Hundar i fokus!

Hitta dett på fajs bok, tycker det är så självklart.
GOTT HEM SÖKES: 2 år gammalt barn. Orsaken är att jag har köpt en hundvalp och tycker inte att jag har tid för barnet längre, jag är också rädd att att barnet biter min valp. Barnet är renligt och har fått alla vaccinationer. Behöver nytt hem från i morgon, kommer annars att avlivas. Tack.

DETTA SKULLE DU ALDRIG GÖRA MOT ETT BARN! VARFÖR TYCKER DU DÅ ATT DET ÄR ACCEPTABELT ATT GÖRA DET MOT EN HUND?
Om du inte kan investera 15 år i din hund, låt bli att skaffa en!!!


Har varit för ett tag sen inne på familjeliv där jag hitta en tråd som gör man så förbannad! utan att veta vad folk svarat vad tycker ni om händelsen?


Har haft problem under en tid med att min son på 3,5 år är på och retas med vår hund jämt. Han är på honom ofta, kör sparkbil efter honom, försöker klättra på honom och drar honom i öronen.
Vi är noga med att han inte ska bråka med hunden, de leker fint ihop annars. Men ibland får vi stänga in hunden i ett annat rum för att han ska få vara ifred.
Vid något tillfälle har han markerat på gett ett naffs på fingrarna. Inte okej, men min sambo tycer att det är sonens fel som är efter hunden. 

Idag lekte de tillsammans som vanligt. Hunden var lite tvär för han hade ont i benet och jag bytte blöja på lillebror så jag såg inte exakt vad som hände. Men så hör jag ett illljut, en hund som skäller och så kommer en jätteledsen kille till mig och berättar att hunden bet honom. Han har ett tandavtryck precis under ögat, det kom lite blod och blir väl mer en blåtira nu. Och så ett över ögat och flera på sidan av huvudet. Ett riktigt bett..

Skällde ut hunden efter noter och band honom i trädgården. Sedan berättade sonen att han  bitit hunden i ryggen. Det var därför han blev så arg.

Sambon är vansinnig på vår son, vi har skickat bort hunden till svärföräldrarna så länge på obestämd tid. Men sambon tycker att allt är vår sons fel. Han är så arg på honom..

Hur tacklar man detta? Är det sonens fel?

Vill inte ha hunden mera om han gör såhär. Men min sambo ser blint att det är sonens fel som gjorde att hunden bet honom..

Blev kanske lite rörigt men önskar råd och åsikter.


Efter att ni svarat ska jag betätta vad jag tycker......

Vi pratar algblomming

I förra veckan när Siri Max och jag Emma åkte till skön borta i nol satt vi där på filten och en kvinna klommer fram och säger att hon är från alé kuriren (Samma som Markbladet för er som bor i mark) och att hon ska göra en artikel om algblomingen här i vimmersjön.Hon stälde några ynka fågor till oss kanske tre fyra stycken sedan tog hon ett kort och sen va det klart.
http://www.alekuriren.se/wp-co​ntent/themes/tema960gs/directo​rylisting/2011/V32%202011/06.p​df

4ÅR!

Idag firar Jag och Johan fyra härliga år.

Det firas med en vanlig dag. Johan jobbar och jag är hemma med Emma. Alltså vi firar det inte alls. Varför ska man fira lixom. ÅÅÅÅ ni ståt ut med varandra i 4år GRATTIS!!RSS 2.0