God Morgon!

Vi försov oss i morse igen! vaknade tio i åtta och det gjorde jag igår med. Emma ska ju vara på dagis åtta. Nu har jag lämnat henne och Johan har åkt till jobbet.
Ska in i duschen här och sedan åka till Ikea och köpa julklappar och en födelsedagspresent vi ska på barnkalas på Lördag oss Astrid.
Allt gott!

Jul kort plus shopping

Jag har varit med Emma oss en fotograf idag och tagit julkort som ska skickas runt till vänner och familj. Skönt att få gjort det.
Efter det va vi på en shopping runda. Våran kamera gick sönder för ett tag sen så jag kan inte visa alla de fina sakerna. Det blir gardiner dukar filtar och soffkunda stolsdynor stackar sjärnor sen lite annat smått och gott. Nu ska här bli en riktig jul på skomakargränd. Allt ska vara perfekt. Emma kommer att tacka mig i framtiden för att jag gör detta för henne.

Klockan är skit mycket och här ligger jag ...

Klockan är skit mycket och här ligger jag och är ap trött. Som sagt så är jag och emma hemma oss mamma och firar advent med gröt och skinka. När vi kom hit idag hade mamma köpt något skit grötris. Va väl någon billigig skit. Willys egna märke tror jag hon sa. Det blev bara pannkaka av skit gröten. Såg ut som du hade gjort en vitsås med ris och för mycket mjöl i. Mamma va ledsen och besviken. Så jag erbjöd mig och åka ner till mm och köpa nytt ris. Sagt och gjort körde jag från assbergs krysset till rondellen och kom upp i 90 inte bra. In på fundlagret och köpte mamma mera saker till advent. Sprang in på mm och drog till mig det jag skulle ha plus lite till. Typisk mig och göra så. Alltid för mycket. Mamma hade knäppt något smör hemma. Ingen rödbets sallad så jag köpte det med. Sen blev det risgrynsgröt. Icas egna va det. Fanns ingen annan sort. Köpte även lite kaffedopp och choklad som vi mummsa på till kaffet och glöggen. Innan vi åkte till mamma idag va vi hemma oss pappa en sväng med pressent till honom. Det va dagiskort. Det hade vi med oss till mamma och patrik också. Som emma själv fick lämna över. Hade även med oss kuvär som jag gjorde i ordning igår med önskelistor till både emma och till mig och johan. Tajson gjorde jag också iordning för så han får det han önskar sig och behöver. Hmm undra vad jag ska berätta mera? Får nog räka för idag. Puss och kram alla där ute!


God natt!

Nu säger Helena god natt!
Imorgon bär det av till Skene! jag och Emma ska åka till mamma och mysa!

Advents fint!

Hallå hallå!! Eller god kväll!
Jag har tjatat eller frågat Johan nästan hela veckan att han ska bära ner två lådor från vinden med advents sakerna. Men det har nästan alltid kommit saker emellan för honom så det blev aldrig gjort. Jag skulle väl kunna bära ner de själv men jag har i veckan gjort akrylnaglar och är rädd att det går sönder om jag gör något så tugnt själv.
Innan idag sa jag att jag vill ha ner lådorna och han sa i vanlig ordning "Jag gör det sen". Blev så irreterad att jag slängde mig i bilen åkte till Maxi och köpte nya saker så nu har jag helt nya stackar sjärnor.När jag kom hem skratta han åt mig och tyckte jag va så söt som "hämnades" på det sättet :-)
Nu har jag pyntat nästan allt ska bara sätta upp sjärnor här uppe och sedan ska ajg pynta ute med men det spöregnar ute så jag ska ta det till veckan!

God kväll mina älskade lärare! Grejen elle...

God kväll mina älskade lärare! Grejen eller sak är så här att nu ska jag förbättra mig på att börja blogga igen på riktigt. Jag ska gå ut med massa jobbiga saker som är skit privat för mig och min familj. Jätte känsliga saker för mig och för min omgivning. Jag ska berätta mera om det lägre från. Stora delar varför jag inte har bloggatär för att lite förre sommaren eller rättade sagt i juni fick jag ett besked som ställde om hela mitt liv hela min familj. Något som jag vill bearbeta. Jag har inte kunnat leva fullt ut med tanken på beskedet. Men som sagt jag ska berätta snart. Nu ska jag sova. God natt!


Min Torsdag!

Nu ska jag snart bege mig ut med Doggen och sedan iväg på möte. Funderar på åka till stan och köpa smink på NK oss Malin, bästa Malin! Hon är min smink försäljare. Hon är bäst! Jag hitta en peak jacka när jag va i stan sist.Funderar på att köpa den alltså en vinter jacka. vågar jag skriva vad den kostar? *visar* 6599:- Vi får se!
Nä nu måste jag resa på aslet!
Puuuuuuss och Krrrrrrrrrram!

hoooo hooo

Här va bloggen ja å här är jag!!!
måste snart uppdatera känner jag

RSS 2.0