Nyår!

Då va det dax för årets sista dag.
Ikväll blir det tre rättes med vänner och deras barn.  Pappa ska även vara med.
Jag göra bar aett livs tecken från mig att jag lever =)

Svar på tal nr2

Ber om ursäkt för jag klistrade in fel kommentar mende så klart den här.

Jag är inte otrevlig nu. Men hur kan du gå köpa en klänning för 9000 när du inte får ett enda öre själv? Du kunde betalt och skänkt pengar till så mycket bättre grejer än en tygtrasa.. Tänk lite nästa gång.. Ska du lära Emma att endast det basta är bra nog? Du verkar ju dessutom stolt över beslutet.. Hade det varit jag som varit Johan hade jag frispelat och tvingat dig lämna tillbaka den. För inte fan blir man snyggare för den är dyrare.. Jag känner mig fin i min klänning sen 5är tillbaka som köptes på rea för 200kr. (Tyckte dessutom den var dyr och tvekade LÄNGE)
I du är ju dum på riktigt, Svarar på en kommentar till
Du menar alltså att du sitter och ljuger i din blogg? 
seriöst, jag behandlar folk som dom behandlar mig.. tror inte du har lämnat en enda trevlig kommentar i min blogg senaste tiden.. 
jag försöker vara trevlig, men du ser väl bara dom gångerna jag råka ha en åsikt.. 
sen, lön av sin pojkvän? då är du inte partner, då är ju hushållerska
Jag får ingen lön på det viste du läste, men Så här är det, Mamma och pappa dagar baseras på inkomst (vad man har tjänat) Å Johan tjänar mer än vad jag gör därför är ju Johans dagar mera värda än vad mina mamma dagar är, FATTAR DU?? Därför tar Johan ut FRE LÖR OCH SÖN och i min tur får jag de pengarna av honom. Svårare än så är det inte!
Nu har du bara läst mellan raderna för den här kommentaren
Förresten, värdelösa dagar? 
Dom dagarna lever vissa för, för dom inte ha något annat! Så värdelösa är dom bara för dom som kan torka sig i arlset med pengar som du kan just nu..
Vad jag menade med värdelösa dagar är att mina mamma dagar får jag inte så mycket som johan får för sina pappa dagar. Förstår att detta är främmande för dig.
Nu i går kväll sitter fröken I och beklagar sig i sin blogg att minnas att jag lagt ett helt inlägg till henne. ÖÖÖÖÖ men vad har inte du gjort 14gånger om mig????
Här kommer in lägget
jag skulle kunna sitta och skriva milslångt blogginlägg om en person som har haft äran att ägna ett helt blogginlägg åt mig i sin blogg.. även suttit och ljugit för att jag skulle kommentera.. 

Därför har jag nu valt att Granska alla mina kommentarer före jag godkänner dom.. Fast de spelar ingen större roll.. 

Inom snar framtid har jag antingen en ny blogg som kommer vara lösenordsskyddad eller så låser jag denna.. 

För jag orkar seriöst med denna mobbningen.. Jag blir mobbad varenda jävla dag.. för att jag går på soc, jag tar hand om en hemlös katt, jag råkar leva i princip!

När ska ni sluta klanka ner på mig för att jag råkar leva på andra sidan mot dig/er? 

jag vet att jag klagar på dig, men det är för att jag vet hur du levde innan.. då levde du oxå på soc, fick hjälp med det ena och de andra.. Men inte fan klagade jag på dig då? Men nu tror du alla ska ha glömt hur du hade de då och tro du har varit rik hela ditt liv.. men lilla vän, så har de inte varit .. 
Jag tycker du är en toppentjej, men jag klarar inte att du sitter och skryter om ALLT du gör och vad du köper för din "lön" av din pojkvän.. 

Inse fakta, jag orkar inte mer snart..


Nu lägger jag ner denna diskutionen på riktigt, I är bara avis.Jag undrar bara vad jag sitter och skryter med, jag tycker själv att jag lever ett ganska svensson liv. Hon gemför mig med typ hollywood fruarna. Men lever man på sverige förstår man inte ett normalt liv. Jag förstår inte vad som är så splächit och överflödigt med mitt liv????

Svar på tal!

Vet ni varför jag skrev att jag varit på IKEA och köpt upp till i mitt porslin JO för en viss I skulle störa sig på det och bara vara tvungen att lägga en kommentar. Jag har inte varit på IKEA härom dan......
En sak till fröken I undrade va så här "Men en sak undrar jag helena, du säger det var dina pengar? Mig vetligen har du varken lön eller mammapengar?"
Så svarar vi på det, Jo jag får du vet LÖN av Johan varje månad för det jag gör. Istället för att jag ska plocka av mina "väldelösa" dagar så tar han ut pappa pengar på FRE LÖR och SÖN och de pengarna är mina. Sen får jag ju lön från konsult jobbet men det är bara ett par hundralappar än så länge men det kommer stiga när jag lägger ner mera tid på det. Sen har jag ju barnbidraget som kommer till mitt konto. Så JO jag har EGNA pengar.
Har varit en del diskuttionen om min klänning också! Varför i helvete ens kommentera så elakt fröken I?
Här kommer kommentaren!
"Jag vill inte låta otrevlig nu till föregående skribent, men om hon nu kan få klänningen så varför inte? 
Sen handlar det väldigt mkt om kvalitet så ja det bästa är nog, hellre en dyr klänning för 10.000 än 10 trasor för 10.000, så resonerar jag, den för 10.000 kanske man kan ha kvar i 10 år....jämfört med de andra plaggen som man kastar nästa år. Och JA det är snyggare, bara känslan att får ha en dyr klänning på sig...obeskrivlig :) 
God fortsättning på er!"
Du skriver till mig hela jävla tiden att jag inte kan vara snäll, detta är en ganska erlak kommentar tycker jag. Kan du inte glädjas för min skull istället, att jag KAN köpa en klänning för de pengarna? Som du skrev en annan gång om min blogg, du hade tom länkat till min blogg och beskrev den så här typ "hit går jag in för att störa mig" Bra inställning man har. Inte konstigt du ligger med täcket i soffan heladagarna med en skål chips i knät, med ett sådan tragiskt liv så du har. Appro på klänningen en gång till, ska jag vara så omogen som du va och lämna tillbaka klänninge  som du gjorde med din mobil. VÄX UPP MÄNNISKA!!!!

Hej Ho hej ho

Fy vad har jag gett mig in i!!!
I morgon ska jag ha syskon middag här, Vi blir 14st plus Emma. Tallrikar glas bestik fick jag åka till IKea i morse och köpa upp så det räker till alla. Jag vill ha samma till alla. Så nu har jag köpt tallrikar öl glas chmapneglas så vi kan vara 16st.  Jag har kompliterat (Heter det så?) med det vi fick i jul klapp. Vi fick 8st tallrikar nu har vi 16st.
Jag har dukat lååååångbord där nere. Nu ska jag bara skalla potatis dammsuga och städa lilla toan sen när det klart. Ja HAND torka golven med.
Johan smet på Bio med sin bror nu, Så jag är Ensam med Emma, men hon sover nu så sött. Jag har varit i väg och handlat hela dagen SJÄLV fattar ni, Handla utan Emma och Johan = UNDERBART! Först Ikea sen Maxi i Kungälv! Å jag stressa inte som ni förstår :-)
Åter kommer!
Föresten har ni hittat på nyårslöften ännu?

Till sin ända

Nu är jul afton slut.
Vi har fått så sjukt mycket jul klappar. Pappa fick ta sin bil hem till oss med alla packeten.
Jag och Johan fick
*24 vin glas (12 rött och 12 vitt)
*En mat beredare
*En sallads skål
*En data stol
*En bok om städning
*Mössor till oss båda
*24 fyrkantiga tallrikar
*En ljus grej man ska ha på bordet med fyra stora ljus
*plånbok med betty boop
*Kallsonger
*24 set med bestik, alltså gaffel och kniv som är till 24 personer
*ett högtalar packet till tv:en
*karotter
*grytor
*Den årliga pjamasen till mig från Johans pappa
Emma fick
*klädder (mys dress, en tröja, pjamas sockar T-short)
*Böcker
*bil
*trumma
*en spark bil typ
*pussel
*en cd spelare
*massa blöjor
*en låtade nalle
*Bobby car rosa
*Pulka
*memmory
*pengar
*Färg till sitt rum, nu ska vi bara ragga någon som kan måla med
*gunghäst
*Cd skivor 5st
Jag gav Johan
*Flis jacka
*Tröja
*Sjorta och slips
*Sockar
*kallingar
*Sjorts två stycken
*Jeans
*playstation plus tre spel till
*Nytt tagentbord och mus
*Hörlurar till Datan
*Tyrkisk peppar
*T-short tre st
*Nya mjuckis byxor
Johan gav mig
*BH
*Trosor
*Två nya natt linnen
*Ett sätt med sjort och linne som man sover i
*En långärmad tröja
*Parfym
*Presentkort på "Kicks"
*En ny bärbar data (gud va jag har tjatat om det, Sitter med den nu)
*En massage
*Sol kort (UTAN BARN VAKT, hur fan det ska gå till?)
Det blev alldels för många jul klappar i år. Sjuk mycket!
Vi ska till Mamma och Åke i morgon och fira jul där med min familj, Idag har vi varit i surte, fast pappa har ju varit med oss. Emma va inte rädd för Tomten hon titta så spänt. Kanske ska ladda upp lite bilder på det. Vi får se!
God jul på er!

Allt är klart

Så där jag, sista jul klapparna är inslagna i fina påsar och jag har packat för Emma i morgon. Allt är Så klart,Johans kläder som han ska ha på sig i morgon få han i julklapp som vi öppnar i sängen när vi vaknar, Jag och Johan brukar göra så ha några packet i sängen som vi myser med och detta året ska Emma också få packet i sängen med oss. Iaf så är ALLT klar har både stor städat och jul städat (har ju aldrig förståt skillnaden)
Nu är det bara ett PROBLEM kvar, VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG I MORGON samma visa varje jävla jul, Så jag tänkte så checkt att jag köper nya kläder idag när jag va ute en sväng! HAHAHA å jag hitta något som passa lilla damen  NEJ NEJ NEJ, johan blev tokig och sur och tog emma under armen och gick till ett café och vänta på mig! Gick runt på NK lite till känner hur panken kommer och DÄR hänger den, MIN klänning! Kollar lite förskigtigt på prislappen 8799:- Expiditen kom fram och fråga om jag behöver hjälp, Jo tack jag måste köpa denna klänningen annas kommer jag och ångra mig. Hon va så snäll och vänligt mot mig, visa in mig i provrummet. Fick på mig denna underbara klänningen. Kunde ju inte låta bli och köpa den så nu är den bara MIN MIN MIN. Gick sedan till Cafét där Johan och Emma vänta och visa bara prislappen, *SUCK* blev det bara sen åkte vi hem =)
Jo iaf så vet jag inte om jag vill ha klänningen i morgon, kanske ska vänta och ha den på nyår? Vad tycker ni?

Dag 29 – Mina ambitioner

Oj jag som är grym på typ allt, jag är bäst ju!
HaHaHaHa Nej nej
Jag är duktig på många saker, matlagning, ta hand om Johan och Emma, STÄDA. Göra av med på tok för mycket pengar. Köra bil, Jag är grymt duktig på att Pussla. Oj jag hade nog inte så många ambitioner ändå. jag är nog ganska världelös än då =)

Året 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Fött barn och tagit hand om Emma, jag har varit i Budapest.

2. Höll du några av dina nyårslöften? - Hade inga.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Ja även jag själv :-)

4. Dog någon som stod dig nära? - Nej och tur är väl det.

5. Vilka länder besökte du? - Budapest Danmark österrike

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? - Oj, jag saknar min gravid mage,

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? - 2Feb då Emma kom till oss.

8. Vad var din största framgång 2010? - Min blogg och mitt konsult jobb

9. Största misstaget? - Jag är perfekt och gör inga misstag ;-)

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - dratta på Rumpan här på gatan för någon månad sen, har haft så ont att jag knappt inte kunnat gå, Två veckor senare gör jag samma sak två dagar innan vi ska åka till Budapest. AJ satan i gatan va ont jag har haft.Jag har även haft kraftig tandköttsinflamation, Något jag aldrig kommer att glömma. Men sjuk sjuk är jag sällan så Nä jag har inte varit sjuk.

11. Bästa köpet? - Min dior väska från canada gucci väskan. Våran bil.

12. Vad spenderade du mest pengar på? - Kläder till Emma

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Ja att june och Daniel fick en Emmy, Så Emma och Emmy blir bästisar =)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? - Inte en endaste

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Jag är glad för vi har fått Emma oerhört glad. Gå ju inte att gämföra med något annat som gjort mig gladare något annat år

16. Vad önskar du att du gjort mer? - Gått och solat.

17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Handlat så oerhört mycket skit!

18. Hur tillbringar du julen? - Julafton i Surte oss johans mamma pappa, johans syster med familj kommer också PLUS min Pappa. Juldagen hemma oss Mamma och Åke, Patrik med familj kommer också.

19. Blev du kär i år? - Nä med förälskad i Emma

20. Favoritprogram på TV - Ullared, Böda camping Andra avenyn Bonde söker fru

21. Bästa boken du läste i år? - Jag läser mycket barn saker, Fick en bok av BVC på första besöket, "att leva med barn" den har lärt mig mycket.

22. Största musikaliska upptäckten? -Plura (ida håller med dig=))

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - En Helena Dag!

25. Något du önskade dig men inte fick? - En rull trappa till andra vånningen och en Nany (stavingen?)

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? - Hade min helena dag.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?  - ja finns säkert massor men säkert bara töntiga saker.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?  - Mamma Helena, mjukisar och pjamas hela dagen =) Nä, men jag har blivit mera flickig. Klänningar och tunnikor. Jag är ju rock tjej!

29. Vad fick dig att må bra?  - Emmas leenden =)

30. Vilken kändis var du mest sugen på? - Tomas i "bonde söker fru"

31. Vem saknade du? - Alla kompisar i Mark!

32. Den bästa nya personen du träffade? - Alla goa och älskade mammor som jag fått chansen att lära känna!

Dag 28 – Det här saknar jag

Oj det är mycket jag saknar.
Jag saknar Helena, Just nu är jag Mamma Helena typ jämt.
Jag saknar Daniel mitt X så oerhört mycket så det finns inte, inte för att jag vill ha honom jag saknar bara honom.
Nä så mycket mera saknar jag inte, jag har det ganska bra som det är!

Dag 27 – Min favoritplats

Måste vara i min säng!
Eller?
i en affär?
Eller
vänta lite
Ett fik
Nej Nej Nej
I en godis butik =)

Dag 26 – Mina rädslor

Oj vilket ämne!
jag är typ rädd för ALLT!
Ska vi se, jag fick veta av en kurator för flera årsen att rädslan sitter i ångest, så jag har nog ganska mycket ångest.
Jag är när johan kör bil, jag sitter och skriker och pulsen är uppe i typ 200 under hela färden. Skulle hört mig igår när vi åkte hem från skene =)
Jag är LIV rädd för ormar, jag tror de är över allt. Typ Emmas lek backar under krukor på sommaren, på sommaren måste alltid Tajson följa med mig ut på altanen när jag ska röka =)
jag går INTE ut med Tajson på promenad på sommrana för jag tror de är över allt. Johan hade sett en dokumäntär om Kungskobran i Indien.Den söker sig till städerna för matens skull. Kul Johan att du berätta det.Inte alls räddare. Har jag dörren öppen på sommaren alltså ytterdörren tror jag hela tiden att ormarna kryper in till oss. Men jag vågar ha öppet om Johan är hemma.
Jag är rädd för stora hundar, Särskillt sådana som är ganska på, ni vet sådana som hoppar och ska upp och slicka på en. jag är även rädd för små ättriga chioaor. Hatar de hundarna. Viste ni att de är farligare än typ kamphundar om om inte visar sitt ledarskap! De ni! trodde ni inte.
Jag är rädd för att flyga det finns inget värre, då vet ni varför vi nästan aldrig kan åka någonstans. Jag håller mig helldre hemma.
jag är rädd att köra själv när det är modigt på vägen eller snöar skit mycket,jag vet inte vad jag är rädd för men jag sitter och stressar upp mig själv.
jag är rädd för att åka karuseller, jag vågar inte för säkerheten. rädd för att det ska hända något tror jag.
jag har blivit så här rädd i äldre dar för allt!

Dag 25 – En första.

Kaffe på morgonen gör hela dagen, vad skulle jag göra utan mitt kaffe på morgonen, undra hur dagen skulle bli om inte jag får kaffe!

Dag 24 – Det här får mig att gråta.

Jag är stark så jag gråter sällan ;-)
Detta är ett känsligt ämne så jag tänker inte svara på detta!

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Att lyxa. När jag mår dåligt måste jag ut och shoppa ett jävla dumt beteende men det funkar. Fast bara för stunden sen är jag nere igen.

Om jag mår riktigt dåligt, stopar jag i mig sömn tabl och lugnade tills jag somnar, sedan vaknar jag som en ny människa.

När jag byter shcampo och balsam märke mår jag bättre.

När jag smikar mig mår jag bättre

När Emma somnar i min famn mår jag bättre.Nyårlöften

Har ni börjat och tänka på era löften till nästa år? Jag har gjort det. Jag har två löften. Jag kommer inte att avslöja dem innan nästa år.

Brukar ni hålla era löften mer än två dagar efter nyår? Jag brukar glöma dem ganska lätt oftast. Men dessa två jag har i år kan jag inte glömma.


Jag åter kommer snart med 30dagar listan

Dag 22 – Det här upprör mig

Jag har längtar så efter denna dags inlägget!
Det här upprör mig grymt mycket!
*När bensin lampan lyser eller när jag vet att det är något fel på bilen som ingen orkar ta tag i!
*När internet uppkoplingen krånglar
*När grannar låter för mycket
*När folk säger eller skriver meningen "Å vad jag vill jobba men jag kan inte för diten och daten"
*När folk utnyttjar systemet på fel sätt så det drabbar de som verkligen behöver hjälp
*När folk ljuger i sina bloggar skriver en sak och sedan inte kan stå upp för det utan ändrar sig i sina åsikter
*JAG ANSER
*När Mjölken är slut
*När jag blir stressad utan andledning
*När någon bestämmer över huvudet på mig
*När bilister som inte kan köra bil är ute och åker
*Köer i en mat affär
*När sambon är fucking jävla idiotisk dum och inte tycker som mig
*När jag är sen till saker å ting
*Jul handel
*Att folk går på soc
*När folk med hundar inte kan hantera hundar, hunden skäller och vill hälsa och inte får det (Då kan man ju undra varför den skäller och blir agreciv,Ja det är hund ägarens fel att en hund är agresiv, du formar din hund som du vill ha den.)
*Jag fyller på lite från ovan, Att vi DÖDAR hundar för de har Tex bitit ett barn varför dödar vi inte hund ägaren också. De är ju ders fel till varför hunden bet!!!
*OS VM EM ja ni vet, när de andra pogramen utgår för den skiten ska sändas
*När någon annan är bättre än mig
Nu kommer jag inte på mera saker men jag vet att det är mera.

SJUK


En liten detaj bara!
Jag mår inte bra och ska uppsöka våran husläkare imorgon.
Avvaktar med alla nu!
En människa orkar inte hur mycket som hellst lixom!

Jag svälter mig självlite granna

Nu har det blivit mycket bättre i tanden men det är inte bra ännu. Saken är den att jag vågar inte äta för att det inte ska samlas massa matrester i tandflckan jag fått åvan på vidomstanden. Där jag gör rent med speciall tandborseten. Så idag har jag fått tugga i mig ytterst lite fiskbullar som jag mixade innan jag lapa i mig. svalde jätte fort och hantera det inte i munnen ens in i munnen svälj fort som fan. Igår blev det inte heller mycket mat för min del. typ lite lunch sen inget mera. Jag vill ju att tanden ska bli bra och frisk innan jag börjar äta igen.Sex and the city

Jag bänkar mig i soffan med chips godis choklad redbull jordnötter cocacola tårta å massa feta saker och tittar på sex and the city. Å ja ett fett täcke också. A nu ropar Johan att han har tagit fram glass också. Massa skräp mat och massa feta saker. :-)
Idag har vi julklappsshoppat med pappa på backaplan. Hela julen är förstörd för nu vet jag vad Emma får av pappa. Kan säga att jag blev så arg och besviken att jag gick å satte mig i bilen och sura ett par timmar. Sedan kom pappa och Johan till bilen och trösta mig att pappa hade köpt ett packet till till Emma. Känns lite bättre men han har förstört allt ändå.
När vi kom hem spela vi kort och drack kaffe. Nu har pappa åkt hem och jag ska duscha Emma.

Dag 21 – Ett annat ögonblick

För två sommrar sen va vi i turkiet, det va min första resa med Johan. Då hade jag inte varit utomlands på ca 10år.

Det va en underbar resa, Vi bodde på lyxhotell gold city hete det. Så fint och lyxigt. June och Daniel va med där med. Det va min första resa utan att åka med mamma eller pappa. Det va en av det bästa resorna jag varit med om =)

Dag 20 – Den här månaden

Den här månaden är det December och det betyder JUL. En julafton som kommer att sätta många spår, Därför måste allt vara perfekt. Det är ju Emmas första jul afton. Allt MÅSTE vara perfekt inget får gå fel. Får hon julklappar som jag inte vill ha kommer allt att vara förstört. Därför har jag skickat önskelistor till alla så de vet vad vi vill ha till Emma, Smart va!?!
Massa skräp (billig skit, vill väl ändå ingen ha, därför har jag sagt att det är bätre ni lägger lite pengar på sakerna så det blir kvallite)
Den här månaden är det också Nyår den ska firar med en massa folk, massa barnfamiljer som kommer att komma hit, Vi ska ha en så där skit mysig nyår massa folk och massa myyyss!!!
Annas så händer det inte så himla mycket mera, ja massa praktiska saker så klart. På Måndag ska Emma till salgrenska med sitt öra. Ska bli spännande och se hur mycket hon hör egentligen. Hoppas på att det va foster fett eller att vattnet har runnit ut nu. Hon va där när hon va två månader sist!

Dag 19 – Detta ångrar jag

Jag ångrar alla jag har varit otrogen mot. Jag ångrar det så det finns inte. Jag har varit otrogen mot ganska många sambos/förhållanden/dejter jag har haft.
Jag ångrar även att jag varit alkolist, att man kan falla så för något så töntigt.
Jag ångrar att jag den där dan jag va 14år och börja röka och fördärva mitt liv.
Jag ångrar att jag hoppa av gymnasiet
Jag ångar att jag ................................
Jag ångrar så mycket
Jag ångrar att jag gjorde en skönhets operation som desvärre fick massa komplikationer så jag va tvungen att ta bort det jag operera in. Jag går inte mera in på det. Det enda som finns kvar att det är 25,000 fattigare och två jävla fula sår!!!!!!!
Jag ångar att jag tog knark en gång i livet, VARFÖR VARFÖR VARFÖR!!
Jag ångrar varje gång jag köpt något dyrt jag egentligen inte vill ha!
Jag ångrar att jag inte följde med Johan till australien för att par år sen.
Jag ångrar att jag börja bita på naglarna
Jag ångrar att jag inte betalar mina räkningar så Johan får göra det.

Kalas + proppar

Go morgon!

Emma vaknade klockan halv nio *gäsp* Johan är fortfarande oss tandläkaren. Han skulle vara där åtta och nu är klockan halv elva?

Idag ska vi på Emmas andra ett år kalas. Ronja fylde ett igår och ska ha kalas idag. Emma ska få rida på deras hästar, det ska bli spännande.

Ett problem vi har haft här hela förra vinten och nu denna är att propparna ute går hela tiden när man sätter på diskmaskinen. Alltså huvudproppen. Inte de propparna inne. Så nu precis har det varit en man här och höjt proppen till 20 (nått?) från 16. Nu hoppas jag på att man kan ha på diskmaskinen och tvättmaskinen samtidigt PLUS alla lamporna som jag brukar ha tänt. När jag ska köra maskinen måste jag släka ner i hela huset. Jobbigt som tusan. Men detta händer bara på vinten. inte på sommaren. Men det är ju inte konstigt när man höjer elementen och har lite mera lampor på!

När väntar min varma och goa dusch


Just de "30-dagar-blogg-saken" går la sådär. Får se om jag hinner komma i kapp sen igår och göra det ikväll!

Tandläkaren

Jag har fortfarande ont så ont.

Jag fick ta med Emma men det gick så bra så. Hon satt i vagnen och lekte med mina nyklar, allt tog bara en kvart. Först skulle hon in med spegelen och kika på vad det va för fel. AJJJJ! jag har fått en kraftig tandköttsinflamation. Hon gjorde rent med någon vidrig sörja. Sen va det klart. 690kr fattigare. men det betalade Johan så jag slapp. Tack.

så nu ska jag äta alvedon blandat med iprem och panodil sen göra rent tanden med någon gelé och en borste aktigt tandborste 3gånger om dan.

Äntligen!

I morgon ska jag till tandläkaren, Fan va skönt att få det gjort, men jag är så nervös och rädd. Johans mamma ringde familjens tandläkare så jag fick komma i morgon. Så tänk på mig i morgon. Jag ska vara där 12:40. Fast det blev ett problem, Emma måste följa med jag har ingen barnvakt. Lite krångligt känner jag.

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Det va så klart min senaste födelsedag. Helt klart den bästa!http://helenaekberg.blogg.se/2010/august/28ar-.html#comment Här kan ni läsa om det

och även här

http://helenaekberg.blogg.se/2010/august/min-dag.html#commentJohan va så underbart snäll den dagen och det märktes att han gjorde sig till för min skull!

SPYR

Jävla förbannade kuk tandvärk jag har, jag vågar inte gå till tandläkaren heller, jag vet att de kommer att dra en av mina visdomständer. Jag har aldrig dragit tänder innan och jag skräms över det. Fy fan fitt tand kan inte bara värken försvinna. Idag har jag hävt i mig ett packet Alvedon (ja, jag vet att man bara får ta 8st per dygn) Nu ska jag ta fyra till och sen lägga mig och hoppas på att det är bättre i morgon. Men det är det säkert inte.

Vi va oss Johans föräldrar innan och åt middag, Johans mamma sa att jag skulle ringa deras tandläkare där hela familjen gå. Johan ska dit på Fredag. De kanske kunde ta mig också då. Johans mamma är så gullig och ska ringa och fråga om jag kunde få följa med Johan på Fredag. De brukar "slicka" röv för familjen Köpman för de är dyrbara kunder för dem. Så klart det är privat tandvård. Jag älskar privat sjukvård. Emma går ju på privat BVC här i bohus. Så mycket bättre.

Resan i bilderHär står vi res sugna och rädda inför flygresan, Kärringen bakom hon i vit tröja gnälle på oss för vi va högljudna och stökiga. Men tråkkärringen fick sig en utskällningen sen när hon surat klart.Vi går och kikar i affärer och shoppas massa sprit innan vi bodar ombord på planet, Johan är lite sur för jag redan har köpt för mycket :-)Här har vi en super rädd och skit full Linda som bara kan säga "I will go off" ordförrådet är inte det bästa efter nästan en liter sprit :-)Wille är inte så rädd och inte så full bara full av glädje och förväntningar av budapestRÄDD!!!Johan och hans nya telefon, han köpte den för att ha något att göra när vi flög ONÖRDIGT köpFramme på hotellet, TADA, Linda är super glad för att hon kom ner från luften utan att DÖÖÖÖNu Fredag och shopping på schemat vi börjar på Newyorker.Så här glad är Johan när jag har kortet och han inte behöver följa med tjejerna på shopping runda.Måste få ha lite kul emellan åt. Linda är lite bakis men det stopar henne inte att bjuda på sig självVem vågar åka en sådan va det nu är. Vi åkte taxi över allt nästan eller så gick vi.Glada typerLyx middag för att Linda fyllt år. Vi firar henne här. Det enda som fattades va levande ljus på borden. Hotellet betala detta SUPERJag och min kärlekMycket till grönsaker :-)Vi fick tom egen musik vid bordetEfterrätten som smaka SKITPARTYLördag och på schemat står det SPA alltså ungest bad och marsage
Vi är bakis allihop sen friadet och krogrundan på fredagenFast Wille kan le ännuDetta är typ den enda gången vi åker buss, så snuskigt och vidrigt


Ungeskt bad, 10 minus och folk badar ute, men jag kan säga att det va underbart skönt!BadområdetLanselott där va den coolaste resturangen jag varit på.


Askfatet


Maten, Alla delar på det. Så coolt och så gott!!!


Ser ni vem det är??? :-)


Söndag shopping igen, Johan är inte road han tröttna fort och väntade på oss i ett caféMysigt


Vi avslutar resan och hyr en båt och äter middag själva. Vi sitter längst fram på båten och åker fram och tillbaka på donau


Super mysigt!


Vår hotel


Klockan är halv sex på morgonen och vi är på väg hem (måndag)Tröttna resenärerAvslutar med ett kort på Emma i snön =)

Dag 17 – Mitt favoritminne.

Nu ska jag berätta om mitt favoritminne.

Så klart är det ju när Emma kom till världen och till oss. Det är det bästa som har hänt och hon är det bästa som finns.

Ett annat minne jag har är när jag flytta till gbg, det va otroligt jobbigt i början men det blev bättre med åren. innan man hitta och kände sig hemma här. Idag skulle jag inte kunna tänka mig något annat än att bo här, iaf inte som läget är just nu. Att förändra livet så är nyttigt, man kan inte stå och stampa på samma ställe och bara gnälla hur tråkigt allt är. Man måste se möjligheter. Fast det va jätte jobbigt i början med massa tårar och saknad så tog jag mig igenom det. Nu har jag det så bra så bra. Här är mitt liv och ingen annanstans.

Våran resa

Nu är vi hemma igen efter denna efterlängtade semester. Förstår ni hur underbart detta har varit! Gud va jag har handlat, va tom tvungen att köpa en till resväska för att få hem allt. Blev massa kläder väskor skor och smink. Det enda Johan köpte va ett par kallsonger. Till Emma blev det lite leksaker och en pjamas. Men det ska hon få i julklapp.
Jag har haft tandvärk som in i helvete hela tiden, så jag fick ta massa smärtstillade jag tog så många att jag blev drogad :-)
Jag är ju flygrädd som ni vet så i morse när vi skulle åka hem droga jag mig på nytt med lugnade. Jag sov hela vägen.

Jag har en massa bilder vet inte om jag kommer att ladda upp några får se om jag orkar, det kommer nog inte att bli idag. Måste ju visa vem som va med i sällskapet. Vi hade en kändis med oss! Berättar om det mera sen. Nu ska jag laga middag tills Johan kommer hem från jobbet!

Åter kommer!

Oj

Nu glömde jag och säga det att den här listan jag håller på med tar ett uppehåll meddans jag är i väg. Jag lägger ev upp en i morgon om jag hinner. Annas så blir det på måndags kväll!

I morgon bär det av

Som ni vet åker vi till budapest i morgon. Jag har börjat packa en hel del. Emma ska vara oss Farmor och Farfar där ska Tajson också vara. Så här packas det för full, Planering är ju A och O.

Ska bli så skönt att lämna kalla sverige för att åka till ett ännu kallare land :-)  Vad tänker man med lixom :-)

Men det här med all lämna i från sig Emma är jobbigt. Det jobbiga sitter i att jag känner att hon kommer att sakna mig. Att hon undrar vad jag tog vägen. Det gör ont i mitt hjärta att bara tänka på det. Sen har vi flygresan som jag är LIV rädd för. Linda är också flygrädd så det känns trygt att vi är två. Vi ska få lite extra servis. Vi kommer att sitta i ett vip bos med en egen flygvärdina som ska ta hand om oss under flygningen både dit och hem. Hen ska ta hand om oss,Vi va tvunga att boka det så för jag tänker då inte sitta och trängas i ett flyg med massa andra äcklig folk. Så ett vip bos va mitt krav.


Dag 16 – Min första kyss

Nu ska jag berätta om min första kyss, då menar jag hångel kyss tunga mot tunga ni vet.

Han heter Kristoffer och va lika gamla som mig och ak va kär jag va i honom.

Nä där ljög jag för er. Det va faktiskt med en tjej som heter Ellen. Jag och Ellen va kära i smyg. Jag träffa henne på gymnasiet igenom några bekanta. Det va fest oss en annan kompis och vi blev väl för fulla och hamna inne på en toa (skulle ju kissa) Där hände det ofatbara. Vi kysstes och smekte varandra. Det va ett coolt ögonblik i ens liv. Jag va kär i en tjej.

RSS 2.0