Här är jag!!!

Hallå min kära läsare!

Nu äntligen sitter jag här och ska blogga lite :-)

Det har ju inte blivit av, tiden räker inte till så ofta. Fattar inte visa mammor hinner att blogga så mycket som de gör. Jag har ett barn och hinner aldrig visa har 2 3 4 barn och hinner blogga mer än jag gör på vecko vis! Då ser man ju va det prioriterar

I helgen ska jag ut och leta efter en klänning till Emma som hon ska ha på sitt ettårskalas. Måste bli en socker sötklänning. Sen ska jag även ut och tok leta efter mera pressenter till henne. Jag har köpt en hög med kläder härom helgen men jag vill köpa leksaker också. Kanske hittar lite kläder till, vem vet! Emma har ju blörjat använda 86 92 kläder och hon har så lite. Så nu vet ni vad hon önskar sig i födelsedagpresent. KLÄDER!!!!


Ja det va väl det jag ville skriva om just nu.Fredag!

God morgon!
Eller ja jag har varit vaken ett x antal timmar redan, så godförmiddag kanske? :-)

Fredag idag, Härligt. Johan är hemma och har pappadag men han ligger och sover ännu. Han är duktig på det vill jag säga :-) Johans mamma och Pappa kommer ev idag och ska sätta upp grinden till trappan, Äntligen! Funderar även på att åka till gamelstan och kika på present till Emma. Vi får se vad Johan vill, måste ju bara vänta på att han vaknar!

Nu grinar Emma för något!


Pliken kallar!

Dagis plats?

Emmas ettårdag börjar närma sig med stormsteg, Det firar vi med barnkalas tema, korv i bröd godispåse ballonger tårta och andra kalasiga saker. Sen va det det här med pressent? jahapps vad ska man köpa.Jag funderar på något som blir ett minne som hon kan ta fram i framtiden och glädjas av. Eller någon upplevelse. Vi har pratat rätt länge om att bege oss till Thailand och resa runt där. Kanske vore något att ge Emma i present? Sen är det ju ganska lätt att köpa till henne i leksaks och kläd väg. Det tar ju aldrig stop. Jag skulle lätt kunna köpa typ ALLT till henne. Men det måste ju finnas begränsningar.
Ja sen va det en annan sak jag tror jag stör igäll mig på. Nu när Emma blir ett betyder det att hon får börja på dagis. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen Nähä det får hon inte för jag inte gör något så som jobbar sjukskriven eller abetssökande. Johan jobbar ju 100%, vad spelar det för roll om inte jag gör det? Vi betalar maxtaxan då borde ju vi få en plats eller? Nä det får vi inte.Bara för vi väljer att jag ska vara hemma "fru" så får vi inte ha Emma på dagis Tragiskt, Va då undanstött! Varför kan inte hon få leka där? Lära sig äta med andra barn eller avlasta mig lite. Nä bara för vi har RÅD att ha mig hemma betyder det att inte Emma får börja på dagis som alla hennes kompisar ska göra!! Tragiskt samhälle vi lever i! Borde vara någon korkad ideot som bestämmt det någon som inte vet bättre än att sabba för mig! EGENTIDEN lyser med sin frånvaro! Piss off!!!


P-Böter-Aktiviteter-Å lite annat

jahapps då har jag fått mina första p-böter i mitt liv! 1200 kosta det.Jag glömde å lägga i pengar i atomaten. Hade så mycket att tänka på att jag bara gick. Det är dyrt att vara i stan! *morrrrr*
Vardag för oss börja förra veckan för oss. Nu börjar alla aktiviteter igen, Baby simmet börja redan förra veckan och i denna veckan starar även ÖF igen, känns skönt att komma igång igen. Sen ska jag ju även berätta att vi ska börja med något helt nytt, Vi börjar på barn rytmik på Torsdagar ser jätte mycket framemot det.Det ska bli så roligt! Jag och Emma ska bara gå klart denna kursen på babysimet också sen ska vi inte vara med mera. Jag känner att vi har det som behövs för att bada "rätt" nu. Sparar en hel del pengar på det också.Bara kursen går på en 1000 lapp 7gånger får man då. Sen är det P avgift varje gång efter badet brukar vi luncha det går på 70kr varje vecka sen har vi ju de svin dyra bad byxorna 150kr har redan köpt 4par! ja räkna själva att det kostar en del. Istället börjar vi på rytmik som kostar 150kr för hela vår terminen. Löjligt billigt!
Sen har jag gjort något som jag aldrig trodde jag skulle göra, jag fick chansen att köpa ett par polan och pyret termobyxor för 200 i en blogg. Sjuk billigt! Jätte nöjd med dem. Enda jag blev lite besviken på va att det va bruna när jag trodde det va svarta. Ståd ju inget i n´bloggen om färgen men jag tyckte de såg så svara ut. Men det gör inget passar jätte bra till Emmas röda didricksson jacka!
Idag fyllde Olivia ett år och det fira vi så klart med packet och kalas! Tack snälla Jessica för den goda salladen och den super goda barn tårtan!
Nu ska jag ta fart med bloggen igen, Har varit ett lååååångt uppehåll med den jag vet men jag "vågar" fan inte blogga när det sticker så många i ögonen vad jag bloggar om. Lite svårt att blogga när jag inte kan blogga om mitt och emmas liv vad vi gör köper och så när det bara kommer massa avis kommentarer!

Förlåt för mina synder!

Julen och nyår är över.
I mellandagarna hände det som inte få hända i ens liv. Iallafall inte i mitt liv. Jag ramla ner i det mörka och trånga hålet. Jag drar och drar hur än jag kämpar mig upp kommer jag ingen vart. Jag mår oerhört dåligt psykiskt. Om jag får resumera de åren jag har kämpat med mig själv och min "trasiga" själ, så va det här det tugnast lasten jag går igenom just nu. Inget är bra verkligen INGET, Noll livsglädje noll känsla, oerhört tungt och jobbigt just nu.
Nå väl om det.
Snö har vi fått, å inte lite heller. Bara sen nyår har det kommit si så där 40cm. Jag älskar snö! Bara jag inte ska ut med bilen. Så får det komma hur mycket det bara vill.Det har TOK snöat hela dagen. Men nu ikväll har det övergått till snöbladat regn blask tö och skit!!! Bajs bajs!!
Emma "fyllde" 11månader nu i veckan, Tänk vad tiden går fort. Nu har hennes första levnads år snart tagit slut och mitt första år som nybliven mamma är snart över.
Emma kan efter 11mån
*Krypa det lärde hon sig 23nov
*klappa händerna (vet inte riktigt när det va men hon va runt10mån)
*Ställa sig upp på knäna mot saker och mot bord
*I Söndags ställde hon sig upp för första gången, hon höll på ett evigt tag och kämpa. Till slut gick det. Sen gjorde hon det aldrig mera, till i tisdags kväll (tror jag det va) då stod hon i sin säng och det gjorde hon i onsdags med. *Men sen att sätta sig från stående är läskigt fortfarande
*Dricka från glas kunde hon från lite förre jul, sen sluta hon upp med det, bara så där?
*Hon är super duktig på att borsta sina tänder, så sött när hon håller på med det där.
*Det lättaste och det roligaste (som hon tycker) är väl ändå att riva fram precis ALLT!!!
*Idag har vi traglagt lite extra med det här att vinka, Ja det går väl si så där.
*Säger man "Var är pappa?" tittar hon i taket efter lampan, jag svarar "Nej, det är ju lampan" frågar igen "var är pappa?"  då skrattar hon. När man frågar "var är Tajson?" tittar hon alltid på golvet, så det kan hon minsan men mamma och pappa nehe då. Kul typer vi är då. NOOOOTQ!!

SMS-inlägg

dsc03333 (MMS)


SMS-inlägg

dsc03331 (MMS)


RSS 2.0