Jag ansökte nyss om socialbidrag för min h...

Jag ansökte nyss om socialbidrag för min hund. Han borde vara berättigad; han är svart, lat, han stinker, kan inte svenska och har inte en jävla aning om vem hans farsa är.


Underbara Måndag!

God morgon kära Måndag!
Snart ska vi i väg och kolla fåglar vid fågeldammen i Surte med Elin och Astrid. Myyys!
Vet inte alls vad vi mera ska göra idag, Astrid ska klippa sig vid två och det skulle Elin också göra. Så det får bli att våldgästa någon annan sen. (Nu hör jag att Emma är i mitt sovrum och fått på tv:en)
Denna veckan ska jag FÖRSÖKA ta det lugnt, har inte så mycket inplanerat,
TISDAG:ÖF
ONSDAG:BVC och ÖF
TORSDAG:Musiklekis
FREDAG: ULLARED
LÖRDAG: Pappa kommer och vi ska åka och bada
En ganska lugn vecka, lagom med saker varje dag.
Nu måste jag ta tornadon innan hon river hela sovrummet.

Lite ändrat så JA

Jag kolla igenom bloggen nu på några kategorier och jag har ju en kategori dom heter "vårt hem" där jag har laddat upp foton där vi bor rum för rum. Här kommer en länk till inlägget http://helenaekberg.blogg.se/2010/june/utkast-juni-27-2010.html Kanske skulle ta och uppdatera de fototna lite, det ser annurlundare ut nu ju!
Vill ni se? eller ska vi skita i det?

Lyckligast i hela världen!!!

Vet ni vad jag hitta på BB:s Hemsida!!! JOOOOOOOOOOOOOOOo Alla BB avsnit från hela veckan!!! Gissa vad jag har gjort igår kväll/natt och nu på morgonen?
Jag har även varit och handlat pressent till en oändligt speciell person. Hon vet att jag skulle handla och hon vet var jag skulle handla. HON kan ta reda på vad det kostar. Jag ger never ever bort pengar i födelsedagspressenter inga presentkort heller för den delen. Det känns lite så ni vet. Får man tex 500kr från HM, så tänker den personen öööö va jag "bara" värd 500? Ja ni fattar. Iallafall över till den speciella personen. Jag försökte få ihop en bra hög med piiiiiiiip för att det skulle se mycket ut. Men i all hast JUST DE jag ska skicka det på posten och sakerna måste ju komma ner i ett packet också. Jag köpte ett fodrat XL packet. Hoppas det går ner där i!

Jag vet att någon kan gissa :-)

dsc00058 (MMS)

Jag vet att någon kan gissa :-)


ARG!!!

Hon bor här i närheten och kommer typ varje kväll och frågar efter honom. Hon vill gå ut och gå med honom och hennes fula hund. Hon säger hela tiden att det är så mycket roligare med sällskap och hon tycker det är så himla k*uk roligt att hennes fula hund tycker om Tajson och de har ju så fruktansvärt kul ihop! En dag i förre veckan knacka hon på och jag öppna hon frågade om Johan va hemma vilket han va men jag sa att jag kunde gå ut med henne istället. GUD VA FÖRVÅNAD HON BLEV!!! vi gick ut en kortis på si så där 15min annas brukar hon villa vara ute i flera timmar med johan och tajson. Johan tycker hon är jobbig. Han vill inte mera. Nu ikväll när hon knacka på sa johan JAG ÄR INTE HEMMA =) jag öppnar och säger att johan är inte hemma och jag kan inte lämna Emma själv. så hon gick sin väg. Det som också stör mig är att hon kommer alltid nästan när Emma har lagt sig för natten och pingar på ringklockan! TÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!!!
Tack för att jag fick kräkas i ett inlägg till!

WILLYS VS MAXI

Skulle ju visa Emmas snygga nya zara tröja har inte glömt bara tiden som inte räker till.
Vi bohusmorsor har nu börjat med något. Har man inget att göra så göra så kan vi mammor roa oss ganska lätt om man har fantasi. Vi håller på att övergå att handla från MAXI till WILLYS. Ska se om man sparar mera pengar på detta vis. Alla pratar ju om hur jävla billigt och bra det är där. Vi har hållt på ett tag nu. Löning idag för sverige och jag och en annan mamma skulle vara smarta och handla igår, inget folk ingen stress. När hysteriska fattiglappar ska handla idag. Hela butiken hade ju packat upp allt igår inför lönen igår. Vi kom dit vid 8 igår kväll lugnt och skönt gick vi och plocka och gämförde varor. Vi tyckte att vi hade gjort något himla bra, just handlat billigt. Men icke 1200 hadnlade jag för och den andra mamman för 800. Fick inte så himla mycket. Fördelen men MAXI är att det är frächt och MYCKET bättre varor än den skiten man köper på willys. Inte ens påsarna håller att packa i utan de går sönder på srört. MAXI har deremot själv scerning och mycket bättre vagnar. WILLYS vagnar håller knappt ihop. Maten på WILLYS är skit, dyr skit medans MAXIS mat är dyr men ändå mycket frächare. Gämför frukt och grönt med WILLYS och MAXI. MAXI har mycket mera än WILLYS och WILLYS har rutten frukt medans MAXI plockar bort den rutna frukten. MAXI har alltid någon personal ute i butiken morgon som kväll. WILLYS personalen hittar du bara i kassan.  Inget possetivt alls med SKIT WILLYS!!

Astrid och emma målar på öf

dsc00057 (MMS)

Astrid och emma målar på öf


jag kräks på skiten!

Nu ska jag riiiiiiktig spy i denna inlägg!
Jag stör mig så jävla mycket att vi inte har tve 11. BB sänds där och HELENA vill se detta!! jag är sur för alla tjatar och skriver att de tittar, lite avis på alla. FY jag vill också se!!!!!
Varför räker inte tiden till. VARFÖR. hur ska man få vardagen att gå ihop. Jag är MAMMA HELENA hela tiden aldrig får jag vara bara HELENA. Jag hinner inte, jag orkar inte.
Hur får vi mammor tiden att räka till. hur prioiterar man? jag ställer alltid Emma Tajson och Johan i första rummet. ALLTID, jag vill göra det jag mår bra av att de mår bra. Jag "glömmer" av mig själv. Hur ska jag få tiden att nå dit jag vill.
En fråga också, Litar du så mycket på din hund att du skulle kunna hugga av dig höger armen om den bet något annan eller en anna hund?

Lins lus emma är nyfiken. Har nu i förra v...

dsc00017 (MMS)

Lins lus emma är nyfiken. Har nu i förra veckan kommit på hur man kan trycka och vrida på tvättmaskinen. Barnlås på!:-)


Nu är det slut för idag! Ligger i sängen o...

Nu är det slut för idag! Ligger i sängen och ska försöka sova. Titta vad klockan är! Ja klockan är förre elva. Jag kommer att bli utvilad tills i morgon hoppas jag. I morgon ska jag june och elin åka till ikea på morgonen. Ska försöka få fattar på en matta till emmas rum. Ska även försöka köpa en hel sektion med någon form av hyllor till hallen. Så dåligt med förvaring där. Sen så får vi se vad som händer.


En trött emma på väg hem. Ska bara om affä...

dsc00054 (MMS)

En trött emma på väg hem. Ska bara om affären och handla lite


Lek och bus landet

dsc00041 (MMS)

Lek och bus landet


Uppdatering

Läste igenom det jag hade skrivit om syoss, å vad har jag skrivit jo "Tack för att jag fick prova dessa produkter under 2 dagar!" jag menade ju självklart 2veckor!

Lek och bus!

Vi ska åka till Lek och bus landet idag. Ska bli så roligt!

Syoss

Jag har fått den stora äran och prova en hel hög med produkter från Syoss,Eller hög och hög Shcampo Balsam hårinpackning
OCH Hår färg
Jag valde mörkbrun
Shcapomt va så där härligt och håret kändes rent och skönt efter åt. Det skuma mycket och va lätt att få ut i hela håret,Behövde inte använda hela flaskan så som jag brukar göra =)
Balsam Med den däremot behövde man ta hela flaskan, annas blev det bara trasligt och håret kändes inte som silke.
Ni vet Balsamet tar slut fortare än shcompot det problemet har väl alla? (Det tror jag iaf) Här va det så, Hade väl typ lite mer än 25% kvar av shcampot när balsamet tog slut.
Hårinpackning Lätt och smidigt. Mitt hår sög det ganska bra i början sedan när man använt det ett tag så behöve man inte använda alls så mycket.
Hårfärgen På bruksanvisningen står det klart och tydligt, får man färg på huden är det bara att ta bort det med ansiksvatten och bummul HAHAHAHA Eller hur, jag färga håret idag och ni vill inte ens se hur jag ser ut i HELA pannan öronen och i typ hela nacken! Skit färg!
Bilderna är tagna från google. Produkterna som är på bilderna är stämmer inte överrens med det jag fick prova. Orkar hinner inte ta kort just nu och lägga upp.
Tack för att jag fick prova dessa produkter under 2 dagar!

Ups

jag glömde den sista efter rätten och en förrätt. Men iaf det skulle vara två förrätter en huvudrätt och två efterrätter.
Super gott och jätte trevligt va det!
Tack snälla June och Daniel för allt!

Råkade prov smaka lite

dsc00037 (MMS)

Råkade prov smaka lite


SMS-inlägg

dsc00036 (MMS)


SMS-inlägg

dsc00035 (MMS)


God förmiddag!

God Förmiddag!
Jaha så skulle vi få ta i en present till Daniel idag. Ska åka i väg sen när Johan har vaknat, han fick sin sovmorgon idag. Vi hade ju båda två igår. Så jag får sova i morgon! Bra fördelat tycker jag.
Ska även ut med hunden här när som hellst, Emma sover nu och då är det bästa att passa på. Vet ni hur jävla kallt det är ut och ut måste man med doggen. Brrrr! igår kväl gick johan lång promend med honom. De va ute i säkert en och en halv timme. MINST så egentligen behöver han inte ut på någon långis ännu. Kanske i eftermiddag. Nu ska jag bara springa ut och få honom att kissa av sig lite. Hmm hur interesant va det och läsa då =)
Just de, måste ju ta kort på Emmas nya zara tröja, så otroligt elegant!! verkligen skit snygg och fräch!

Varför detta orätta val?

Varför sätter jag ribban så lågt när den kan högas rejält uppåt! varför är jag så korkad att jag tar fula killar när jag kan få något bättre? SKÄRPNING HELENA!!!

SMS-inlägg

dsc00034 (MMS)


SMS-inlägg

dsc00033 (MMS)


I net data och Ikea

Vi åkte iväg till I net data här i eftermiddags och beställde en ny data skärm till Johan en 30 tums får ev den till nästa vecka, Lite spontant för vi hade bestämt att vi skulle åka till IKEA och titta på nya möbler till Emma och hamna på I net data. Men iaf sen blev det IKEA. Nu vet vi vad vi vill ha till Emma.Ni som känner mig vet ju hur kär jag är i Mammut serien och det ska det bli också. Säng byrå nattduksbord i mammut bord stolar och pallar blir det med.Allt samman i rosa rött. Hitta också en tapet som vi vill ha som fondväg en röd tapet med röda prickar på. Bara det att jag inte vet var jag kan köpa den? den fanns i utställnings rummet.
Nu blir det fredags myyyyys känner hur gått det luktar ända upp. Johan håller på med maten där nere. Nu ska jag klunka gott vin och bara ta det lugnt!

Emma äter ikea korv :-)

dsc00032 (MMS)

Emma äter ikea korv :-)


Fredag!

Idag ska jag försöka komma iväg till frisan och göra mig fin. Färga och klippa. Men ska bara orka komma iväg också. Hoppas nu att de har tid med mig. Annas får vi ta det en annan dag.  Ikväll blir det myssmiddag och vin. Vi fira ju inte alla hjärtans dag så bra i Måndags. Blir ju så när det blev en Måndag, jag är trött efter en dag med Emma och johan är skit trött som jobbat. Så vi firar idag!
Johan har fått en ny mobil xperian ni vet, BAJS MOBIL!!! enligt honom!
Just de, jag har fått chansen att testa massa sker som jag ska blogga om. Måste hinna med det nu i helgen.
I morgon ska vi på fem rättes hemma oss June och Daniel. Daniel fylde 30 förra helgen så man måste ju få tag i någon present också. Det måste vi fixa typ idag med.
annas så händer det inte så mycket.

Eftersnack. Snart ska vi åka hem

dsc00030 (MMS)

Eftersnack. Snart ska vi åka hem


Coolt va

dsc00025 (MMS)

Coolt va


Nu ska vi åka på ölprövning. Sitter i en ä...

dsc00024 (MMS)

Nu ska vi åka på ölprövning. Sitter i en äckel buss


Bla Bla Bla!!!

Nu kommer jag bara babbla en massa som ni inte kommer att fatta något av det jag skriver, vet inte alls varför jag väljer att skriva det här meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!
Kärlek ni vet? Ja just de,det ingen fattar något av. Något som gör så farbannat jävla ont, älska och hata som ligger så nära inpå varandra. Kärlek är värkligen ett kapitel för sig själv, något som jag aldrig har haft svårt för.Jag har aldrig haft svårt att älska något. Jag har aldrig svårt att få någon. (Min stora talag :-)) Jag har både självkänsla och självförtroende att veta att jag duger på "köttmarknaden" Ja det va inte det jag ville komma till uttttttttttttttttan!
Saken är den att jag kommer alltid att stå och tralla på samma parkettgolv och se samma saker. Det är otroligt jobbbit att ha den känslan. Till någon? jag är så nyfiken på dig. Det har jag alltid varit. Men så kom något i mellan så försvann du för jag trodde jag tog ett bättre beslut just då. Men du jag hoppas vi kan lösa detta. Jag viiiiiiiiill ha dig!!!
=)
Min hjärna kan inte släppa detta!

Tajson och emma har picknick i riddar tält...

dsc00013 (MMS)

Tajson och emma har picknick i riddar tältet med falukorv och rån


SMS-inlägg

dsc00006 (MMS)


Vilket jädrans fint väder vi har idag.

dsc00005 (MMS)

Vilket jädrans fint väder vi har idag.


Fredag!

En händelseriks dag! vill jag påstå!
Min mobil gick sönder igår! Min kära mobil. feman blev intryckt fast äns jag inte gjorde något. Så idag har jag köpt en ny!!! En sony Ericsson. Sen vad det va för modell det vet jag inte. Såg ni i förra inlägget bilden på maten att kameran är grymt mycket bättre än det förra!
I morgon är det tjej middag hemma oss mig som jag berätta tidigare i veckan. Så nu ikväll har jag städt som en idot. Ska bli så himla roligt. Cetringfiram kommer runt sex och ska förbereda och så. Sen blir det utgång i kungälv.
Kommer ni ihåg att jag berätta för ett bra tagsen att vi va på champange provning hemma oss Johans föräldrar. Nu ska jag avslöja att i Maj ska vi på bröllop! ;-)

SMS-inlägg

dsc00003 (MMS)


Mamma-Ledig

Fast å andra sidan är jag ju inte mamma ledig jag är hemmafru :-) Det jag vill säga är att det bästa med att vara hemma med Emma är att man får äta kakor tårtor och dricka gott kaffe hela dagarna. Praktiskt jobb om man säger.
Eller hur?!? =)

Tisadg!

Vi är på väg till ÖF, Emma sover förmiddag just nu och jag passade på att duscha. Skönt!
Vilket härligt väder vi har idag. Sol Sol Sol, Riktiga vårkänslor men det ska ju vara snö och vinter nu. Saknar snöööööööö! Idag för ett år sen så åkte vi hem efter tiden på BB. Då va det massa snö och vinter!
I eftermiddag ska vi in till stan och kika runt med nya vagnen :-)

Orgie av kort

Ett klassiskt kort. Emma badar
Emma öppnar julklapp på julaftons morgon
Jag Pappa och Emma
Emma får sin första julklapp av tomten
Emma och Tomten
Emma på tolvslaget
Emma sitter i "skrollan vagnen" och dricker saft
Födelsedags bricka till Emma. Kanske inte kaffe till henne med slängde med det till mig och Johan
En del presenter som Emma fick av oss
Astrid och Elin kom och grattulera Emma på förmiddagen!
Emma fick en riddarborg full med ballonger av mig.
Hittar inga kort på mig. Sen det på julafton. Det är ju oftast jag som håller i kameran. Kort på mig kommer en annan gång!
IDA: ja det är en BRIO Sitty vagn

SMS-inlägg

dsc03342 (MMS)


NY VAGN!!! =)

Ja som sagt va nu har vi köpt den efter längtade vagnen blev en BRIO jag hatar egentligen BRIO det är leksaker för mig, jag ville haft en Emmaljung.Kan inte få allt! Vagnen kostade 1895 och sufleten 299. Ett lagom pris tycker jag. Så en del av födelsedags pengarna gick till det. Har en hel del pengar kvar som Emma fick till vagn men det ska faktiskt jag köpa kläder till mig för. Spela roll var pengarna kommer ifrån. Emma får ju det hon behöver ändå och massa annat där emellan. Så det går ändå ingen nörd på henne! I morgon ska jag ut och handla kläder till mig för henne pengar!
Annas i dag då? Nä det händer inte så mycket. Blir väl en lugn kväll. Ska lägga mig tidigt (ja, som jag brukar säga som aldrig blir av) Jag har typ sovit 4-5 timmar per natt nu ca 3veckor :-P Ganska så trött men jag får skylla mig själv. *GÄSP*
Hanna jag ringer dig sen <3

Nya vagnen :)

dsc03342 (MMS)

Nya vagnen :)


Emmas Ett års kalas + Tjejmiddag

I helgen har vi haft kalas för Emma. Vilken lyckad dag det blev. Massa fina presenter och massa tårta blev det.
Framför allt önskade Emma sig kläder och vill jag säga att det blev det i massor, Hon önskade sig också pengar till en sulky och nu kan jag säga att vi nog kan köpa tre stycken. HeHeHe. Så jag ska köpa lite mera kläder för pengarna som blir över. Jag älskar leksaker som låter och det fick hon också. Massa nya saker hon kan suga sönder ;-)
Nästa helg ska jag ha tjejmiddag med catring firma coolt va!!! Så slipper jag stå i matoset och lukta illa. Hela mamma gruppen Linda och Jenny kommer. Ska bli så himla kul! Längtar så. Johan Emma och Tajson har jag slängt ut så de ska sova hemma oss Johans mamma.
I morgon har jag planer på att åka till babyproffsen som glo på en sulky. Jag tror jag har bestämt mig vilken jag vill ha, BRIO sitty eller BRIO (Kommer inte ihåg vad den hete). Eller om någon kanske vill ses med lite lek och kaffe så nappar vi på det med =) Vi får se va det bär av!
Åter kommer!!

RSS 2.0