Punkt slut

Nu har jag sätt lösen på bloggen. För bloggen är ett gamalt kapitel. Nu går jag vidare i livet!

Livsteken från mig!

Nu är Emmas rum klart med målningen och tapeterna är uppe. Bara tavlor som ska upp sen är det klart. Skönt som tusan.
Badrummet och också fått en ny liten uppfrächning, vi har bytt ut en glas vägg (ni vet man han glasblock som man bygger till en vägg) Fy vilket pillande det va innan det blev rakt och snyggt. Nu väntar jag bara på ett bubbelbadkar. Sen är jag nöjd.
Bilarna har fått nya sommar däck också. vi köpte till båda bilarna så de har nya däck båda två. Ska köpa nya vinter djul också men det gör vi inte innan till vinten. Ganska onördigt eller hur =)

Svar på kommentarer!

Sv: förklara gärna varför jag är bortskämd. Jag anser inte det själv.
För du går på soc och har allt! Två laptoppar (en liten och en stor) en vanlig. Du har 100 upp och 100ner med bredband. ALLTID mat på bordet och ALLTID godis och PK. Du fick en ny säng för ett tagsen. Du har nästan alltid nya mobiler. Tak över huvudet och kan röka när du vill. Köper allt du verkligen vill ha eller tjatar på din mamma att du vill ha det och hon köper det till dig. Du håller på att ta körkort något som är oändligt dyrt. DU går på soc och din mamma på existensminimum. Får det inte det att gå ihop. Ni bor i en dyr trea. Betaltve har ni med.Ni lever som vilken människa som helst med två arbetar löner. Vet du? Ni lever bättre än mig och Johan. ganska tragiskt med tanke på att han jobbar röven av sig och ändå får vi det inte att gå ihop! Så ja jag tycker du är ganska bortskämd!!!

Slår vad

Jag sätter 500:- på NEJ, Någon som vill säga emot? :-)

Helgen i Ord!

Ja som sagt va så har vi varit i kungshamn i helgen. Johan mamma fylde 60år och vi va bjudna på hotell och spa. Eller vi bada i en badtunna och basta lite. På Lördagen va vi utbjudna på en restaurang där vi gav presenten och firade henne. En jätte lyckad helg.
Fick även fatt i en klänning till bröllopet.

Vatten koppor!

Jag och Emma har idag varit oss Elin och Astrid där börja vi odla vattenkoppor.Hoppas på gud att hon kommer att få det. Snälla gode GUD!

Hejdå kungshamn!

dsc00155 (MMS)

Hejdå kungshamn!


SMS-inlägg

dsc00151 (MMS)


Godmorgon underbara kungshamn

dsc00140 (MMS)

Godmorgon underbara kungshamn


Havs utsikt från hotellet :-)

dsc00138 (MMS)

Havs utsikt från hotellet :-)


Vi är på väg på en weekend. Ska bli så him...

dsc00137 (MMS)

Vi är på väg på en weekend. Ska bli så himla härligt. Kungshamn blev det.


RSS 2.0