Kommentarer svar!

Nu tror du nog jag skojjar med dig, men jag anser inte massage exempelvis är lyx, det är panik för mig!
Det enda jag kan se som lyx, det är att gå på restaurang, men de gör jag 1 gång på 3 år ungefär :)

Sånt du sa du tycker är lyx är inte de för mig, hotelnatt är väl inget speciellt? har bott på hotell några ggr, emn såg de precis som a vara hemma. :)
Men alla resonerar man helt klart olika!

Hotell natt är väl jätte lyxigt. Tycker jag iaf, Tänk att få vakna UTAN att behöva bädda göra frukost och inte städa upp handduken efter duschen. Men sen är du så j*vla bortskämt också som får allt på silverfat så jag förstår att du prioriterar som du gör!


Vardagsmänniska kan man ju vara även om man har det lyx emellanåt .. Folk definierar lyx på så olika vis. Du som är mamma kanske tycker det är lyx att få ha barnvakt en stund så du kan duscha/städa ostört m.m medan lyx för mig är när jag har råd att shoppa en film jag vill ha ;)

Lyx för mig är att bara få mat på bordet varje dag inte alla människor som får det, Tänk och bara ha tak över huvudet eller en säng och ligga i. Bredband varma element och varm vatten mobil dator och få kaffe varje morogn är LYX! Man ska vara glad för det lilla.

Finns folk som sover UT just precis nu när just DU läser detta. Förstår ni hur bra vi har det. Ingen ska vara utan ett hem. Men vissa tar allt för givit allt för lätt.

det största äcklet av alla kan ju inte ta händerna fån k-ken...fem min
Han kanske tycker om sin KUK :-) Har aldrig du tagit på ditt underliv? Om du har gjort det så är du lika äcklig som honom.

Sjukt hur olika man tycker om folk:-) själv klarar jag inte honom. Han är för mycket. Påstår sig ha en gen som gör det rätt och vara otrogen? Helt sjukt! Men han fixar ju helt klart skandaler och det är ju positivt för produktionen:-)

Håller med dig. Han klarar skandaler och är positiv för hela pogramet att ha i huset. Sen får vi ju tänka på att han säkert är en person som vill höras och synas, därför han kör med detta med "otrohets genen" och han har ju jäkligt rätt i att han vinner tjejer på att vara vidrig, Vi tjejer vill ha sådana killar.
Jag är så kär!!!

Jag har gått och blivit kär på riktigt. Detta är äkta kärlek.
Tycker ni Roddan ska få vara kvar nu efter att han blev "tvångs nomenerad" efter att han inte kunde hålla den vita veckan.
Jag brukar inte ringa varken till idol melodifestivalen eller skänka pengar till typ röda korset eller hjärtfonder. Men nu på Söndag ska jag ringa och rösaså Roddan får vara kvar! Då fattar in att jag är ganska kär :-)

Svar på kommentarer!

har en "konstig" fråga. men är de inte tråkigt med lyx?
jag tycker de kan va kul någnpng, men jag är nog mer en vardagsmänniska.. :)
Tråkigt med LYX? Hur tänker du nu? Vad tycker du själv om en snyggig står och massgerar dig? Ganska lyxigt eller hur? Eller en hotellnatt, städerka, äta ute, köpa kläder, ha en egen kock, marikyr, ganska lyxiga saker eller hur? Hur kan man inte tycka om det? Jag är också en vardagsmänniska medskillnaden från dig att jag älskar LYX.
Du kommer få enorm dålig karma. Du verkar totalt genomrutten. Kom ned på jorden

Genomrutten? Tycker själv att jag är ganska fräch. Är ju trots allt "bara" 28½. Kom ner på jorden? ja du, jag flyger inte precis, Människan har inte kommit på den förmångan och kommer nog inte att göra det heller :-P

Lista =)

Fyra arbeten jag har haft i mitt liv
-Vårdbiträde olofmarkusgården
- Kooprativljuspunkten
- Coop kök och café
- Torslanda golfklubb (i kafét)

Fyra filmer jag kan se om och om igen
- Krister och stefan
- Bilar
- Sex and the city
- Pretty Woman

Fyra städer jag har bott i
- Kinna
- Skene
- Göteborg
- Bohus

Fyra TV-serier jag gärna ser
- Ullared
- Familjen Annorlunda
- Big Brother
- Mannen som talar med hundar

Fyra ställen jag vill åka till
- Turkiet
- Grekland
- USA
- Prag

Fyra webbsidor jag besöker dagligen
- facebook
- g-mail
- Big brother (live)
- cafe world

Fyra favoriträtter
-
TACOS
- Oxé file
- Grillad Kycklig
- Snabb mat

Fyra ställen där jag trivs
- Hotelrum
- Min säng
- Duschen
- I Emmas famn

Smittar och rosé, lyx!

dsc00125 (MMS)

Smittar och rosé, lyx!


Puss och kram!

dsc00123 (MMS)

Puss och kram!


Fest idag också :-)

dsc00118 (MMS)

Fest idag också :-)


God Morgon!

Hallå Hallå!
Nu ringde Hanna två gånger igår och skrek om att jag måste blogg! har fått sms av henne i morse att jag måste blogg. Gud vilket tjat =)
Det jag va förbannad över härom dan, vad va det?
Grejen är så här att om jag bloggar om det så blir det sånt jävla liv! Så jag avstår. Men jag kan bara tillägga en sak.
Härom dan så va jag och Johan inne på skratteverkets sida och kolla om vårar deklarationer va gjorde och både min och Johans va klara. Jag får 2900:- tillbaka medans Johan får Betala 6000:-. Då gck jag i taket! Ni vet vad jag tycker om skatt och var skatt pengarna går. Han har kämpat hela året med sitt jobb och får betala ännu mera skatt. Ska jag tillägga att han varje månad lägger 54% skatt för att han tjänar bra. Ja ännu mera pengar till staten som dem sedan kan lala ut hur som hellst!
Ska jag tillägga att någon fick glasögon av soc precis? Ja en ny mobil hade hon råd att köpa men inga glasögon. konstigt! Efter detta kan jag inte hålla käft längre!

FY FAN VA ARG JAG BLIR!!!!

Så jävla arg just nu, sitter med Hanna i telefonen. Hon blir lika arg som mig!!!!!!
Kommer att berätta vad det är när jag lugnat mig!

Kolla in blommorna. Så fint.

dsc00113 (MMS)

Kolla in blommorna. Så fint.


Lite bowling.

dsc00111 (MMS)

Lite bowling.


SMS-inlägg

dsc00107 (MMS)


Nu börjar vi firandet av johan. Han fyllde...

dsc00106 (MMS)

Nu börjar vi firandet av johan. Han fyllde år igår. Allt är förbokat.


Allt gör ont. Skiter i detta nu.

Allt gör ont. Skiter i detta nu.


Nu kör vi! Ett piller och några öl så blir...

dsc00103 (MMS)

Nu kör vi! Ett piller och några öl så blir det skit bra!


Så här glad är emma i affären när hon får ...

dsc00102 (MMS)

Så här glad är emma i affären när hon får åka en egen bil.


Helena Frågar ni svarar!

Tror ni man blir lyckligare av pengar?


Tror ni att livet blir lättare och smidigare om man har en massa pengar? Tror ni att allt blir en dans på rosor?
SVARA SVARA SVARA!!!

Är så in i helvetes arg just nu!!!

välkommen våren

Så där ja så va det sol idag med, Underbart.Det ska vi fra med att sitta och lata oss på Elins altan.Välkommen underbara VÅR!

Kvälls inlägg

Är så jävla trött att ögonen går i kors.
I morgon ska jag och Emma åka och ficka det sista till hennes rum. Jag har börjat att måla lite nu och kommit fram till att det är KLADDIGT!

Mitt besök på AF!

Min slutsats med AF besöket idag va att det är oändligt lätt att få ett jobb om man ligger i.Oändligt hjälpsamma vad man ska göra vad man ska tänka på osv. Jag fick en del telefon nr och namn på personer jag ska ta kontakt med på olika företag som jag skulle kunna tänka mig att jobba på. Just nu är min dröm att jobba som kassörska på just MAXI så jag fick telefon nr och namn till den jag ska ringa och ta kontak med. Jag fick även komma tillbaka och mingla med ett företag som anställer folk till att vara personligassitent och något annat företag som vill ha folk i en retaurang. Denna resan att få ett jobb kan inte bli långrandig, Så känns det iaf.

Tröstköpte en tröja idag. Oändligt snygg! ...

dsc00094 (MMS)

Tröstköpte en tröja idag. Oändligt snygg! Har tittat på denna länge. En only så klart.


Ang Fortkörningen

Jag blev inte ens stopad men fy fan va nervös jag blev. De stod på en busshållplats precis innan en rondell, Det värkade som att det letade efter någon. För de titta så konstigt på mig. Jag skulle möta upp söta Linda på Macdolnad´s i Kungälv och precis när jag kom fram kom de med blåljus och flög förbi.
Nu sblir det ett besök på ÖF efter det ska jag till AF. Farmor ska ha Emma hela eftermiddagen och sedan ska jag hämta henne i Tuve hemma oss Johans syster. Ikväll ska jag grundmåla Emmas rum. Äntligen går det framåt där inne.

Där kommer jag i 90 på en 70 väg. Å vem fa...

Där kommer jag i 90 på en 70 väg. Å vem fan står där! Farbror blå.


Fredag

God Morgon!
Märks tydligt på Emma att vi fått kläm på kvälls rutinerna på riktigt nu. Hon lägger sig vid åtta och det är så skönt att ha hela kvällen och natten för en själv. EGEN TID. Innan la hon sig vid nio eller senast halv tio då tog det ju ett par timmar att varva ner och sen va klockan på tok för mycket att göra något vettigt.
Snart blir det ÖF

Var har ni tagit vägen?

Jag har tappat en hel hög med blogg läsare. Kanske för jag inte bloggat så mycket nu i några dagar. Men tiden finns inte. Jag hinner fan snart inte andas. Har massor att ta igen när det gäller tv:e på internet, Familgen Anorlund sen i Måndags plus Ullared och sedan en hel hög med BB avsnitt. Ni med barn vet vad jag pratar om. Sen håller jag ju på med Emmas rum och det kan man ju bara hålla på med när hon lagt sig. Tvätt berget börjar att nå månnen nu, HINNER INTE!!! Jag skulle ju sola tre gånger denna veckan men har haft fullt upp hela veckan på kvällarna denna veckan. I måndags fixa jag med Emmas rum igår kväll va tanken att jag skulle sola MEN så ringde en bohus morsa och fråga om jag vill åka med henne och handla å det behövdes verkligen göras och det är ju super kul att handla ihop. Blev ett besök på macdolnads efter åt också =) bara sitta där och va Helena för en stund! Ikväll ska jag maskera allt i Emmas rum va tanken får se hur det blir med det. Kanske skulle slippa det jag spakla i Måndags så jag kanske kunde måla i morgon. Den som lever får se.
Måste fråga en sak som har varit på tapeten länge nu. VAD SKA MAN HA FÖR REGNKLÄDER till Emma alltså? Lämnade in dagis ansökan igår och måste ju förbereda mig lite.
Va även på AF igår (Linda jag vet att vi hade kommit överrens om att inte gå dit ;-)) Nu sätter livet fart! Ska berätta mera om det en annan gång!

Äntligen Måndag!

Hela helgen har jag längat efter Måndag, jag ska åka och hämta tapeterna till Emmas rum. Måste ju skicka in ett MMS på hur de ser ut, Ni kommer att älska de. Jag ska ha de som en fondväg och sedan samma rosa färg som är i prickarna alltså den rosa ska jag ha på de andra väggarna. Kommer att bli så fint. Till detta ska jag ha rosa röda mammutserien från IKEA. Kommer att bli så FINT!
I kväll ska jag egaskera mig lite i samföreningen här på gatan och gå på ett möte om våran lekplats som det har varit massa diskutioner om i snart ett halvår. Vill ju så gärna att det ska bli klar till våren så vi kan gunga.
I vecka ska jag även försöka komma iväg och sola. Hittat ett ställe i kungälv som har öppet till 21 eller om det va 22 och då kan jag åka dit när Emma har somnat. Så slipper Johan belastas för mig med henne. Ska gå på ganska intensvivt nu i början och ta 3 gånger i veckan.

Kul :-)

Det var snöstorm och Blonda Anna körde vilse.
Hon fick inte panik för hon kom ihåg sin fars ord:
"Råkar du ut för en snöstorm så vänta tills det
kommer en plogbil o följ den". Ganska snart kom
plogbilen o hon följde den i ca 1 timme. Till slut
stannade den och föraren undrade va hon gjorde.
Hon berättade då vad pappan sagt. Föraren nickade och sa:
- Jag är klar med IKEA:s parkering nu. Ska du med till MAXI också?
Jag har skrattat hela morgonen!
Det var snöstorm och Blonda Anna körde vilse.
Hon fick inte panik för hon kom ihåg sin fars ord:
"Råkar du ut för en snöstorm så vänta tills det
kommer en plogbil o följ den". Ganska snart kom
plogbilen o hon följde den i ca 1 timme. Till slut
stannade den och föraren undrade va hon gjorde.
Hon berättade då vad pappan sagt. Föraren nickade och sa:
- Jag är klar med IKEA:s parkering nu. Ska du med till MAXI också?

Det har varit en underbar dag idag så jag ...

dsc00080 (MMS)

Det har varit en underbar dag idag så jag emma och tajson pappa på att gå en långpromenad . Emma höll tajson i kopplet. Hon satt så nöjd och glad i vagnen. Nästan hela vägen bara hon fick hålla kopplet.


SMS-inlägg

dsc00078 (MMS)


SMS-inlägg

dsc00075 (MMS)


SMS-inlägg

dsc00071 (MMS)


SMS-inlägg

dsc00070 (MMS)


God natt mina kära lärare. Klockan är på t...

God natt mina kära lärare. Klockan är på tok för mycket. Nu ska jag iallafall försöka sova. En lång dag i morgon. Jag tänkte nu på en sak. Eller rättade sagt jag räknade ut att jag har sovit ca 14 timmar sen i måndags. Räkna själva hur många timmar det bli varje natt. Det är inte emmas fel utan mitt egna. Har storstädat huset denna veckan på nätterna. Men nu är jag klar och det känns skönt. Johan har också lidit av detta. Han kan inte sova om någon grejar i huset. Så han har typ skällt på mig och klockan blivit vid fyra att jag ska hålla käft. :-)han ska ju också upp och jobba. Då har jag lagt mig och emma vaknar vid halv nio. Bla bla bla.......kanske inget ni vill veta. Men jag ville iallafall säga godnatt. Vi ses i ullared i morgon


Emma äter tacos med hela kroppen.

dsc00069 (MMS)

Emma äter tacos med hela kroppen.


Full rulle!

Lek och buslandet på förmiddagen, Nu blir det en tur till IKEA och planera och kolla lite till. Sedan ska jag åka till en tapet affär och beställa tapeter till Emmas rum. Förmodar att man måste beställa de och inte få det samma dag. Efter det avslutar jag min arbetsdag med ett besök hemma oss Elin och Astrid.
I MORGON ULLARED MED MINA UNDERBARA TJEJER!!!

Lek och bus landet igen! Emma älskar det!

dsc00052 (MMS)

Lek och bus landet igen! Emma älskar det!


Ingen vanlig dag!

Ja kan någon gissa vad som händer idag????

SMS-inlägg

dsc00060 (MMS)


Konstigt men jag är frisk idag.

dsc00059 (MMS)

Konstigt men jag är frisk idag.


Jag ligger här jätte sjuk. Har trehundra s...

Jag ligger här jätte sjuk. Har trehundra saker att göra. Hinner inte ligga här. Måste posta ett paket. Men vem orkar röra sig här i från.


RSS 2.0