Å natta är med. Bara så ni vet. :-)

dsc00263 (MMS)

Å natta är med. Bara så ni vet. :-)


God kväll. Gud som barnen kär se till mig ...

God kväll. Gud som barnen kär se till mig som liten är, vart jag än i världen vänder står min lycka i guds händer lyckan kommer bla bla bla bla bla bla amen! Den bönen kan väl alla. Tycker den är fin. Det har jag alltid tyckt. Pappa trälaoch tragla med mig när jag va mindre för att jag skulle lära mig den. I söndags eftermiddag va jag och emma på gudstjänst jätte mysigt! I morgon ska vi i väg igen. Fast på förmiddagen. Fin kläderna och söndags kapporna är framme. Längtar!


Här halv sitter jag i sängen med en kopp g...

Här halv sitter jag i sängen med en kopp grönt te och tittar på tven. Ska snart lägga mig till rätta och sova. Min tand en av visdomständerna. Som jag har haft problem med förut börjar krångla igen. Men suck för att gå till tandläkaren igen med den. Tycker inte om det. Nu till det bästa av allt. Jag ska ev köpa en ny bil. Byta saaben mot en lite mindre bil. Vet inte ännu hur det blir men kanske. I morgon ska vi köpa utemöbler och en gasågrill. Vi har bott här i snart två år utan det. Vi har bara en simpel kålgrill och ett kafé sätt utemöbler. Trevlig helg alla som läser! Godnatt!


God kväll i stugorna! Just nu ligger jag i...

God kväll i stugorna! Just nu ligger jag i sängen och ska försöka komma till ro och få min skönhetssömn. Jag har inte varit inne så bloggen på ett par dagar så jag vet inte om ni va sugna på en liten frågestund? Det händer mycket här nu. Sitter inte så mycket vi datan längre. Hinner inte med det. Det är så mycket mera att göra utanför i verkligheten. Att läsa bloggar eller sitta på aftonbladet är så oinspererat, det ger mig inget. Jag läser visa bloggar flitigt medans andra bloggar får vänta. Jag säger inte vilka bloggar så blir ingen ledsen. Men facebook är förfarade kul att sitta på. Där är jag inloggad hela tiden. Försöker uppdatera statuset så ofta jag bara hittar något att skriva. Kan bli flera per dag. Adda mig där om ni vill. Heter ju som ni kanske förstår helena ekberg. Nog om det. I morgon är det en stor dag. Nästan lika stor som när emma börja ta sina första staplande steg. Emma börjas att skola in på dagis i morgon och både jag och johan ska vara närvarande. Ska bli så spännande. Oj va tiden rusar i väg när man skriver. Nu måste jag sova. God natt mina kära blogglärare!


RSS 2.0