God kväll kära lärare. Sms inlägg igen. Ja...

God kväll kära lärare. Sms inlägg igen. Jag vet att det är ganska b eller kanske snarare j :-) jag tycker det är lättare att bloggar så här. Och kan bloggar när man vill. Just nu är jag på kvällsrunda med tajson. Bla bla bla om det. Det jag ville säga va bara att jag har tänkt på det här med emmas dagis och varför jag valt det. Jag vill nog inte berätta varför :-)


Jag hade räknat med detta. Nu står någon i...

Jag hade räknat med detta. Nu står någon i skene och pratar högt och lågt om mig. Denna människa hade fått veta att jag hade kontakt med psyk och nu när människan ett spännande ämne och spekulera i. Jag unnar människan det. Prata på du Inte mig emot. Hoppas du tycker det är så spännande och prata om mig. Tänk att jag kan vara så poppis! Ja du? Du får gärna prata. Men ljug inte eller överdriv inte. Sen får du prata hur mycket du vill om mig och att jag går på psyk. Det är lixsom inget som jag sticker under stolen med. Måste bara säga dig en sak till. Jag kommer aldrig att anlita dig och ditt företag efter detta. Jag hade planerat stora saker för dig. Inte nu längre. Det är inte jag som skämmer ut mig, utan du som står där och gör dig rolig på min bekostnad. Mycket nöje till dig. Över till min lyx semester. Jag är oss mamma. Jag har även besökt bästa jenny och bästa camilla. Puss och kram till er och tack camilla för julklappen. Fatta vad glad jag blev för det. Ni kanske vill veta vad det va? Jo camilla har en bra egenskap som jag alltid har sett upp till med henne. Hon är jäkligt envis. Vill hon något så kommer hon alltid över mål linjen. Hon har lagt undan pengar varje månad för att spara ihop till en halv peak jacka. Tack snälla söta bästa camilla. Nu äntligen ska jag köpa jackan. Hon hade även köpt en julklapp till både emma och johan. Men de har jag inte öppnat ännu. De får vänta till julafton. Jo min semester. Jag sover hos mamma nu och i morgon ska vi ut och julhandla i gbg. Mamma och dotter tid det bästa som finns. God natt ever body


Nu ska jag på semester. Jag ska samla kraf...

dsc00297 (MMS)

Nu ska jag på semester. Jag ska samla kraft och leva lite lyx oj va skönt detta ska bli!


Emma går på ett kyrkligt dagis alltså. Dag...

Emma går på ett kyrkligt dagis alltså. Dagiset ägs av svenska kyrkan. Där kanske ni fattar en liten del av vad jag tycker om svarta/bruna människor. Kommer mera om detta snart. Jag lägger bara min tid på mycket annat än att blogga. Har skrivit det innan och skriver det igen. Hur fan han mammor med massa barn tid att blogga. Undra om de bryr sig om sina barn. Slitna mammor som skiter i sig själva. Hur de ser ut. Hur de inte tar hand om sig själva utan bloggar och tror de gör något bra! Hur mår in? När gjorde ni en inpackning i håret sist? Nä ett tips, skit i datan som jag och gör er fina och må väl för en tid. Lovar er att ni mår bättre och får ett bättre självförtroende! Tycker det är vidrigt äckligt med kvinnor som skiter i hur de ser ut. Aldrig sminkar sig aldrig lägger lite färg i håret. Urk va äckligt!


Undra om jag vågar skriva om mina åsikter ...

Undra om jag vågar skriva om mina åsikter gällande invandrare. Vist är ni lite nyfikna på det? :-)


Lördags kväll!

Det är änna dax och blogga känner jag.
Vad har jag att berätta då? Hmm inget =)
Men här är jag iaf!

??????

Hallå hallå!
Vet inte alls varför jag klicka in här.Har inget att berätta just nu. Jooooo en sak. Men det kan jag inte ta här det är så JÄVLA elakt mot en person och blogga om det.Jag och Hanna skacka på huvudet igår och skratta så vi grätt!!! ;-)

Hallå mitt i natten! Det är andra natten n...

Hallå mitt i natten! Det är andra natten nu som emma sovit dåligt och vaknat helt förstöd. Vaknat och gallskrikigt. Hon drömmer nog tror jag. La henne nu inne hos tajson och johan. Jag passa på att gå ut och röka. Vet in vad jag mötes av! Jo den efterlängtade snö! Det snöar som bara den! Ett vitt täcke har lagt sig över bohus! Äntligen! Som vi har längtat efter detta mirakel! Nu kommer mörkrets tidiga eftermiddagar kännas lite bättre med lite vit ljus på backen. I morgon ska pulkan göra sitt och få fart i det den är bäst på. Jippi vad tacksam jag är för detta vinter täcke som kommit till oss! Nu ska jag försöka somna om igen. Tror inte det kommer att bli några problem för jag är så trött! Godnatt alla där ute i natten!


Ett Stort Tack!

Jag vill tacka alla fina blogg läsare som har skickat pengar till matpacket som har rotat och samlat in kläder och annat till Lettlands insamligen! 130 lådor har jag och Elin packat ihop med saker från alla vi känner. Ska även berätta att lastbilar till både lettland och Rumänien går från Sverige Idag! Sen vill jag ge dagen RIS till er som inte alls ville vara med och samla in något. Inte ens ett schampo för 7-8kr! SNÅLISAR!! Hoppas ni blir fetta av all jul mat ni proppar i er och att ni får massa hål i tänderna av all choklad ni vräker i er!!! Sen kommer ni SNÅLISAR att gnälla och klaga på att ni ska gå ner i vikt efter all fet jul mat ni vräkte i er! Medans människor kommer att sitta hela julen utan el värme eller mat.Sitta i mörkret hungriga och fryra inte ens en julklapp med en begangnat gosedjur!

God kväll! Här är jag! Jag har varken hunn...

God kväll! Här är jag! Jag har varken hunnit eller haft tid att blogga. När man har barn eller rättade sagt. Jag har emma och hon tar hela min tid och kraft. Klart att jag skulle kunna skit i henne men jag vill vara med henne jag vill leka med henne. Så jag väljer bort datan. Hon kräver tid. Jag är ju mycket heller med henne nu när hon är liten än att sitta vid datan och muppa. Säger som alla andra. Ta vara på småbarnstiden det försvinner så fort. Vet ni om två månader fyller emma två år! Var tog de två åren vägen? Då fattar in vad jag menar. Jag skulle ju berätta om all skit som hänt i sommar. Det får alg en annan gång. Jag har det i bakhuvudet och ska blogga om det när det finns tid. Idag har jag och emma fortsatt våran shopping inför julen. Oj va mycket fint det finns. I morgon ska emma till farmor och farfar i några timmar så jag får städa. Toan både uppe och nere tvättstugan plocka in all tvätt data rummet och mitt sov rum. Just de byta sängkläder också i alla sängarna. Puss och kram! God natt.


RSS 2.0