarna ska jag få av honom så slipper jag plocka av min dagar som typ inte är värd nått.

Hela Förra vecka va jag typ SKIT förkylld och det fick Emmas kropp försig och också ha, Så i Tordags kväll börja om. Johan hade henne natten mellan Torsdag och Fredag hon hade vaknat nästan hela tiden av att honom inte kunde andas. Stackas Emma. Träppt näsa är inte roligt. I Fredags på dan lätt hon inte så farligt. I precip inget. MEEEEEN natten till Lördag hej å hå! Jag fick sova 2½ timme. Stackas lilla stumpan.
På Lördags morogn  åker vi i väg till Skene och Marknaden. Gud va folk och gud va barnvagnar som rulla omkring aldrig tänkt på det innan. Kanske för man själv kör vagn nu.
Träffa lite gamla skol kompisar och så. Köpte bara en "övningsgår" Tröja det va allt.
Träffa även Jenny och compani Niklas sprang marknadsloppet och vi heja på.

Sen åker vi till Pappa Emma va super hungrig och ger henne mat. Spelar lite kort och dricker kaffe. Springer ner på gården för att säga hej till Hanna.
Åker till Patrik och Eva lena för att äta kräftor. Kim och hennes kille Niklas är där med. Mamma och Åke också.

Åker hem till mamma för att sova. SKÖNT Efter en natt med bara två timmas sömn. Hoppas på att Emma ska sova den natten och det gör hon. Sov ända till halv åtta :-)

Vaknade i morse. Mamma ochÅke åker till blomjätten? undra om det hete så och vi stannar hemma och tittar på tven. Åker sedan till Jenny och Peter dricker kaffe.
Åker tillbaka till patrik och eva lena för att möta upp mamma och åke som ska hjälpa oss och köra hem en tv:e vi fått av dem.

Nu har vi varit hemma en stund och jag ar fått upp frinden i trappan här ner jag köpte förra veckan. Emma har inte somnat ännu. Tycker det låter som att hon har fått en hes hals. Hon har 37,1 så ingen feber alls. Fick en Alveon ändå. Hon sitter här och gnäller. Ska snart gå upp och lägga mig med henne.
I morgon ska vi till BVC.

Återsende!

ARG och BESVIKEN

Ja det är bara förnamnet!

Å sen köra upp det rakt i ansiktet SNÄLLT!

KusinBild!Kusin bild på min sida från dopet.
Carlos Jens Kim Samuel och Kim Emma är i Kims knä

Fredagsmys!

dsc03239 (MMS)

Fredagsmys!


Kalas och Barnvakt!

Ska snart iväg på ett möte. Emma ska vara oss Farmor så länge. Tänkte passa på och köpa en present till en 15åring efter mötet. Lättare att göra sådant själv. I lugn och ro.
I eftermiddag ska jag och Emma på kalas. Johan jobbar ju så han ska inte följa med.

GRATTIS REBECKA PÅ 15ÅRSDAGEN!!


Det är med Canada resan. Jag får ont i magen. Jag har nu pratat med Mamma om jag fick vara hos henne under tiden Johan är i väg och det gick bra. Tror jag behöver komma till mark och hälsa på vänner. Har MÅNGA som nog vill träffa Emma och jag tror jag gör så.


Politik!

Vilket parti ska du rösta på? och VARFÖR?

Tror inte många vet varför de röstar si eller så. Utan att är föräldrarna röda så röstar barnen rött är föräldrarna blåa så röstar barnen blå!
Men jag tror inte det vet riktigt just VARFÖR.

Jag är uppväxt i en arbetarfamilj. Mamma har jobbat mycket med politik igenom åren men för ett tag sen la hon ner allt. typ 10år sen va väl det.Men jag kommer ihåg att hon va en mycket upptagen mamma och va med i mycket i kommunen. Hon jobba för skolar dagis och äldrevården skulle bli bättre. Vet inte varför hon la ner allt.

Nu är jag mamma och måste tänka på emma känner jag i detta valet, jag måste även tänka på att jag är typ arbetslös och det viktigaste HUSET med räntor. Måste nog tänka lite på Johan också. Han tjänar bra med pengar och måsta skatta mera än många andra gör.  Jag tycker därför de ska sänka skatten på inkomsten. Men ska jag tänka på Emma med det som är akuellt just nu är det ju Dagis om ett par månade. Jag vill inte att dagis avgiften ska vara svin dyr bara för de sänker skatten på johans lön (Ni fattar poängen)

Förra gången jag rösta va det ett lätt val. Jag bodde själv och bara hade mig själv och tänka på. Bara 11dagar kvar nu.


Och ni som inte röstar kom inte med en endaste åsikt!!

Canada Resa!

Johan ska åka till Canada i början av Okt i 10dagar och jobba. Hur fan ska jag klara detta med Emma? Hur ensamt kommer det inte att bli. Funderar på att vara i Skene ganska mycket så fördriver man tiden ganska mycket plus att man kan få lite hjälp med Emma. Kan ju säkert bo oss mamma och Åke. När Johan berätta att han skulle åka föreslog jag att jag och Emma kan åka med MEN det är kallt där nu och då kanske det inte är så kul och vara där. Men det är ett alternativ. Han jobbar ganska intensivt när han är i väg på jobbresor och det innebär ju att han inte få så mycket tid med oss.
Vi får se hur det bär av.
Ullared + Halv åtta oss mig!

Idag va det premiär för Ullared och Halv åtta oss mig.

Har längtar hela helgen efter detta. Så skönt att det börja bli något sevärt på tv:en och att vardagen kommer in mer och mer.
Jag är förälskad i Boris. Vet inte vad det är men han har ju allt. Fick gås hud när jag såg honom nu.


Jag och Emma har varit på babyproffsen och köpt en grind idag. Kommer bli super när den kommit upp. Men vem ska gör det?? Johan har tummen mitt i näven och jag KAN inte. Får nog ringa någon hantverkare. Typ Johans pappa han är duktig på typ ALLT. Vi börjar med en grind i trappan nere, inte för att Emma kan kryp eller så. Men det kan ju hända typ när som. Då sitter grinden där. Vi ska ha en uppe också men det tar vi senare. När hon väl kan komma framåt.

Nu ska jag röja upp lite!

Bilder

Jag måste bara få dela med mig av två fantastiska kort.

<3Här har hon precis kommit till världen mammas lilla stumpa!Här är Emma bara två dagar putti putti nutt!!


God kväll!

Nu har vi precis kommit hem från June Daniel och söta Emmy.

Imorgon är en annan dag och då blir det BVC på morgonen. Sen vet jag inte alls vad det bär av. Kanske ett besök på lekplatsen som finns här ute. Det hade Emma kanske uppskattat.


Johan du är så söt. Tänk va mycket skit som kommer ur en mun full av SPRIT =)


Nä nu ska jag göra ansiktsmask med avocado. Har ju hört att man ska ha det. Så måste ju pröva!Söndag

Sådär ja, vaknade i morse som man förtjänade. Vi åkte hem av någon konstig anledning så det blev ingen hotell natt.

Tack alla för en helt galen och underbar kväll.


Nu har vi precis varit och hämtat Emma från farmor och farfar. Allt hade gått super bra. Lika bra som förra gången. Nu sitter mammas lilla rumpa och leker med en ny leksak hon fick i onsdag. Den låter och spelar. ganska så trött på de där låtarna nu....


Snart ska vi till Allum och handla och sedan möta upp June Daniel och lilla söta Emmy.

Just nu är vi på parken som vi Kallar de...

Just nu är vi på parken som vi Kallar det i gbg. Det är gbg finaste discko. Ny förlåvad som jag är blir jag bjuden på helrör och all dricka i baren är typ gratis. Tur man lever i dessa kretsarna så man blir bjuden typ på allt.


SMS-inlägg

dsc03233 (MMS)


Suprise! Vitguld med diamat. Fint va?

dsc03230 (MMS)

Suprise! Vitguld med diamat. Fint va?


Vi ångra oss så vi sover på hotell i natt :)

dsc03227 (MMS)

Vi ångra oss så vi sover på hotell i natt :)


Lördag

Snart bär det av till Surte och lämna av bohaget alltså Hunden och Emma. I kväll ska vi ut och äta med Linda och Wille. Underbart trevligt. BARN FRIA en hel natt. UNDERBART.


Har åkt på värdens förkyllning också. BOOORING!

Valet

Nu är det bara ett par veckor kvar till vi ska få välja hur vi ska ha det de i 4år framöver.

Ska jag vara ärlig har jag alltid röstat på sossarna. För det har varit arbetarpartiet. Jag är en arbetare och kommer förbli en arbetare.
Men nu börjar jag tvivla på sossarna efter denna madatperjoden som varit.Jag skulle säga att moderaterna är det nya arbetarpartiet. Sen att de har gjort massa korkade saker så som att slänga ut de svaga och sjuka i arbetslivet. Men det är ju bara för sossarna har daltat med ALLA och sjukskrivit alla som kan inte är så sjuka så de behöver bidrag. Jag lider med er.
Moderaterna tog iaf ta i problemet men det gjorde det på ett korkat sätt.


Sossarna kommer att "förstöra" sverige ännu mera.


Jag tror jag ska rösta på miljöpartiet. Tänk på ca60år har vi människor förstört hela jorden. Går det i den farten som vi gjort på dessa 60år så kommer det gå fort innan jorden går under.

Eller kanske sverigedemokraterna.

Ärch vi får se vad det blir.....

:-(

Jag kommer och bli en fattiglap kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul!

SMS-inlägg

dsc03224 (MMS)


Dagen med stort G

Nu är jag klar för att bege mig till GEKÅ:S och lilla orten ULLARED. Med massa goda vänner.
Ska inte handla sepeciellt mycket, jag behöver inget egentligen, bara roligt att komma ut lite. Emma är hemma med Johan idag. Så slipper jag ha med henne. Inte för att hon är jobbig att ha med men jag tycker synd om henne att hon ska behöva åka vagn hela dagen.

Igår va vi på babysimmet och lika roligt varje gång.


Nu måste jag åka snart!

See You!

RSS 2.0