Satio

Sony Ericsson satio är det en bra mobil?

Varje gång jag ringer hanna så bryts samtalet för hennes jävla batteri håller typ en sekund. Hon måste ha laddan i när hon pratar i den. Men att skicka sms gå super bra. Så jag funderar på att köpa en ny mobil till henne för att jag orkar fan inte med det här mera.

Jag vill ha omdömmen om den! Är det en bra mobil??



Kommentarer
Postat av: camilla

hehe... Måste bara berätta... Jag har ju sån "super tur" jämt. Men jag e ju jag. Hade oxå det problemet med min mobil. Stod ut med det i flera månader å glapp i laddaren oxå. Fick till slut köpt en laddare å efter några veckor ett nytt batteri.. Jippi jag har en mobil som man flytta mer än en meter från väggen. På väg till gymmet nån vecke efter ja köpt bat så tappa ja fonen i marken å joysticken va borta... Går ju inte att göra nåt utan den. Tog till slut Natthas gamla mobil. Men hmmm lite dåligt bat i den å lite glapp i laddaren.. Men jag e ju jag... Vad skulle hända om jag köpte ett nytt bat å en ny laddare????

Kram på er....

2010-10-31 @ 00:24:33
Postat av: M i z c a

Vad roligt att du är med .. lycka till!

2010-10-31 @ 17:08:51
URL: http://www.mizca.se
Postat av: Anonym

Min kompis har en sån och den har börjat stänga av sig utan anledning så hon måste kolla den hela tiden så den inte är av.

2010-10-31 @ 21:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0