Svar på kommentar!!!

Jag har fått en klockren kommentar jag kunde inte sagt det bättre själv!!
Personen som skrivit detta känner jag lite yttligt.Viste inte ens att hon läser min blogg, blev förvånad när hon hade kommentarerat så himla bra.Kunde inte sagt det bättre själv!!!!
Tja allt e ju relativt vad man vill lägga pengar på. Vad kostar det att röka? Hur många tusen kostar inte en mobil. Oavsett om man har kontat kort eller abbonemang. Datorer. Köper en gammal håller ett tag å sen köpa ny. Annan teknik som xbox wii dvd spelare spel till konsollerna dvd filmer kameror.. Det läggs enorma summor på dessa saker. Hade man inte gjort det så hade dom flesta haft råd me sånna väskor om man sparade. Men ha den nyaste bilen värsta nyrenoverade huset värstingdator grym systemkamera alla nya spelkonsoller me alla nya spel värsta mobilen blue ray spelare stor platt tv å ja allt sånt. Det e inte många som har det så. Men att tycka att nån ska ge pengarna till välgörenhet ist för att köpa fina väskor är väl att ta i. Speciellt när vederbörande har mängder me dvd, spelkonsoller, ny mobil, systemkameror, datorer och rökar detta är vederbörandes intresse.Och Helenas intresse råkar vara exlusiva väskor. Och vederbörande håller på att ta körkort. Inget av detta är billigt (Men vederbörande får hjälp av en anhörig att ta körkort). Men ta dom pengarna å skänk dom till välgörenhet själv då ist. Ne man måste se till att städa framför sin egna dörr först.. Tycker denna person att vi alla andra ska strunta i det som kryddar våran vardag å skänka alla våra överblivna pengar till välgörenhet ist. Medans denna person sitter där med dom prylarna som kryddar hennes vardag.


Kommentaren fick jag på inlägget om mina bäbisar!!

Jävla slyna!!!

Igår kväll kom den jävla slynan jag har berättat om innan som kommer med sin dumma fula hund och vill gå på promenad med J och Tajson. Vet ni va det pinsamaste va att hon hade "nät-strump-byxor" kort kjol och en sommar jacka! Hallå dum bom! Det är vinter och minus grader!! Plinga på här efter nio EMMA SOVER IDOT!!!! -Hej är J hemma? Tänkte om han ville komma ut och gå med mig och min dumma fula hund! -Ja vänta lite!

Mina Bäbisar!!!

Här ska jag stolt visa mina högst uppsatta sakerna jag har.Gucci saker som jag lyckats hittils samlat på mig!
Kan ju medela att jag inte har så många saker av de men det är SVIN dyra saker så man kan ju inte köpa allt man vill ha samtlidigt!
Jag börjar med en simpel svart väska tycker egentligen inte om den. Den är lite "stel" men fruktansvärt snygg!
Här kommer en liten godis bit.Det köpte jag för ca två veckor sen och är ny till skottet.Har inte hunnit använda den ännu.
Här kommer den dyraste av de alla väskorna, Jag gillar att den är STOR.Man får plats med typ ALLT. Är hemligt förälskad i den ;-)
En simpel gympa påse. Denna tyg bit med ett snöre och tryck av gucci kostar 2499:- Hejlöst dyrt egentligen för mig som inte ens gympar och inte kan använda den.
Har även börjar samla på sådana här gucci saker. Har "bara" köpt denna. Men fy fan va gott denna krämen luktar!

VIKTIG INFORMATION!!!!!

HOPPAS ALLA LÄSER DETTA!!! JAG HAR EN ÖNSKAN.NÄR JAG KOMMENTERAR I ER BLOGG SÅ SVARA INTE I MIN. TYCKER DERT BLIR SÅ RÖRIGT! TACK FÖR ATT NI FÖRSTÅR!!!!

Barnens lekstad i Kungälv

Emma leker i Boll havet på Barnens Lekstad i Kungälv!


Bilder från Lek och Bus

Jag och Emma va på ett ny öppnat Lek och bus land i Kungälv igår. Här kommer en liten bild hög från besöket!
En rolig sak här i bollhavet. Emmas hår blev så statiskt så det reste sig upp.Därav fick jag ta en toffs och sätta upp det. Här kommer bild på det.

Lek och bus!

Idag är det ÄNTLIGEN Måndag NoooooooooooooooooooooooooooT!!!
Jag och Emma ska iväg till lek och bus landet i Kungälv. Kommer inte ihåg vad det heter.Det är ny öppnat i November så det blir vårt förta besök där idag! 
SVAR TILL ANONYM KOMMENTAREN: Titta va ful jag är moooohahaha jag är snygg välvårdad smal perfekt helt enkelt. Men du är så äcklig och ful så du va tvungen att skicka kommentaren anonymt! Rysser!!

Nyårs Korten!

Nu äntligen har jag tid ork och lust att ladda upp en del nyårs kort!
Vi börjar med ett kort på en oändligt varm vän som kom till oss över nyår!
Lite kaffe får man starta med
Bilderna får tala för sig själva!
Nu ska jag duscha!

Fick en gps som man kan cacha med av johan...

dsc00300 (MMS)

Fick en gps som man kan cacha med av johan i julklapp. Han tycker jag rör på mig för lite. Så premiären blev idag. Nu kan jag lägga den i byrå lådan. 3000 åt helvete.


Gud vare med mig en dag som denna!

Gud vare med mig en dag som denna!


Som ni vet eller ni som läst på facebook s...

Som ni vet eller ni som läst på facebook så har våran kamera gått sönder för ett bra tagsen och johan köpte en ny till oss i julklapp. Jag lovade ju er nyårs kort och jag skulle tömma kameran för första gången idag. Hej å hå. Alla kan väl tömma en kamera. Men jag kan inte säga vad som gick fel men allt sluta med att alla korten va borta! Som tur är har jag våran egen dataexpert johan till hands och klicka typ 5gånger och korten va i datan. Ha ha ha! Sen han jag inte ladda upp de. Men nu ligger de i datan iaf. Puss och kram alla!


Jag skulle ladda upp nyårs kort igår som j...

Jag skulle ladda upp nyårs kort igår som jag lovade. Hahaha! Det blev väl som vanligt att jag tänkte mera på det. Igår va en skit dag! Idag mår jag mycket bättre. Återkommer smart med en rolig sak jag fick höra härom dagen om snällare och åldergräns för det. En liten diskussions fråga som är mycket märklig.


Okej då. Bara för att vissa eller hanna mi...

Okej då. Bara för att vissa eller hanna min syster har tjatar fört om dålig uppdatering här och sedan säger hon att bloggen blivit tråkig. Så kontrar jag med att i morgon ska jag berätta om nyår. Vad säger syster yster om det då?


Hej alla! Jag önskar er allt gott på det n...

Hej alla! Jag önskar er allt gott på det nya året! Nu ska jag berätta för er varför jag valt emmas dagis. Jag är smygrasist som någon sa någon gång till mig. Jag vet mycket väl vad muslim jävlar är kababla till. Ett jävla folk! Hatar muslimer! Och svartskallar som yttnytjar vårat system. Jag hatar att de tror att de kan komma hit och tro att de kan göra va fan de vill. Tro att vi accepterar vad som. De är bråkiga klumpigaoch egoismer som tror att de kan eller rättade sagt vill kunna styra och leda oss normala svenskar. Så som de muslimska män styr ställer och slår deras fruar som just de deras barn. Tragiska sjuka människor. Muslimer är sjuka psykopater! För mig är dessa människor noll och inget. Just därför valde jag ett kyrkligt dagis till emma. Alltså ett kristet dagis med god hjärtade människor. För att slippa svartskallar och annat patrask!


Va i helvetet har du gjort med mig camilla...

dsc00299 (MMS)

Va i helvetet har du gjort med mig camilla ;-)


Kärlek!

Försöker prenta in "JAG ÄLSKAR DIG,MAMMA" i Emmas huvud! Ska det vara så jävla svårt och lära sig säga det "JAG ÄLSKAR DIG,MAMMA"!!!!!!

RSS 2.0